icon

Kde kúpiť lacné puzdro na dioptrické okuliare?

rado_sa_stalo
11. sep 2026

Ahojte 🙂
Kde kúpim lacné puzdro na dioptrické okuliare? Action/Pepco?
Potrebujem 2 ks.
Inak nechápem, že pri okuliaroch za 230 eur nie je súčasť balenia aj puzdro :-/ A tie v optikách sú na môj vkus drahé.
Ďakujem 🙂

Strana
z2
didamt
11. sep 2026

Temu za pár centov doslova a krásne motívy, tvrdé púzdra rôznych typov

osky
11. sep 2026
@katarinaba

@osky dalsia. Este raz a aby ste pochopili.
Clovek zo zdravotneho hladiska potrebuje len zkrivene sklicko. To je zaklad. To je Fabia. Cokolvek k tomu pridas - filter, multifokal, stensenie - to vsetko je bonus, vybava, ktora cloveku pomaha, zlepsuje a podobne. Jasne, ak na to clovek ma, nech si to vsetko da. Nech ma ten Mercedes. Ja sa budem tesit s nim. Ale treba si uvedomit, ze su ludia, ktorym aj tych zakladnych 150 EUR za okuliare su velke peniaze. Niektori si ani to dovolit nemozu. A znevazovat niekoho, ze 250 nie je vela, to uz je o ludskej povahe. Preco povazujes za vysmech, ak niekomu povies, ze nema znackove oblecenie, ale nepovazujes za vysmech to, ze mu povies, ze ma okuliare len za 230 EUR?
Si myslis, ze toto nie je vysmech - citujem ta: za 230??
"Smiesna suma za okuliare....
Moje stali vyse 800...a puzdro som automaticky dostala,aj inu vybavu...."
pre teba smiesna suma, pre niekoho tazky vypadok v rozpocte.
alebo tvoja kolegyna: "Veď okuliare za 230€ sú fest lacne a ešte chces púzdro" toto je tiez podla teba v poriadku?
Prepac, mam ine vnimanie. A preco sa moj komentar dotkol prave vas? Zaujimave.

@katarinaba to nie je vyyyysmech!
To je konstatovanie reality!
Zle to chapes!
Ja sa ludom nevysmievam za oblecenie ci okuliare ci ine veci.
Co si....
Myslene je to tak,ze je to smiesna suma na trhu,pretoze vsetko je nehorazne drahe-tak v porovnani s tym,je to ozaj smiesna suma.
A nie,ze je to smiesna suma pre mna,ci pre dotycnu...
Citaj s porozumenim.
Myslis si,ze mna tie ceny nevytacaju?
Tiez by som radsej kuoila bryle za 10 eur a cau....
Ale takto to,zial,nefunguje

minenkaa
11. sep 2026
@katarinaba

@osky dalsia. Este raz a aby ste pochopili.
Clovek zo zdravotneho hladiska potrebuje len zkrivene sklicko. To je zaklad. To je Fabia. Cokolvek k tomu pridas - filter, multifokal, stensenie - to vsetko je bonus, vybava, ktora cloveku pomaha, zlepsuje a podobne. Jasne, ak na to clovek ma, nech si to vsetko da. Nech ma ten Mercedes. Ja sa budem tesit s nim. Ale treba si uvedomit, ze su ludia, ktorym aj tych zakladnych 150 EUR za okuliare su velke peniaze. Niektori si ani to dovolit nemozu. A znevazovat niekoho, ze 250 nie je vela, to uz je o ludskej povahe. Preco povazujes za vysmech, ak niekomu povies, ze nema znackove oblecenie, ale nepovazujes za vysmech to, ze mu povies, ze ma okuliare len za 230 EUR?
Si myslis, ze toto nie je vysmech - citujem ta: za 230??
"Smiesna suma za okuliare....
Moje stali vyse 800...a puzdro som automaticky dostala,aj inu vybavu...."
pre teba smiesna suma, pre niekoho tazky vypadok v rozpocte.
alebo tvoja kolegyna: "Veď okuliare za 230€ sú fest lacne a ešte chces púzdro" toto je tiez podla teba v poriadku?
Prepac, mam ine vnimanie. A preco sa moj komentar dotkol prave vas? Zaujimave.

@katarinaba ty si fakt mimo ,na okuliare je 230neskutocne mala suma a ešte chce aj púzdro ,na okuliaroch nie je žiadna suma prehnaná mimo sumy z rám
Ty kolegyňa

katarinaba
11. sep 2026
@minenkaa

@katarinaba ty si fakt mimo ,na okuliare je 230neskutocne mala suma a ešte chce aj púzdro ,na okuliaroch nie je žiadna suma prehnaná mimo sumy z rám
Ty kolegyňa

@minenkaa mas pravdu

zabka79
11. sep 2026
rozculena
11. sep 2026
@anonym_6e9433

@osky 800? to co mali zlaty ram?

@anonym_6e9433 sklá sú drahé.Jedno moje sklo stálo 200eur,nemá žiadne špeci úpravy.
Dokopy 600,a to som dostala ešte aj zľavu

srnka79
11. sep 2026

@rado_sa_stalo tedi, action, tesco, kaufland... cca 2-4 € osobna skusenost - rozne tvary aj velkosti, ziadny problem, sluzia dobre.

blackcat8885
12. sep 2026

Môj syn má od číňana za 3€ a má to puzdro už 2roky používa ho denne.

anonym_d7c0dc
12. sep 2026

@rado_sa_stalo v čínskych obchodoch.

simca06022011
12. sep 2026

Vzdy som dostala puzdro aj k 200eur okuluarom. Vzdy 😂 lacne sa stale daju kupit aj cez temu a spol. Ale ako uz pislai aj v drogerkach maju.

Strana
z2