Kde kúpiť plienky za dobrú cenu?
Ahojte prosím aku značku (kde) kupujete plienky za fajn cenu? Je to už pár rokov čo som kupovala prvej dcere..
Tiež Lupilu.byvaju 2+1 akcia a minule malú také veľké balenia za smiešnu cenu,jedna plienka vychádzala tuším 7 centov
mala som zlavu v union a pampers boli najlacnejšie alebo treba popozerať velke balenia to je ak 0,18 za kus
Tiež Lupilu.byvaju 2+1 akcia a minule malú také veľké balenia za smiešnu cenu,jedna plienka vychádzala tuším 7 centov
@anonym_cc817a a maju aj pre novorodencov? zbežne som kukla na nete a naslo mi len pre vacsie deti
@anonym_cc817a a maju aj pre novorodencov? zbežne som kukla na nete a naslo mi len pre vacsie deti
@anonym_autor áno , majú sú očíslovane, jednotka je pre novorodencov
Lidl a su veľmi super keďže mne mala prespala aj 12 hodín vkuse tak bez problémov vydržali 🙂 a býva časti na ne aj akcia aj s lidl kartu
@anonym_autor prekvapili ma v dobrom v DM Babylove, naozaj vydržia a dobre obopinaju. Aj cena je super.
Kaufland vychádza najlepšie
Dr max 2+1 zdarma +20%zlava z dôvery na dr max výrobky. Takto mi to vychádza naj. Kupujem tak aj obrúsky.
Kaufland vychádza najlepšie
@anonym_e304c7
@anonym_autor
Lidl a DM plienky smrdia od moču. Ako pri novorodencoch nie, ale neskor ano. Cca od 3 mesiacov. Pre novorodencov mas v DM najmenšie plienky, dokonca aj pre predcasne narodené. Chod tam. Ale casom uvidis, teda ucitis, ze potrebuješ ine. Pampers potom. A kde? Kde je akcia prave. Dr. Max, Feedo...
V dm vychadzaju okolo 14 centov za kus (zalezi ake velke balenie kupis).
A casom odporucam nohavickove z tesca. Za mna milion x lepsie ako pampers.
Odporúčam plienky Bambo. Vydržia celú noc. Vôbec nepretečú. Mám pocit, že sú 100 krát lepšie ako drahé Pampers.
@anonym_cc817a a teda spokojnosť s lupilu? To mesačne veľké balenie som aj ja minule kúpila a ozaj že 6centov jedna plienka, na začiatku sme skúsili lupilu jendo balenie ale co ja viem, lepšie sa mi pozdávali pampersky. Ale je to rozdiel dať 6 centov za plienku ako 30 za kus.
@anonym_e304c7
@anonym_autor
Lidl a DM plienky smrdia od moču. Ako pri novorodencoch nie, ale neskor ano. Cca od 3 mesiacov. Pre novorodencov mas v DM najmenšie plienky, dokonca aj pre predcasne narodené. Chod tam. Ale casom uvidis, teda ucitis, ze potrebuješ ine. Pampers potom. A kde? Kde je akcia prave. Dr. Max, Feedo...
@anonym_0b50ea To vobec nie je pravda. Ja som najprv kupovala pampersky ked boli v akcii ale raz som skusila kupit Lidl a uplne v pohode, nic nesmrdi, nesusti a nepretecie. Ja urcite LIDL plienky odporucam. A cena je teda rozdiel oproti pamperskam.
@anonym_cc817a a teda spokojnosť s lupilu? To mesačne veľké balenie som aj ja minule kúpila a ozaj že 6centov jedna plienka, na začiatku sme skúsili lupilu jendo balenie ale co ja viem, lepšie sa mi pozdávali pampersky. Ale je to rozdiel dať 6 centov za plienku ako 30 za kus.
@anonym_3da3b2 no my sme spokojní
@anonym_autor lupilu Max spokojnosť pri oboch deťoch. Nikdy nepretiekli. Často sú aj v akcii tie veľké jumbopacky.
No moja sa napríklad z lidl plienok vyhádže. Ja kupujem babylove, ale až od čísla 4, tie menšie neviem ako....predtým som kupovala v tescu Gaga alebo Fred and Flo. Tieto sa najviac oplatia ked je akcia.
Ale pre novorodencov som mala vždy pampers pri všetkých 5 deťoch.
U nás napríklad Lidl plienky jedna katastrofa. Malej vôbec nesedeli. Najlepšie sa nám osvedčili plienky Fred & Flo z Tesca alebo Dada Extra care. Tie máva v akcii biedronka, ale najlacnejšie vyjdú mesačné balenia cez Allegro.
Dcere Lupilu strih vobec nesedel, vždy ich precikala, Babylove boli super 😊 ešte aj Bevola kaufland… syn bol ale citlivý na všetky takže uňho nakoniec Babylove Nature alebo Babybabysoft 🙃 proste ekologické nechlorovane (taku veľkú plienkovu dermatitidu chytil z kauflandovych plienok a potom mu vadili už teda všetky)
Každé dieťa je ine,skús lupilu, uvidíš.mne sa napríklad malý vychádzal z babylove a aj ho dosť otálčali a to bol chudunke bábo
@anonym_0b50ea To vobec nie je pravda. Ja som najprv kupovala pampersky ked boli v akcii ale raz som skusila kupit Lidl a uplne v pohode, nic nesmrdi, nesusti a nepretecie. Ja urcite LIDL plienky odporucam. A cena je teda rozdiel oproti pamperskam.
@anonym_4ccf94 Ano, cena je ina, lebo aj kvalita je iná. Lidl a DM smrdelo aj kamaratkam, cize nie nie je to len môj nazor a aj tu to zaznelo. Ale zas, co smrdí mne, nemusí tebe.
Ja neviem, či mám nejaké speci deti, ale teda syn bol skôr "dlhý", dcéra taká "guľa", ale Lupilu pohoreli u oboch. Také široké, krátke plienky, neviem, vždy niečo ušlo, bokom precikali, furt boli mokrí. Čo ma aj mrzí, lebo cenovo sú fajn.
Celkom sa mi osvedčili z DM, ale musím uznať, že Pampers sedia lepšie. Jaj aha, a minule som sa ulakomila u našich v dedinskom Freshi na mimoriadne lacné Pampers a až keď som balenie po mesiaci otvorila, tak som zistila, že nie sú to ani náhodou Pampersky, ale plienky vyrábané pre Fresh, len farba a písmená sú veľmi podobné Pamperskam, ale musím uznať, že dcére sedia. Síce som sa nechala odžubať,.priam ucebnicovo🙈 ale napokon to bola dobrá kúpa.
@anonym_4ccf94 Ano, cena je ina, lebo aj kvalita je iná. Lidl a DM smrdelo aj kamaratkam, cize nie nie je to len môj nazor a aj tu to zaznelo. Ale zas, co smrdí mne, nemusí tebe.
@anonym_0b50ea inak sranda, mne aj môjmu mužovi zas extrémne smrdeli Pampersky. Manžel mi vždy hovoril, že z nich cíti vegetu a naťahovalo ho z nich 😅
Vegetu? 😂😂😂 Nebolo obdobie covidu? Pampersky voňajú babatkovsky. Mali sme premium care.

Lidl 🙂