icon

Kde kúpim zošit pre prváka s pomocnou čiarou?

Dnes o 13:12

Maminky prosím poraďte nejaký zošit kde sú riadky s jednou pomocou čiarou v strede. Čo pozerám na nete tak buď nie je v strede ale nižšie alebo sú dve. A tie ho veľmi mylia.
Takéto niečo mám na mysli ako majú v písanke.

Kde kúpim zošit pre prváka s pomocnou čiarou?
belllinka
Dnes o 13:15

to je nejaký nedostatkový tovar, že to nikde nemajú?

anonym_775501
Dnes o 13:18

Skúsila by som online. Pamätám si, keď to sestra do zošita risovala ručne, lebo sa to nedalo zohnať

elanor
Dnes o 13:24

@anonym_autor ostali nam 2 taketo, kupovane v beznom papiernictve

elanor
Dnes o 13:26

@anonym_autor 9ks takychto, tie som kupovala online z jedneho znameho papiernictva

elanor
Dnes o 13:27

@anonym_autor a 5ks objednane online z Aitec

elanor
Dnes o 13:28

za postovne su tvoje, kludne vsetky, mne to doma zbytocne zavadzia.

leidin
Dnes o 13:31

To si pamatam, tiez som z toho mala trochu zmatok, ale casom si clovek uvedomi, ze je dolezite iba aby to bolo citatelne. Sice mas strach z hodnotenia, co sa berie ako spravne, to je asi jedina blba vec v tych prvych rocnikoch.

tramtada31
Dnes o 13:32
@belllinka

to je nejaký nedostatkový tovar, že to nikde nemajú?

@belllinka ano, keď ucitelka povie, že kupte si zošit s pomocnými linajkami a všetci rodičia sa rozpŕchli nakupovat, tak nie sú k zohnatiu.
@autpr v Ševte ich maju

belllinka
Dnes o 13:53
@tramtada31

@belllinka ano, keď ucitelka povie, že kupte si zošit s pomocnými linajkami a všetci rodičia sa rozpŕchli nakupovat, tak nie sú k zohnatiu.
@autpr v Ševte ich maju

@tramtada31 Hmm lebo keď som pozrela na eshopy, tak ich majú všade a nikde nie sú vypredané

earlgrey
Dnes o 13:54

Aj u Vietnamca kúpiš, tie isté, čo aj v papierníctve a oveľa lacnejšie 😁

anonym_c716cf
Dnes o 13:56

512 s pomocnými linajkami ... alebo potom máš 511 s jednou pomocnou linajkou....tá tvoja fotka je 512 s 2 linajkami, len tá horná linajka je zafarbená

earlgrey
Dnes o 13:58

Veď ty na obrázku nemáš čiaru v strede, ale tiež trocha nižšie. Kúp dieťaťu 512 s pomocnými čiarami a tú hornú časť zafarbí, ak to dieťa mýli 🤷‍♀️

monca1977
Dnes o 14:17

@anonym_autor ja som si prázdnu stranu v tom pracovnom zosite normálne prefotila v tlačiarni a rozmnozila a takto sa mu dobre písalo.

tehulka2011
Dnes o 14:18

zohnala som vo Faxcopy