icon

Kde kupujete kvalitné legíny?

zuzik1822
4. máj 2026

Ahojte dostala som dobré odporúčanie na Lelosi legíny ako ste s nimi spojené?predsa nestoja 10€ ale viac, hľadám také ktoré by som nemusela kupovala každý 2-3 mesiac. Nemusí to byť len od Lelosi nechám si poradiť. Ďakujem.

Strana
z3
janka_lukacova
15. máj 2026
@anonym_92be42

Mám velmi veľa legín, aj Nebbia za 80€, aj Lelosi, aj Shein.
Nebbia malo muziky za veľa peňazí, presvitajú, párajú sa, lelosi nosím len doma prídu mi také lacne. SHEIN A Tému nosím do fitka. Niektoré sa párajú medzi nohami a niektoré nie, ale mám ich rada. Niektoré už po 3 pouzitiach sa rozparali a niektoré nosím roky a sú v poriadku.

@anonym_92be42 Faakt?? Ja zase na Nebbia legíny nedám dopustiť. Prídu mi kvalitné, pohodlné a strašne rada ich nosím. Myslím, že tej kvalite tá cena určite zodpovedá.

lucia_nova8
15. máj 2026

Ja kupujem nebbia legíny a nemám sa na čo sťažovať. Doma ich mám už asi päť a zatiaľ sa mi ani jedny nerozpárali ani nevytiahli. Ale môj favorit sú tieto, pretože predsa ružová je vždy lepšia 😄💕 https://www.bestform.sk/p/nebbia-bezsvove-push-...

mizoko
Včera o 09:57

mňa by zaujímalo ženy čo sa vám tak páči na tých legínach čo sa zarezávajú do zadku?

anonym_bf340b
Včera o 10:33
@mizoko

mňa by zaujímalo ženy čo sa vám tak páči na tých legínach čo sa zarezávajú do zadku?

@mizoko neviem ako ostatné ženy ale za mňa nie sú zarezané v zadku, len to tak opticky pôsobí čím zvýrazňujú zadok a potom to vyzerá že je väčší, pevnejší a výraznejší

anonym_92be42
Včera o 20:12
@janka_lukacova

@anonym_92be42 Faakt?? Ja zase na Nebbia legíny nedám dopustiť. Prídu mi kvalitné, pohodlné a strašne rada ich nosím. Myslím, že tej kvalite tá cena určite zodpovedá.

@janka_lukacova mam asi 8 legíny Nebbia ale nenosím už žiadne z nich. Nosím zo Shein alebo Tému.
Je pravda že niekoľko rokov som si Nebbia nekúpila práve kvôli tomu že presvitajú a párajú sa. Nemyslím látka samotná ale švy. Možno sa niekam už posunuli neviem.

katka533
Dnes o 07:47
@anonym_bf340b

@mizoko neviem ako ostatné ženy ale za mňa nie sú zarezané v zadku, len to tak opticky pôsobí čím zvýrazňujú zadok a potom to vyzerá že je väčší, pevnejší a výraznejší

@anonym_bf340b no neviem, to si len myslia, tie co nosia a maloktora ma ten zadok vypracovany tak, ze to vyzera dobre. Ja ho vacsinou vidim len na tucnych zadkoch a to vyzera otrasne naozaj. Ale mozno to nie je tvoj pripad, ja len co vidim vo fitku 🙂

anonym_bf340b
Dnes o 12:49
@katka533

@anonym_bf340b no neviem, to si len myslia, tie co nosia a maloktora ma ten zadok vypracovany tak, ze to vyzera dobre. Ja ho vacsinou vidim len na tucnych zadkoch a to vyzera otrasne naozaj. Ale mozno to nie je tvoj pripad, ja len co vidim vo fitku 🙂

@katka533 😂 môj prípad to určite nie je, v živote som nemala nadváhu a môj zadok je dosť vypracovaný aby dobre vyzeral aj bez nich 😀 ja ich skôr vídam na dobrých postavách 🤷‍♀️

Strana
z3