Ktorá sušička nezráža veci a nezmolkuje?
Ktora susicka nezraza veci a nezmolkuje oblecenie? Uvazujem nad znackami AEG, LG novsie modely. Samsung a Beko velmi nie.
ja som mala roky whirpool, teraz mam bosch... za 18 rokov mi nic nezozmolkovalo, ani nezmensilo
1. Zrážajú sa nevyzrážaná bavlna, ľan,… 2. Žmolkujú sa umelé materiály.
Ak sa chceš tomu vyhnúť, musíš to roztriediť a sušiť všetko zvlášť podľa štítku na oblečení + pri prírodných materiáloch s tým musíš rátať v prípade, že je oblečenie šité z nevyzrážanéjo materiálu.
Záleží od kvality materiálu a nie sušičky
Ja mám beko a nič sa mi doteraz nezrazilo a zožmolkovali sa len 2 dcérine pulóvre. Podľa mňa záleží od materiálu.
Ziadna susicka veci nezmolkuje. Zmolky sa robia z ineho dovodu, a nie susickou.
A k zrazaniu, ak zvolis na ten ktory material spravny program, tak sa ti nezrazi. Nema preco. Zrazi sa iba vtedy, ked sama navolis nespravny/nevhodny program. Zato, ale opat susicka nemoze.
No a k znackam - mame doma Beko chladnicku, umyvacku aj susicku. Uz roky rokate.
Mám Beko a za mňa vysoká kvalita za mega nízku cenu, je top, nič mi nezrazila nikdy, to sa ti stane, keď nevieš zvoliť dobrý program
@bozenka67 mame LG a nezmolkuje.co sa tyka zrazania,mam skusenost cim drahsia znacka tym viac sa zrazi..ja mam len HM,terranova,dcera sinsay,pepco a nam sa nezraza.syn ma lindex nohavice a o cislo sa zrazili...takze skor si to uz len odsledovat
@lienka9 a ta draha znacka oblecenia je aka?
@bozenka67 zalezi od textilu, ako bol vyrobrny a potom od zvoleneho programu, nie od vyrobcu susicky 🙂
dávam sušiť na mix a nič sa mi nikdy nezrazilo ani nežmolkuje, nič netriedim
@alenka58 tento jeden program pouzivam aj ja a nic sa mi nikdy nezrazilo. Dokonca kedysi by som aj brala, aby sa nohavice trochu zrazili, aby som ich mohla nosit po schudnuti a nie, nic😅
Za mna LG nie. Hrozna pracka aj susicka, mam a len na nedavam. Ine neviem
@alenka58 tento jeden program pouzivam aj ja a nic sa mi nikdy nezrazilo. Dokonca kedysi by som aj brala, aby sa nohavice trochu zrazili, aby som ich mohla nosit po schudnuti a nie, nic😅
@guiseppinka presne ja 2 tričká som chcela a nie a nie aby sa zrazili nieto ešte zožmolkovali

My mame Miele.... zalezi ale aj velmi na kvalite oblecenia, C&A teplaky pre maleho sa zrazia vzdy prvy raz v susicke, ale kupujem ich aj tak, su mäkkucke a strasne ich ma rad... len teda vzdy kupujem cislo vacsie 🙄 S ostatnym problem nemam, ale toto.