icon

Kde kúpiť pekné a kvalitné kabelky za rozumnú cenu?

25. jún 2026

Kde si zvyknete kupovat pekne, kvalitne spracovane kabelky za taku povedzme rozumnu cenu? Napr. tak do 100, maximalne 150eur?

Osobne nemam rada ziadne velke napisy a loga, cize znacky Guess, Michael Kors a podobne absolutne nenosim. Tiez preferujem strieborne, cierne alebo ziadne kovanie (teda nie zlate).

Ja mam 2 kabelky od lubive.sk, s ktorymi som mega spokojna a myslim, ze pomer cena-kvalita je u nich vynikajuci. Potom som ma este zaujali slovenska znacka Ammyla a ceska znacka Mybelka, ale tie uz su trosicku drahsie, ale stale ok. A este AnswearLab da.

Ale dalej uz fakt neviem, kde by som si vybrala. Lebo vsetko ostatne mi pride bud take ze to krici nekvalitou a lacnotou a zase momentalne zial nemam budget an kabelky za 300 a viac eur 🤷‍♀️ Takze kde kupujete vy?

Strana
z2
jaja228
12. aug 2026

No ja mam napríklad tieto: https://lubive.sk/produkt/kabelka-emily/?attrib... - tuto milujem! Hodí sa uplne ku všetkemu a ja všetky ročné obdobia.

Potom tuto: https://lubive.sk/produkt/kabelka-lilien/?attri... užasna, tiež na večer s kamoškami, rande, ku všetkemu, ma aj crossbody ramienko

Potom take, ťo už asi na stránke nevidím, slamenú taku hnedú do práce, a mam niektoré roky a stále vyzerajú užasne a vôbec nie sú ťažké

a ešte tento batoh: https://lubive.sk/produkt/ruksak-vivien/?attrib...

Odporúčam 🙂

kala713
12. aug 2026
@annel19

@kala713 nie sú ťažké,sú kvalitne. Ja mám takú jednu menšiu na leto. No je mala,ledva tam Marvel mobil,peňaženku,kľúče,vrackovky. Zvažujem väčšiu a ešte ma len jednu priehradky,čo je tiež nevýhoda. Ale veľmi oceňujem,spracovanie,farby

@annel19 paci sa mi Zara, Sisa a Xenia. Nemate niektoru?

kala713
12. aug 2026
@jaja228

No ja mam napríklad tieto: https://lubive.sk/produkt/kabelka-emily/?attrib... - tuto milujem! Hodí sa uplne ku všetkemu a ja všetky ročné obdobia.

Potom tuto: https://lubive.sk/produkt/kabelka-lilien/?attri... užasna, tiež na večer s kamoškami, rande, ku všetkemu, ma aj crossbody ramienko

Potom take, ťo už asi na stránke nevidím, slamenú taku hnedú do práce, a mam niektoré roky a stále vyzerajú užasne a vôbec nie sú ťažké

a ešte tento batoh: https://lubive.sk/produkt/ruksak-vivien/?attrib...

Odporúčam 🙂

@jaja228 a tie farby su tiez velmi pekne.

anonym_b0da07
12. aug 2026

damy, ktore tu ospevujete Lubive a hejtujete DR - len poznamocka - kym Lubive su zjavne lacne kabelky vo velkom dovazane z Talianska (pri tej cene - k tomu plus doprava z IT - plus vyrobne naklady - nejak to ekonomicky nevychadza...), kde su tychto kabeliek tony v kazdej mestskej ulicke (a neviem, ci naozaj sa vyrabaju v IT, kvalita byva povedzme priemerna), tak DR vyraba kabelky naozaj rucne v Partizanskom, co znamena, ze mate istotu, ze kabelka je vyrobena v Europe a nie dovezena v kontajneri z Ciny s prilepenym Made in EU. A DR ma btw aj velmi jednoduche a nadcasove dizajny, plus sa mate na koho obratit s reklamaciou a logicky Vam ju priamo vo vyrobe vedia vyriesit. Len aby sme boli fer 🙂 🍀

anonym_83bbf1
12. aug 2026
@anonym_b0da07

damy, ktore tu ospevujete Lubive a hejtujete DR - len poznamocka - kym Lubive su zjavne lacne kabelky vo velkom dovazane z Talianska (pri tej cene - k tomu plus doprava z IT - plus vyrobne naklady - nejak to ekonomicky nevychadza...), kde su tychto kabeliek tony v kazdej mestskej ulicke (a neviem, ci naozaj sa vyrabaju v IT, kvalita byva povedzme priemerna), tak DR vyraba kabelky naozaj rucne v Partizanskom, co znamena, ze mate istotu, ze kabelka je vyrobena v Europe a nie dovezena v kontajneri z Ciny s prilepenym Made in EU. A DR ma btw aj velmi jednoduche a nadcasove dizajny, plus sa mate na koho obratit s reklamaciou a logicky Vam ju priamo vo vyrobe vedia vyriesit. Len aby sme boli fer 🙂 🍀

@anonym_b0da07 prosím Ťa, kde má DR jednoduchú kabelku bez vyšívanie,bez kvetov,srdiečok? Musím to asi pozrieť detailnejsie🤔

anonym_4ab5af
12. aug 2026

@anonym_autor kupujem si v talianskych obchodoch na SK, alebo v Pandorfe

anonym_b0da07
12. aug 2026
@anonym_83bbf1

@anonym_b0da07 prosím Ťa, kde má DR jednoduchú kabelku bez vyšívanie,bez kvetov,srdiečok? Musím to asi pozrieť detailnejsie🤔

@anonym_83bbf1 samozrejme, ze ma, velke aj male 😉 akurat tie nezvykne promovat, ale ma velmi pekne jednoduche modely z kvalitnej koze. A to pisem ako clovek, ktory si ide level Dior YSL apod., ale toto je fakt kvalitna vyroba, nasa domaca v pomerne chudobnom regione a zasluzi respekt. 🍀

anonym_83bbf1
12. aug 2026
@anonym_b0da07

@anonym_83bbf1 samozrejme, ze ma, velke aj male 😉 akurat tie nezvykne promovat, ale ma velmi pekne jednoduche modely z kvalitnej koze. A to pisem ako clovek, ktory si ide level Dior YSL apod., ale toto je fakt kvalitna vyroba, nasa domaca v pomerne chudobnom regione a zasluzi respekt. 🍀

@anonym_b0da07 veď ja tiež rada podporijem slovenské značky( aj tie české), škoda,že ich teda neukazuje. Ja potrebujem niečo jednoduché,čo sa hodí ku všetkému na každý deň. S priehradkami, nie jeden ,,žoch,, kde dlho hľadám určitú vec. Najlepšie len malé logo,nech nekriči do diaľky.
Inak jednu koženú kabelku mám cez 25 rokov,kúpila som si'ju na trhu v bulharsku od lokálneho vyrobcu,ešte ako slobodná a tá nemá chybu,no už doziva. Ale tá koža vonia ešte aj dnes.
Mám rada aj Ammyla,no tiež nemajú priehradky

jaja228
12. aug 2026
@anonym_b0da07

@anonym_b0da07 Ona podľa mňa skvele reprezentuje Slovensko a tiež podporujem naše značky, to sa nevylučuje. Môžeš mať doma aj krásnu zo Slovenska a aj krásnu z Talianska. 🙂 každý sí nájde svoje.

Strana
z2