Kde kupujete kvalitné legíny?
Ahojte dostala som dobré odporúčanie na Lelosi legíny ako ste s nimi spojené?predsa nestoja 10€ ale viac, hľadám také ktoré by som nemusela kupovala každý 2-3 mesiac. Nemusí to byť len od Lelosi nechám si poradiť. Ďakujem.
Ja kupujem nebbia legíny a nemám sa na čo sťažovať. Doma ich mám už asi päť a zatiaľ sa mi ani jedny nerozpárali ani nevytiahli. Ale môj favorit sú tieto, pretože predsa ružová je vždy lepšia 😄💕 https://www.bestform.sk/p/nebbia-bezsvove-push-...
mňa by zaujímalo ženy čo sa vám tak páči na tých legínach čo sa zarezávajú do zadku?
mňa by zaujímalo ženy čo sa vám tak páči na tých legínach čo sa zarezávajú do zadku?
@mizoko neviem ako ostatné ženy ale za mňa nie sú zarezané v zadku, len to tak opticky pôsobí čím zvýrazňujú zadok a potom to vyzerá že je väčší, pevnejší a výraznejší
@anonym_92be42 Faakt?? Ja zase na Nebbia legíny nedám dopustiť. Prídu mi kvalitné, pohodlné a strašne rada ich nosím. Myslím, že tej kvalite tá cena určite zodpovedá.
@janka_lukacova mam asi 8 legíny Nebbia ale nenosím už žiadne z nich. Nosím zo Shein alebo Tému.
Je pravda že niekoľko rokov som si Nebbia nekúpila práve kvôli tomu že presvitajú a párajú sa. Nemyslím látka samotná ale švy. Možno sa niekam už posunuli neviem.
@mizoko neviem ako ostatné ženy ale za mňa nie sú zarezané v zadku, len to tak opticky pôsobí čím zvýrazňujú zadok a potom to vyzerá že je väčší, pevnejší a výraznejší
@anonym_bf340b no neviem, to si len myslia, tie co nosia a maloktora ma ten zadok vypracovany tak, ze to vyzera dobre. Ja ho vacsinou vidim len na tucnych zadkoch a to vyzera otrasne naozaj. Ale mozno to nie je tvoj pripad, ja len co vidim vo fitku 🙂
@anonym_bf340b no neviem, to si len myslia, tie co nosia a maloktora ma ten zadok vypracovany tak, ze to vyzera dobre. Ja ho vacsinou vidim len na tucnych zadkoch a to vyzera otrasne naozaj. Ale mozno to nie je tvoj pripad, ja len co vidim vo fitku 🙂
@katka533 😂 môj prípad to určite nie je, v živote som nemala nadváhu a môj zadok je dosť vypracovaný aby dobre vyzeral aj bez nich 😀 ja ich skôr vídam na dobrých postavách 🤷♀️

Mám velmi veľa legín, aj Nebbia za 80€, aj Lelosi, aj Shein.
Nebbia malo muziky za veľa peňazí, presvitajú, párajú sa, lelosi nosím len doma prídu mi také lacne. SHEIN A Tému nosím do fitka. Niektoré sa párajú medzi nohami a niektoré nie, ale mám ich rada. Niektoré už po 3 pouzitiach sa rozparali a niektoré nosím roky a sú v poriadku.
@anonym_92be42 Faakt?? Ja zase na Nebbia legíny nedám dopustiť. Prídu mi kvalitné, pohodlné a strašne rada ich nosím. Myslím, že tej kvalite tá cena určite zodpovedá.