icon

Kde kúpiť pekné a kvalitné kabelky za rozumnú cenu?

25. jún 2026

Kde si zvyknete kupovat pekne, kvalitne spracovane kabelky za taku povedzme rozumnu cenu? Napr. tak do 100, maximalne 150eur?

Osobne nemam rada ziadne velke napisy a loga, cize znacky Guess, Michael Kors a podobne absolutne nenosim. Tiez preferujem strieborne, cierne alebo ziadne kovanie (teda nie zlate).

Ja mam 2 kabelky od lubive.sk, s ktorymi som mega spokojna a myslim, ze pomer cena-kvalita je u nich vynikajuci. Potom som ma este zaujali slovenska znacka Ammyla a ceska znacka Mybelka, ale tie uz su trosicku drahsie, ale stale ok. A este AnswearLab da.

Ale dalej uz fakt neviem, kde by som si vybrala. Lebo vsetko ostatne mi pride bud take ze to krici nekvalitou a lacnotou a zase momentalne zial nemam budget an kabelky za 300 a viac eur 🤷‍♀️ Takze kde kupujete vy?

jaja228
25. jún 2026

Lubive jednoznačne! Mam od nich skoro všetky kabelky, aj batohy..milujem 🙂 https://lubive.sk/obchod/

joedoe
25. jún 2026

Dajana Rodriguez. Jednoznačne.

katkazatka
25. jún 2026
@joedoe

@joedoe videla si DR do 100-150e?

annel19
25. jún 2026

Ľúbivé,Ammyla, teraz som si objednala menšiu od wuch.
Tiež nemám rada tie Guess, Vuitton a ani nie s tým panákom s bielymi vlasmi.😂😂😂 Aj keď jednu od neho vlastním len s malým logom. 😀

anonym_83bbf1
25. jún 2026
@joedoe

@joedoe strašný gýč podľa mňa. Ale tak aspoň sú kvalitne

smditimama
Odpoveď bola odstránená
smditimama
Odpoveď bola odstránená
michaela175
25. jún 2026

Lubive pomer cena/kvalita a pre mna krasne minimalisticke ziadne vycackane a vyrazne napisy… aj od dajany r. mam jednu taku ciernu klasiku co nosim prilezitostne .. a bola do 120€

anonym_41cad4
25. jún 2026

ja mam rada wuch

anonym_f81ed9
25. jún 2026
@joedoe

@joedoe väčší grc sa už nedal dať do placu

miricka77
25. jún 2026

@anonym_autor Tiež mám asi 4 od lubive a ešte jednu z Vianoc od MK,koženú hnedú,stala 115€.

anonym_b35344
25. jún 2026

@anonym_autor ak máš poblizku halfprice tak tam majú vždy fajn výber.

muchotrafka298
25. jún 2026

Ja mam viacero kabeliek MK a ziadna nema vyrazne loga ani monogram. Su to bezne kozene kabelky, na prvy pohlad ani nevidis, ze sa jedna o tuto znacku. Drahsie pisat nebudem, lebo Cocinelle alebo Furla sa ani vo vypredajoch do budgetu nezmestis.

sili82
25. jún 2026

Ani ja nemám rada kabelky s tymi nápismi známych značiek. Hrozne mi to pripomína tie fejky z dovolenkových destinácii. Ja mám tiež rada značku lubive a tiež na Answer majú značku Aldo. Z Alda mám doma teraz uz piatu kabelku a veľmi som spokojná.

marcellka32
25. jún 2026

Valentino... Pockat na akciu

anonym_e0712b
25. jún 2026

ammyla je super, ale nehorazne zdrazeli. ja by som uz z principu nekupila, hlavme kozenkove produkty za nasobne vyssie ceny oproti inym vyrobcom
pozri cele sashe a fler

bg92
25. jún 2026

Furla alebo coccinelle - v parndorfe do 150 kupis

anonym_f43de1
25. jún 2026

@anonym_autor bagger

annel19
26. jún 2026
@sili82

Ani ja nemám rada kabelky s tymi nápismi známych značiek. Hrozne mi to pripomína tie fejky z dovolenkových destinácii. Ja mám tiež rada značku lubive a tiež na Answer majú značku Aldo. Z Alda mám doma teraz uz piatu kabelku a veľmi som spokojná.

@sili82 rozmýšľam aj nad Aldo. Vyzerajú pekne a majú aj také veselé letné 🙂

autor
26. jún 2026
@jaja228

Lubive jednoznačne! Mam od nich skoro všetky kabelky, aj batohy..milujem 🙂 https://lubive.sk/obchod/

@jaja228 No ano, aj ja od nich mam, ale hladam viac moznosti 🙂

autor
26. jún 2026
@marcellka32

Valentino... Pockat na akciu

@marcellka32 Vacsina Valentino kabeliek co som ja videla mala dost vyrazne logo, co nie je nic pre mna, ale mozem sa mylit

autor
26. jún 2026
@anonym_83bbf1

@joedoe strašný gýč podľa mňa. Ale tak aspoň sú kvalitne

@anonym_83bbf1 Podla mna gycove nie su, ale aspon mne sa zda, ze k tym kabelkam musis byt aj vhodne oblecena. Ja mam este relativne male deti, chodim tak lezerne a kabelky nosim vacsinou vacsie, lebo v nich mam pol domu 😄 Takze mne by sa Dajana na bezny den nehodila, ale o par rokov, ked deti podrastu, tak preco nie

sili82
26. jún 2026
@annel19

@sili82 rozmýšľam aj nad Aldo. Vyzerajú pekne a majú aj také veselé letné 🙂

@annel19 majú široký výber, ja mám do roboty aj väčšie elegantné, aj športovejšiu verziu aj na bežné nosenie. A hlavne sú kvalitné a za normálnu cenu.

muchotrafka298
26. jún 2026

Teraz maju vypredaj na oficialnej stranke Michael Kors a maju tam aj velmi pekne decentne kozene kabelky, co nekrici na 100 metrov to logo. Stoja do 150 EUR, dorucuju bez problemov do par dni na Slovensko. Pozri aj tam, mozno Ta nieco zaujme.

muchotrafka298
26. jún 2026
@anonym_autor

@marcellka32 Vacsina Valentino kabeliek co som ja videla mala dost vyrazne logo, co nie je nic pre mna, ale mozem sa mylit

@anonym_autor mas pravdu, oni maju vsetky vyrazne loga, napisy cez cele kabele a vacsina z nich nie je ani kozena.
A so znackou Valentino Garavani to nema nic spolocne, co si vela ludi mysli, ze to je nejaka lacnejsia odnoz tejto drahej znacky.

anonym_83bbf1
26. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_83bbf1 Podla mna gycove nie su, ale aspon mne sa zda, ze k tym kabelkam musis byt aj vhodne oblecena. Ja mam este relativne male deti, chodim tak lezerne a kabelky nosim vacsinou vacsie, lebo v nich mam pol domu 😄 Takze mne by sa Dajana na bezny den nehodila, ale o par rokov, ked deti podrastu, tak preco nie

@anonym_autor záleží aj od vkusu,to je jasné. Ja mám tiež malé deti. A tie maličké kabelky mám v skrini,lebo keď niekam idem,tak treba hento- toto vziať. Manžel sa mi smeje,keď ideme von,že na čo beriem takú veľkú kabelku 🙉😂

annel19
26. jún 2026
@sili82

@annel19 majú široký výber, ja mám do roboty aj väčšie elegantné, aj športovejšiu verziu aj na bežné nosenie. A hlavne sú kvalitné a za normálnu cenu.

@sili82 veď toto.mne je aj dosť ľúto nosiť dráhu kabelku na ihrisko s deťmi alebo na nákup. V robote ju aj tak dám pod stôl alebo do skrinky. Ja som skôr topánkovy maniak. Na obuvi si dám záležať

domka_sviecky
Včera o 05:01

Ak by niekto chcel mám 1 kupón na nákup u Dajana Rodriguez je tam zľava 70eur pri nákupe nad 160€ ja nevyužijem je platný do konca júla.