icon

Kde kupujete kvalitné legíny?

zuzik1822
4. máj 2026

Ahojte dostala som dobré odporúčanie na Lelosi legíny ako ste s nimi spojené?predsa nestoja 10€ ale viac, hľadám také ktoré by som nemusela kupovala každý 2-3 mesiac. Nemusí to byť len od Lelosi nechám si poradiť. Ďakujem.

Strana
z3
janka_lukacova
15. máj 2026
@anonym_92be42

Mám velmi veľa legín, aj Nebbia za 80€, aj Lelosi, aj Shein.
Nebbia malo muziky za veľa peňazí, presvitajú, párajú sa, lelosi nosím len doma prídu mi také lacne. SHEIN A Tému nosím do fitka. Niektoré sa párajú medzi nohami a niektoré nie, ale mám ich rada. Niektoré už po 3 pouzitiach sa rozparali a niektoré nosím roky a sú v poriadku.

@anonym_92be42 Faakt?? Ja zase na Nebbia legíny nedám dopustiť. Prídu mi kvalitné, pohodlné a strašne rada ich nosím. Myslím, že tej kvalite tá cena určite zodpovedá.

lucia_nova8
15. máj 2026

Ja kupujem nebbia legíny a nemám sa na čo sťažovať. Doma ich mám už asi päť a zatiaľ sa mi ani jedny nerozpárali ani nevytiahli. Ale môj favorit sú tieto, pretože predsa ružová je vždy lepšia 😄💕 https://www.bestform.sk/p/nebbia-bezsvove-push-...

mizoko
16. máj 2026

mňa by zaujímalo ženy čo sa vám tak páči na tých legínach čo sa zarezávajú do zadku?

anonym_bf340b
16. máj 2026
@mizoko

mňa by zaujímalo ženy čo sa vám tak páči na tých legínach čo sa zarezávajú do zadku?

@mizoko neviem ako ostatné ženy ale za mňa nie sú zarezané v zadku, len to tak opticky pôsobí čím zvýrazňujú zadok a potom to vyzerá že je väčší, pevnejší a výraznejší

anonym_92be42
16. máj 2026
@janka_lukacova

@anonym_92be42 Faakt?? Ja zase na Nebbia legíny nedám dopustiť. Prídu mi kvalitné, pohodlné a strašne rada ich nosím. Myslím, že tej kvalite tá cena určite zodpovedá.

@janka_lukacova mam asi 8 legíny Nebbia ale nenosím už žiadne z nich. Nosím zo Shein alebo Tému.
Je pravda že niekoľko rokov som si Nebbia nekúpila práve kvôli tomu že presvitajú a párajú sa. Nemyslím látka samotná ale švy. Možno sa niekam už posunuli neviem.

katka533
17. máj 2026
@anonym_bf340b

@mizoko neviem ako ostatné ženy ale za mňa nie sú zarezané v zadku, len to tak opticky pôsobí čím zvýrazňujú zadok a potom to vyzerá že je väčší, pevnejší a výraznejší

@anonym_bf340b no neviem, to si len myslia, tie co nosia a maloktora ma ten zadok vypracovany tak, ze to vyzera dobre. Ja ho vacsinou vidim len na tucnych zadkoch a to vyzera otrasne naozaj. Ale mozno to nie je tvoj pripad, ja len co vidim vo fitku 🙂

anonym_bf340b
17. máj 2026
@katka533

@anonym_bf340b no neviem, to si len myslia, tie co nosia a maloktora ma ten zadok vypracovany tak, ze to vyzera dobre. Ja ho vacsinou vidim len na tucnych zadkoch a to vyzera otrasne naozaj. Ale mozno to nie je tvoj pripad, ja len co vidim vo fitku 🙂

@katka533 😂 môj prípad to určite nie je, v živote som nemala nadváhu a môj zadok je dosť vypracovaný aby dobre vyzeral aj bez nich 😀 ja ich skôr vídam na dobrých postavách 🤷‍♀️

scila
25. máj 2026
@mizoko

@mizoko legíny čo sa zarezávajú do zadku?
A to sú prosím ťa aké? Ja nosím legíny väčšinu roka, keďže v zime ich nosím pod riflami namiesto pančúch a teraz k športovým šatám. A do zadku sa mi nezarezávajú. A to som si to všímala špeciálne odkedy som si prečítala tento tvoj skvostný príspevok. A 0,00 zarezaní.
Asi si treba nabudúce kúpiť správnu veľkosť a nie o dve čísla menšie...

anonym_c41413
26. máj 2026
@scila

@mizoko legíny čo sa zarezávajú do zadku?
A to sú prosím ťa aké? Ja nosím legíny väčšinu roka, keďže v zime ich nosím pod riflami namiesto pančúch a teraz k športovým šatám. A do zadku sa mi nezarezávajú. A to som si to všímala špeciálne odkedy som si prečítala tento tvoj skvostný príspevok. A 0,00 zarezaní.
Asi si treba nabudúce kúpiť správnu veľkosť a nie o dve čísla menšie...

@scila to fakt nevieš čo myslela?

mizoko
26. máj 2026
@anonym_c41413

@scila skús sa najprv ukľudniť a tak písať,nebudeš vyznievať tak hystericky ☺️ ja kupujem legíny správnej veľkosti takže tie hlúpe osobné útoky si odpusť. Pýtala som sa normálne a čakala som aj normálnu odpoveď. Ak nevieš aké legíny myslím stačí sa spýtať. A nie hneď by agresívna. Mala som na myslí tie ktoré sú naozaj vyslovene zarezané do zadku a nosia ich hlavné ženy čo posilňujú aby bolo vidno ako vypracovaný majú zadok. Takže skvostný komentár máš ty,nie ja. A ako vidím koment pod týmto tvojim ti to hneď aj vysvetlil 🙂 takže? Kto tu má skvostné komentáre? Moja otázka bola normálna tvoj koment hlúpy a zbytočne útočný. Ale snáď je ti lepšie keď si sa tu vygrckala.
@anonym_c41413 ďakujem že si jej to vysvetlila 🙂 áno,presne tieto som myslela. Chcela som len vedieť či to ženám nevadí. Nemyslela som tým nič zle.

scila
26. máj 2026
@anonym_c41413

@mizoko
@anonym_c41413
Upss moja chyba, beriem späť. Ale toto sa v mojom okolí nevyskytuje. Denne predo mnou behajú v legínach kolegyne, v robote aj v meste chodia predo mnou desiatky zadkov v legínach, ale v normálnych.
Fakt je, že moja noha v živote nevkročila do fitka ale teda v reálnom mestskom a dedinskom živote ešte toto predomnou nešlo 🙃.

anonym_c41413
26. máj 2026
@scila

@mizoko
@anonym_c41413
Upss moja chyba, beriem späť. Ale toto sa v mojom okolí nevyskytuje. Denne predo mnou behajú v legínach kolegyne, v robote aj v meste chodia predo mnou desiatky zadkov v legínach, ale v normálnych.
Fakt je, že moja noha v živote nevkročila do fitka ale teda v reálnom mestskom a dedinskom živote ešte toto predomnou nešlo 🙃.

@scila akože v mojom okolí sa to tiež nevyskytuje a ani vo fitku,ale reklám kopec vyskakuje.a raz som to videla na babe v obchode,ale teda mala traslavu rit a nevyzeralo to dobre

mizoko
27. máj 2026
@scila

@mizoko
@anonym_c41413

@scila ja už som to videla a nepáči sa mi to všeobecné. Ale mne sa to páčiť nemusí,o to nejde. Len som chcela vedieť či to tým ženám nevadí keď sa im to tak zarezáva. Ja nosím väčšinou lelosi ( správnej veľkosti 😜) takže takéto niečo nezazivam 😂😅 mne by to vadilo. Ale tak vraj to pekne formuje zadok. Ak chces upútať,a toto veru upúta,tak chápem. No len či je to príjemné na nosenie 😌

sense
27. máj 2026
@mizoko

@mizoko opticky zväčšujú a formujú zadok. Mne osobne sa to nepáči, a raz som ich skúšala a teda pre mňa nepohodlné.

Strana
z3