icon

Kde kúpiť okuliare Moonlight proti modrému svetlu?

medik69
Včera o 11:56

Ahojte babenky

prosím vás, nemáte niektorá nejaké infošky ohľadom Moonlight? 🙈 Ja už som z toho normálne jelen 🥺

Mám od nich tie okuliare proti modrému svetlu a bola som s nimi veľmi spokojná, tak som chcela teraz objednať ďalšie aj pre môjho drobca 🥹💙, lebo je stále pri telke a tablete a chcela som mu trošku chrániť očká 🙏🏻

Lenže keď som teraz išla na ich stránku, okuliare sa tam vôbec nedajú kúpiť 😳 a vyhodilo mi to tam nejakú úplne inú vec s umelou inteligenciou a skenovaním tváre kvôli spánku alebo čo 😅🙈 Úplne som nepochopila, čo sa stalo.

Pozerala som aj ich Instagram a Facebook a nikde žiadna infoška, že by končili alebo menili podnikanie alebo niečo 😳🤷🏻‍♀️ A pritom je to už podľa mňa dosť dlho.

Nemáte niektorá nejaké bližšie infošky? 🥺🙏🏻 Prípadne či sa tie ich okuliarky ešte niekde dajú kúpiť? Lebo môjmu miláčikovi som ich fakt chcela objednať a teraz neviem, čo robiť 😭💔

Ďakujem babenky za každú infošku ❤️❤️❤️

Strana
z2
anonym_48e672
Včera o 11:57

Tak mi napadlo, koľko ma drobec miláčik rokov?

maca1984
Včera o 11:59

Babenka, tak sa nudkáš takto v piatoček ?
😭♥️🌜😺💔🤱🌱🦖

sisa_s
Včera o 12:08

Uz neviete fakt, ake blbosti zakladat...

anonym_653e85
Včera o 12:12

To je take suprovucke, za ake blbosticky su ludia ochotni vyhadzovat peniazky... a ze na modre svetlo z TV / monitora... zomrem... 🙂
Dufam, ze to ide v jednom balicku s naramkom proti urieknutiu, bibliou, svatenou vodou a kolikom proti upirom...

medik69
autor
Včera o 12:12
@sisa_s

Uz neviete fakt, ake blbosti zakladat...

@sisa_s Zaujima ma to, lebo drobcovi chcem kúpiť okuliare. Niekedy je lepšie byt ticho, ked nemáte odpoveď 🙊

petranelkova
Včera o 12:14

Ja som si okuliare od nich kupovala, ale že by mi pomohli, tak to nemôžem povedať. 😀 Skôr mi pomohlo si v práci nastaviť na monitore žlté svetlo 😀

elen564
Včera o 12:18

Ja som ich pozerala asi pred týždňom, že kúpim manželovi a tiež som zistila, že tam majú nejakú novú appku... Som myslela, že bude niekto o tom písať Refresher alebo tak...

maca1984
Včera o 12:19
@elen564

Ja som ich pozerala asi pred týždňom, že kúpim manželovi a tiež som zistila, že tam majú nejakú novú appku... Som myslela, že bude niekto o tom písať Refresher alebo tak...

@elen564 hej, a len kvôli tomu ste si tu založili profily 😂

elen564
Včera o 12:20
@maca1984

@elen564 hej, a len kvôli tomu ste si tu založili profily 😂

@maca1984 Akože založili? Dnes som to googlila, lebo ma to zaujímalo a narazila som na toto... Pred tým som sa dosť bránila modrého koníka 🙂

maca1984
Včera o 12:24
@elen564

@maca1984 Akože založili? Dnes som to googlila, lebo ma to zaujímalo a narazila som na toto... Pred tým som sa dosť bránila modrého koníka 🙂

@elen564 a svišť ju balil do fólie .

elen564
Včera o 12:25
@maca1984

@elen564 a svišť ju balil do fólie .

@maca1984 To je nejaké porekadlo? Nechápem prečo na mňa reagujete, keď nemáte nič k veci...

maca1984
Včera o 12:26
@elen564

@maca1984 To je nejaké porekadlo? Nechápem prečo na mňa reagujete, keď nemáte nič k veci...

@elen564 to je zaklínadlo 😂

januska12323
Včera o 13:06

A ten drobček má koľko rôčkov? Nebolo by lepšie obmedziť elektroniku? Ušetríš za blbosti.

medik69
autor
Včera o 13:07

@maca1984 @elen564 ja fakt nerozumiem, prečo sa tu z úplne normálnej otázky musela spraviť takáto vojna 🙈 Ja som sa len normálne spýtala, či niektorá nemáte nejaké infošky ohľadom Moonlightu.

Mne tie okuliarky fungovali a bola som s nimi spokojná Malému som ich chcela objednať ako darček, ale nové už nikde neviem nájsť, našla som len nejaké použité na Vintede 😳

A úprimne ma dosť zaujíma aj to, čo sa vlastne s tou značkou stalo 🤷🏻‍♀️ Lebo keď firma takto prakticky bez slova zmizne, stránka sa úplne zmení na nejakú AI vec a nikde k tomu nie je žiadne vysvetlenie, tak človeku napadne všeličo 😅 Či skončili, predali značku, zmenili podnikanie alebo či to celé náhodou nebol nejaký podvod 🤷🏻‍♀️

Takže ak niektorá máte normálne infošky alebo viete poradiť, budem veľmi rada ❤️🙏🏻 Ale ak nemáte k téme čo povedať, tak prosím radšej vôbec nekomentujte 😅 Naozaj nepotrebujem pod obyčajnou otázkou čítať urážky a riešiť cudzie komplexy. Tie si podľa mňa každý môže riešiť vo svojom osobnom živote a nie v komentároch na internete 🙈❤️
Ďakujem tým, ktoré sa snažia normálne poradiť 🥹❤️

anonym_47de8c
Včera o 13:11
@medik69

@maca1984 @elen564 ja fakt nerozumiem, prečo sa tu z úplne normálnej otázky musela spraviť takáto vojna 🙈 Ja som sa len normálne spýtala, či niektorá nemáte nejaké infošky ohľadom Moonlightu.

Mne tie okuliarky fungovali a bola som s nimi spokojná Malému som ich chcela objednať ako darček, ale nové už nikde neviem nájsť, našla som len nejaké použité na Vintede 😳

A úprimne ma dosť zaujíma aj to, čo sa vlastne s tou značkou stalo 🤷🏻‍♀️ Lebo keď firma takto prakticky bez slova zmizne, stránka sa úplne zmení na nejakú AI vec a nikde k tomu nie je žiadne vysvetlenie, tak človeku napadne všeličo 😅 Či skončili, predali značku, zmenili podnikanie alebo či to celé náhodou nebol nejaký podvod 🤷🏻‍♀️

Takže ak niektorá máte normálne infošky alebo viete poradiť, budem veľmi rada ❤️🙏🏻 Ale ak nemáte k téme čo povedať, tak prosím radšej vôbec nekomentujte 😅 Naozaj nepotrebujem pod obyčajnou otázkou čítať urážky a riešiť cudzie komplexy. Tie si podľa mňa každý môže riešiť vo svojom osobnom živote a nie v komentároch na internete 🙈❤️

@medik69 a preto si sa rozhodla zrovna na MK založiť účet a opýtať sa na to zrovna tu 😀

anonym_48e672
Včera o 13:14
@medik69

@medik69 neverím, ze niekto takto normálne rozpráva 🤦‍♀️

medik69
autor
Včera o 13:20
@anonym_47de8c

@medik69 a preto si sa rozhodla zrovna na MK založiť účet a opýtať sa na to zrovna tu 😀

@anonym_47de8c A kde keď na internete nie su informácie a moonlight neodpíše? 🤔 Keď nemáte nic k veci, tak nekomentujte alebo nepíšte ako anonym 🙈❤

elanor
Včera o 13:43
@medik69

@anonym_47de8c A kde keď na internete nie su informácie a moonlight neodpíše? 🤔 Keď nemáte nic k veci, tak nekomentujte alebo nepíšte ako anonym 🙈❤

@medik69 vies co? oopytaj sa na tie okuliare hoc ktoreho poriadneho lekara, kazdy si zatuka na celo, a povie ti ze je to iba marketing a placebo efekt. Lebo nic ine to nieje.
Za dalsie, malemu drobcekovi radsej obmedz cas na tablete a pri obrazovke.
To urobis ovela, ovela lepsie.
A pre seba urob tiez nieco dobre, prestan pouzivat tie infantilne vyrazy. Pouzivat ich pri detotoch je trapne, a nevhodne, ale budis, clovek privrie oci. No pouzivat infantilnosti v konverzacii s dospelymi ludmi je totalne mimo misu.

a0
Včera o 13:47

Páči sa štúdia k tomu, že sú ti prakticky k ničomu. https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC12833160/

tundra
Včera o 13:47
@medik69

maca1984
Včera o 14:19
@medik69

@medik69 pretože si sa dnes kvôli tomu sem prihlásila ? Aj ten druhý profil ?
A ešte píšeš ako ...

Toto tu je bežné v piatky. Tieto trollie témy.

medik69
autor
Včera o 15:05
@maca1984

@medik69 pretože si sa dnes kvôli tomu sem prihlásila ? Aj ten druhý profil ?
A ešte píšeš ako ...

Toto tu je bežné v piatky. Tieto trollie témy.

@maca1984 A povieš mi aj konkretne, čo je na mojej teme trolie?? 🤔 Cakala by som, ze dospely clovek, čo podľa čísla za menom odhadujem, bude mat úroveň spravania na internete 😅 Ak sa Ti niečo nepáči alebo sa Ťa to netýka, nemusíš sa k tomu vyjadrovať ❤ Nemáš od začiatku čo pridat, len zbytočne poznamky. Prihlásila som sa, aby som sa niečo slušne opýtala. Hádam na to tu tato stranka je.

Som spokojna s produktom značky a zistila som, že zo dňa na deň zmizla. Tak ma to zaujíma 🤷🏻‍♀️

Písať môžem akym stylom chcem, zijeme este stále vo volnej krajine ❤️❤️ Krasny dnik🙈

anonym_7884fd
Včera o 15:24
@medik69

@maca1984 A povieš mi aj konkretne, čo je na mojej teme trolie?? 🤔 Cakala by som, ze dospely clovek, čo podľa čísla za menom odhadujem, bude mat úroveň spravania na internete 😅 Ak sa Ti niečo nepáči alebo sa Ťa to netýka, nemusíš sa k tomu vyjadrovať ❤ Nemáš od začiatku čo pridat, len zbytočne poznamky. Prihlásila som sa, aby som sa niečo slušne opýtala. Hádam na to tu tato stranka je.

Som spokojna s produktom značky a zistila som, že zo dňa na deň zmizla. Tak ma to zaujíma 🤷🏻‍♀️

Písať môžem akym stylom chcem, zijeme este stále vo volnej krajine ❤️❤️ Krasny dnik🙈

@medik69 kedže žijeme vo voľnej krajine,tak ti tu ženy voľne píšu ,že pre očičky tvojho drobčeka, by bolo namiesto oluliarčekov by bolo pozerať menej obrazovečku, televizorček a monitorček a viac knižôčky.

maca1984
Včera o 15:33
@medik69

@medik69 čísla v mojom nicku sú náhodný zhluk čísiel. Diskusia je verejná, tak som si dovolila pridať svoj názor tak, ako to vo verejnej duskusii býva zvykom.
Je piatok. V piatky tu zvyknú byť kadejaké trollie témy.
Tvoju tému nemôžem brať vážne už len kvôli tomu akým šťýlom je písaná. Na to sa sem registruješ aby si dala vedieť o tejto " novinke "? A zároveň sa sem do diskusie pridá tiež nový profil.
Ak nie troll, tak reklama na nejakú glupocinu.

medik69
autor
Včera o 15:42
@anonym_7884fd

@medik69 kedže žijeme vo voľnej krajine,tak ti tu ženy voľne píšu ,že pre očičky tvojho drobčeka, by bolo namiesto oluliarčekov by bolo pozerať menej obrazovečku, televizorček a monitorček a viac knižôčky.

@anonym_7884fd A znova anonymný profil ❤ Odporucam precitat si moju prvu spravu este raz. Zdrobnenín je tam mozno 5 a urcite nie sú použité takto 🙏

medik69
autor
Včera o 15:45
@maca1984

@medik69 čísla v mojom nicku sú náhodný zhluk čísiel. Diskusia je verejná, tak som si dovolila pridať svoj názor tak, ako to vo verejnej duskusii býva zvykom.
Je piatok. V piatky tu zvyknú byť kadejaké trollie témy.
Tvoju tému nemôžem brať vážne už len kvôli tomu akým šťýlom je písaná. Na to sa sem registruješ aby si dala vedieť o tejto " novinke "? A zároveň sa sem do diskusie pridá tiež nový profil.
Ak nie troll, tak reklama na nejakú glupocinu.

@maca1984 Nerozumiem o akej "novinke" pises. Okuliare mám uz minimalne rok a o znacke som pocula davno predtým Ak by si to správne prečítala, tak pochopíš, že značka len tak zmizla. 😅 Hádam by som nerobila reklamu niecomu co sa uz ani neda kupit. Zapojme trošilinku rozum 🧠

maca1984
Včera o 16:11
@medik69

@maca1984 Nerozumiem o akej "novinke" pises. Okuliare mám uz minimalne rok a o znacke som pocula davno predtým Ak by si to správne prečítala, tak pochopíš, že značka len tak zmizla. 😅 Hádam by som nerobila reklamu niecomu co sa uz ani neda kupit. Zapojme trošilinku rozum 🧠

@medik69 pekný zvyšoček piatočenku ti želenkám 🥰

medik69
autor
Včera o 16:37
@maca1984

@medik69 pekný zvyšoček piatočenku ti želenkám 🥰

@maca1984 verim, ze sa Ti podarí nájsť hobby na vyplnenie volneho času alebo že nájdeš radosť aj z iných vecí 🥺🙏🏻 aby si sa nemusela zbytočne realizovať vo vláknach na modrom konikovi, ktore sa Ťa netýkaju a hladať gratifikáciu v upozornovaní na štýl písania cudzích ľudí 💔 Krásnučký víkendoček babenôčka a všetko len len najkrásnučkejšie do životíka celučkého prajuškám ❤ Papušky

maca1984
Včera o 18:12
@medik69

@maca1984 verim, ze sa Ti podarí nájsť hobby na vyplnenie volneho času alebo že nájdeš radosť aj z iných vecí 🥺🙏🏻 aby si sa nemusela zbytočne realizovať vo vláknach na modrom konikovi, ktore sa Ťa netýkaju a hladať gratifikáciu v upozornovaní na štýl písania cudzích ľudí 💔 Krásnučký víkendoček babenôčka a všetko len len najkrásnučkejšie do životíka celučkého prajuškám ❤ Papušky

@medik69 o mňa sa neboj. Ja chvalabohu nepotrebujem zakladať takéto nezmyselné témy.
Pekný zvyšoček piatočka ti želenkám a dobrú nôcku 😘

anonym_52d18a
Včera o 18:20

okuliare bez dioptrii s filtrom proti modremu svetlu kupis podla mna aj beznej optike

Strana
z2