icon

Ktorá sušička nezráža veci a nezmolkuje?

bozenka67
Dnes o 13:20

Ktora susicka nezraza veci a nezmolkuje oblecenie? Uvazujem nad znackami AEG, LG novsie modely. Samsung a Beko velmi nie.

anjelicek26
Dnes o 13:24

My mame Miele.... zalezi ale aj velmi na kvalite oblecenia, C&A teplaky pre maleho sa zrazia vzdy prvy raz v susicke, ale kupujem ich aj tak, su mäkkucke a strasne ich ma rad... len teda vzdy kupujem cislo vacsie 🙄 S ostatnym problem nemam, ale toto.

krasneleto
Dnes o 13:28

ja som mala roky whirpool, teraz mam bosch... za 18 rokov mi nic nezozmolkovalo, ani nezmensilo

doriiis
Dnes o 13:31

Mám Philco. Dávam do nej všetko a nezmolkuje a nezbieha sa nič.

thereisabear
Dnes o 13:34

Zrážanie a žmolky závisia od kvality oblečenia, nie sušičky.

anonym_31b6b2
Dnes o 13:52

@bozenka67 mám AEG a super

anonym_94b10b
Dnes o 13:55

1. Zrážajú sa nevyzrážaná bavlna, ľan,… 2. Žmolkujú sa umelé materiály.

Ak sa chceš tomu vyhnúť, musíš to roztriediť a sušiť všetko zvlášť podľa štítku na oblečení + pri prírodných materiáloch s tým musíš rátať v prípade, že je oblečenie šité z nevyzrážanéjo materiálu.

anonym_b48ef7
Dnes o 13:59

Záleží od kvality materiálu a nie sušičky

huxy
Dnes o 14:20

Ja mám beko a nič sa mi doteraz nezrazilo a zožmolkovali sa len 2 dcérine pulóvre. Podľa mňa záleží od materiálu.

alenka58
Dnes o 14:25

dávam sušiť na mix a nič sa mi nikdy nezrazilo ani nežmolkuje, nič netriedim

elanor
Dnes o 14:27

Ziadna susicka veci nezmolkuje. Zmolky sa robia z ineho dovodu, a nie susickou.
A k zrazaniu, ak zvolis na ten ktory material spravny program, tak sa ti nezrazi. Nema preco. Zrazi sa iba vtedy, ked sama navolis nespravny/nevhodny program. Zato, ale opat susicka nemoze.
No a k znackam - mame doma Beko chladnicku, umyvacku aj susicku. Uz roky rokate.

zuzubb007
Dnes o 14:29

Mám Beko a za mňa vysoká kvalita za mega nízku cenu, je top, nič mi nezrazila nikdy, to sa ti stane, keď nevieš zvoliť dobrý program

lienka9
Dnes o 14:36

@bozenka67 mame LG a nezmolkuje.co sa tyka zrazania,mam skusenost cim drahsia znacka tym viac sa zrazi..ja mam len HM,terranova,dcera sinsay,pepco a nam sa nezraza.syn ma lindex nohavice a o cislo sa zrazili...takze skor si to uz len odsledovat

anonym_cf8be7
Dnes o 14:45
@lienka9

@bozenka67 mame LG a nezmolkuje.co sa tyka zrazania,mam skusenost cim drahsia znacka tym viac sa zrazi..ja mam len HM,terranova,dcera sinsay,pepco a nam sa nezraza.syn ma lindex nohavice a o cislo sa zrazili...takze skor si to uz len odsledovat

@lienka9 a ta draha znacka oblecenia je aka?

veselo_neveselo
Dnes o 14:50

@bozenka67 zalezi od textilu, ako bol vyrobrny a potom od zvoleneho programu, nie od vyrobcu susicky 🙂

guiseppinka
Dnes o 15:49
@alenka58

dávam sušiť na mix a nič sa mi nikdy nezrazilo ani nežmolkuje, nič netriedim

@alenka58 tento jeden program pouzivam aj ja a nic sa mi nikdy nezrazilo. Dokonca kedysi by som aj brala, aby sa nohavice trochu zrazili, aby som ich mohla nosit po schudnuti a nie, nic😅

sasa1310
Dnes o 15:51

mne sa nič nežmolkuje, nič nezrazilo. Mám whirlpool

anonym_783519
Dnes o 16:02

Za mna LG nie. Hrozna pracka aj susicka, mam a len na nedavam. Ine neviem

majlo1234
Dnes o 16:25

My mame samsung a zrazila sa mi len vlna

alenka58
Dnes o 18:01
@guiseppinka

@alenka58 tento jeden program pouzivam aj ja a nic sa mi nikdy nezrazilo. Dokonca kedysi by som aj brala, aby sa nohavice trochu zrazili, aby som ich mohla nosit po schudnuti a nie, nic😅

@guiseppinka presne ja 2 tričká som chcela a nie a nie aby sa zrazili nieto ešte zožmolkovali