Kde kúpiť okuliare Moonlight proti modrému svetlu?
Ahojte babenky
prosím vás, nemáte niektorá nejaké infošky ohľadom Moonlight? 🙈 Ja už som z toho normálne jelen 🥺
Mám od nich tie okuliare proti modrému svetlu a bola som s nimi veľmi spokojná, tak som chcela teraz objednať ďalšie aj pre môjho drobca 🥹💙, lebo je stále pri telke a tablete a chcela som mu trošku chrániť očká 🙏🏻
Lenže keď som teraz išla na ich stránku, okuliare sa tam vôbec nedajú kúpiť 😳 a vyhodilo mi to tam nejakú úplne inú vec s umelou inteligenciou a skenovaním tváre kvôli spánku alebo čo 😅🙈 Úplne som nepochopila, čo sa stalo.
Pozerala som aj ich Instagram a Facebook a nikde žiadna infoška, že by končili alebo menili podnikanie alebo niečo 😳🤷🏻♀️ A pritom je to už podľa mňa dosť dlho.
Nemáte niektorá nejaké bližšie infošky? 🥺🙏🏻 Prípadne či sa tie ich okuliarky ešte niekde dajú kúpiť? Lebo môjmu miláčikovi som ich fakt chcela objednať a teraz neviem, čo robiť 😭💔
Ďakujem babenky za každú infošku ❤️❤️❤️

@sisa_s Zaujima ma to, lebo drobcovi chcem kúpiť okuliare. Niekedy je lepšie byt ticho, ked nemáte odpoveď 🙊
@medik69 skus drobcovi obmedzit tv, mobil a tablet
Ze mu kupis nejaku marketingovu predrazenu somarinu mu oci nezachrani ( alebo tebe pocit “dobrej starostlivej matky”? )
Je to blbost, venuj sa dietatu