Kde kupujete kvalitné legíny?
Ahojte dostala som dobré odporúčanie na Lelosi legíny ako ste s nimi spojené?predsa nestoja 10€ ale viac, hľadám také ktoré by som nemusela kupovala každý 2-3 mesiac. Nemusí to byť len od Lelosi nechám si poradiť. Ďakujem.
@zuzik1822 ahoj lelosi neodporúčam. Mala som asi 7ks rôzne,ale ani raz som nebola spokojná. V tehotenstve ešte ako tak ... Znosila som, lebo doma mi bolo jedno. Na páse guma ok na brucho netlacila. Nekvalitné, zmolky, roztiahnu sa ... 2 som si kúpila najskôr sama keď bolo okolo toho halo, nič moc ... Potom som dostala 2 ks k sviatku, potom kamoška že kúpme si tie zateplené akcia nejaká bola niečo plus niečo zdarma dala som sa ukecat dodnes sú doma s visačkou 2 kusy 🙈 a jednie čierne obyčajne nosím do teraz keď chodím do útulku jedno mi je zničia sa🤷♀️ ale o kvalite tu reč byť nemôže. To isté aj pikaluna a lanuma. Mám legíny od plackovej tie sú super na tie nedám dopustiť. My proteín priemer nie sú zle. Mala som viac ks aj krátke aj dlhé aj 3/4. Spokojná som bola. Teraz som si objednala už 3x temu/shein a stále tie isté. Spokojná som. Bola som skeptická, tieto obchody nepodporujem. Neviem sama prečo 🤷♀️ ale teda vravím už 3 kusy mám (objednávala som na cvičenie a bežné nosenie).
Ja si kupujem leginy zasadne a len cez Shein. Su o dost lacnejsie a vydrzia fakt dlho. Niektore mam uz aj 4 roky a absolutne im nic nie je. A je tam naozaj velky vyber 😊
Jedine ktoré boli pohodlné, sadli a vydržali roky sú zo shein 😂 za 6-7€ a nosím ich doteraz, cvičím silovo 4x týždenne 😊
@anonym_d12b08
@anonym_bf340b mozete dat link baby? Ja som kupila kratke a su super material, ale dlhe som este neskusala. Ako pokukujem po exalted, sle neviem, ci to stoji za to
Ja mám najlepšie z Tchiba. Dve striedam v ktorých cvičím (6x do týždňa), aj behám, takže ob den sa peru, niekedy každý den (tmavé nosím podstatne viac), takže ich pokojne nosím aj skoro každý den a každý den periem, už rok a pol a sú stále absolútne perfektne, ako nové. Plus mám z Tchiba aj látkové, v tých behám po dome a fakt všetky sú roky stále ako nové. 👌🏻
@zuzik1822 už som tiež prestala kupovať lelosi,tá látka je čím ďalej nekvalitná,vyblednuté a medzi nohami sa mi začali tvoriť diery ☹
@lucky86 zaujímavé. Kupujem ich roky a nikdy sa mi to nestalo. Ani dcére a tá ich nosila denne na tréningy. Síce ich striedala samozrejme ale zase nemala ich 10. A nepredrali sa,neroztrhali,ešte sme ich aj posunuli ďalšiemu dievčatku a stále sú perfektné.
Ja si kupujem leginy zasadne a len cez Shein. Su o dost lacnejsie a vydrzia fakt dlho. Niektore mam uz aj 4 roky a absolutne im nic nie je. A je tam naozaj velky vyber 😊
@miselka007 dáš prosím link na tie legíny?
Mám velmi veľa legín, aj Nebbia za 80€, aj Lelosi, aj Shein.
Nebbia malo muziky za veľa peňazí, presvitajú, párajú sa, lelosi nosím len doma prídu mi také lacne. SHEIN A Tému nosím do fitka. Niektoré sa párajú medzi nohami a niektoré nie, ale mám ich rada. Niektoré už po 3 pouzitiach sa rozparali a niektoré nosím roky a sú v poriadku.
@zuzik1822 pikaluna, lanuma a lelosi.
@domcek1989 tuším to všetko išlo kvalitou dosť dole
@domcek1989 tuším to všetko išlo kvalitou dosť dole
@anonym_c41413 ja som spokojna, ked lelosi zacinali je pravda, ze boli take mäkšie tie leginy, hebkejsie akoby a poddanejsie, teraz ked som s rozdielom par rokov objednala bola to uplne ina latka. Ale s lanuma som spokojna.
Lelosi som dostala 3 kusy, jedny take "neoprenove" tie su fajn ale tie ostatne dvoje... otras, nwviem ani co je to za material. Za kratku dobu boli vytahane na kotnikoch pritom som ich nosila malo a cele su take neforemne. Nosim ich len na doma. Ja by som si od nich uz dalsie nekupila
Za mna Lanuma, su rovnake ako Lelosi. Maju teraz akciu 2+1 zadarmo a este aj 20% zlavu (kod MOTHER20). Takze 1 ks ma namiesto 26€ vysiel len nieco cez 14€. Kupujem ich uz dlhsie a nic sa mi na nich nezmolkuje, su prijemne na dotyk a nepadaju mi zo zadku. 😁
@anonym_c90a58 mate ich prosim osvedcene aj u deti?
Ja som kupovala z myprotein, ale príde mi, že v poslednej dobe išla kvalita dosť dole. Niekedy ani moc nesedí číslovanie. Mám jedny z oysho a tie sú super. Ale mám aj pár zo shein za pár eur a nosím ich často, aj na túry. Jedny odtiaľ už mám pár rokov a sú stále ako nové. Aj cyklo kraťasky mám odtiaľ a tiež sedia super a rada ich cez leto nosím.
@miselka007 dáš prosím link na tie legíny?
@anonym_652ea7 napr tieto mam- ID 35443346, ID 53000615, ID 40282663 (tieto uz sice nemaju,ale podobne sa najdu), ID 3477999, ID 39300508. Tieto mam. Objednavala som aj z Temu len ten uz nemam instalovany ale ved maju tam v podstate to iste. Posielam ti ID cislo ktore zadas do lupy lebo ja chodim cez appky.
ja cvičím, aj behám. na čo presne legíny potrebuješ? na cvičenie sú fajn Myprotein, tam je zľavový Kód _NATALIA_, okolo 42% zľava. potom mám legíny z Authentic, robia krásny zadok, sú tenšie ale nepresvitajú, super na teraz. a na behanie určite ASICS, nepadajú a nešmýkajú sa. aj NIke majú dobré legíny. lacné som nikdy nekupovala, ja ked robím nejaký šport tak si vždy kúpim aj poriadnu výbavu. všetky tieto legíny používam rok a sú ako nové a fuuuurt to periem.
@anonym_c90a58 mate ich prosim osvedcene aj u deti?
@konulka20 nie, bohuzial, detske neviem posudit.
@anonym_652ea7 napr tieto mam- ID 35443346, ID 53000615, ID 40282663 (tieto uz sice nemaju,ale podobne sa najdu), ID 3477999, ID 39300508. Tieto mam. Objednavala som aj z Temu len ten uz nemam instalovany ale ved maju tam v podstate to iste. Posielam ti ID cislo ktore zadas do lupy lebo ja chodim cez appky.
@miselka007 ďakujem kuknem
@zuzik1822 aj pikaluna sú fajn, a dobré a lacné kúsky nájdeš aj v decatlone 😊🖐️
@ivicatolic ďakujem za tip istotne sa aj tam pozriem .
Za mna Lanuma, su rovnake ako Lelosi. Maju teraz akciu 2+1 zadarmo a este aj 20% zlavu (kod MOTHER20). Takze 1 ks ma namiesto 26€ vysiel len nieco cez 14€. Kupujem ich uz dlhsie a nic sa mi na nich nezmolkuje, su prijemne na dotyk a nepadaju mi zo zadku. 😁
@anonym_c90a58 ďakujem využila a neuveriteľne rýchle dodanie za dva dni . Ďakujem za tip skúsila som ich objednať teda zatiaľ fajn . Uvidím čo to spraví po čase . Len ma zarazilo že legíny pomaly za 25€ a Made in china však cakala som to takže dúfam že aj čosi vydržia keďže sa chcem teraz cyklistike venovať teraz.
@zuzik1822 Ja som kúpila z pikaluna a držia pekne, ale za mňa ten materiál je taký teplejší. No držia pekne žiadne žmolky. Na cvičenie by som šla skôr do gymbeam.
Lelosi neviem ale má ich švagriná a dosť ich mala žmolkavé.
@3petka mám jedni o gymbeam sú tiež pohodlné ale zvažujem aj inú značku ešte
Na cvičenie mi po mnohých neúspešných pokusoch s inymi značkami vyhovujú len gymshark
@anonym_c90a58 presne su super tiez ich kupujem v tej akcii ked su a stale su rovnake drzia tvar aj farbu a nezmolkaveju sa a su prijemne na nosenie
@lenkavrananova prosím vás a na koľko periete 30, alebo viac °C?
@lenkavrananova prosím vás a na koľko periete 30, alebo viac °C?
@zuzik1822 periem normálne s ostatnými vecami na 40

@zuzik1822 Ja som kúpila z pikaluna a držia pekne, ale za mňa ten materiál je taký teplejší. No držia pekne žiadne žmolky. Na cvičenie by som šla skôr do gymbeam.
Lelosi neviem ale má ich švagriná a dosť ich mala žmolkavé.