icon

Ktorá sušička nezráža veci a nezmolkuje?

bozenka67
16. apr 2026

Ktora susicka nezraza veci a nezmolkuje oblecenie? Uvazujem nad znackami AEG, LG novsie modely. Samsung a Beko velmi nie.

Strana
z2
anjelicek26
16. apr 2026

My mame Miele.... zalezi ale aj velmi na kvalite oblecenia, C&A teplaky pre maleho sa zrazia vzdy prvy raz v susicke, ale kupujem ich aj tak, su mäkkucke a strasne ich ma rad... len teda vzdy kupujem cislo vacsie 🙄 S ostatnym problem nemam, ale toto.

krasneleto
16. apr 2026

ja som mala roky whirpool, teraz mam bosch... za 18 rokov mi nic nezozmolkovalo, ani nezmensilo

doriiis
16. apr 2026

Mám Philco. Dávam do nej všetko a nezmolkuje a nezbieha sa nič.

thereisabear
16. apr 2026

Zrážanie a žmolky závisia od kvality oblečenia, nie sušičky.

anonym_31b6b2
16. apr 2026

@bozenka67 mám AEG a super

anonym_94b10b
16. apr 2026

1. Zrážajú sa nevyzrážaná bavlna, ľan,… 2. Žmolkujú sa umelé materiály.

Ak sa chceš tomu vyhnúť, musíš to roztriediť a sušiť všetko zvlášť podľa štítku na oblečení + pri prírodných materiáloch s tým musíš rátať v prípade, že je oblečenie šité z nevyzrážanéjo materiálu.

anonym_b48ef7
16. apr 2026

Záleží od kvality materiálu a nie sušičky

huxy
16. apr 2026

Ja mám beko a nič sa mi doteraz nezrazilo a zožmolkovali sa len 2 dcérine pulóvre. Podľa mňa záleží od materiálu.

alenka58
16. apr 2026

dávam sušiť na mix a nič sa mi nikdy nezrazilo ani nežmolkuje, nič netriedim

elanor
16. apr 2026

Ziadna susicka veci nezmolkuje. Zmolky sa robia z ineho dovodu, a nie susickou.
A k zrazaniu, ak zvolis na ten ktory material spravny program, tak sa ti nezrazi. Nema preco. Zrazi sa iba vtedy, ked sama navolis nespravny/nevhodny program. Zato, ale opat susicka nemoze.
No a k znackam - mame doma Beko chladnicku, umyvacku aj susicku. Uz roky rokate.

zuzubb007
16. apr 2026

Mám Beko a za mňa vysoká kvalita za mega nízku cenu, je top, nič mi nezrazila nikdy, to sa ti stane, keď nevieš zvoliť dobrý program

lienka9
16. apr 2026

@bozenka67 mame LG a nezmolkuje.co sa tyka zrazania,mam skusenost cim drahsia znacka tym viac sa zrazi..ja mam len HM,terranova,dcera sinsay,pepco a nam sa nezraza.syn ma lindex nohavice a o cislo sa zrazili...takze skor si to uz len odsledovat

anonym_cf8be7
16. apr 2026
@lienka9

@bozenka67 mame LG a nezmolkuje.co sa tyka zrazania,mam skusenost cim drahsia znacka tym viac sa zrazi..ja mam len HM,terranova,dcera sinsay,pepco a nam sa nezraza.syn ma lindex nohavice a o cislo sa zrazili...takze skor si to uz len odsledovat

@lienka9 a ta draha znacka oblecenia je aka?

veselo_neveselo
16. apr 2026

@bozenka67 zalezi od textilu, ako bol vyrobrny a potom od zvoleneho programu, nie od vyrobcu susicky 🙂

guiseppinka
16. apr 2026
@alenka58

@alenka58 tento jeden program pouzivam aj ja a nic sa mi nikdy nezrazilo. Dokonca kedysi by som aj brala, aby sa nohavice trochu zrazili, aby som ich mohla nosit po schudnuti a nie, nic😅

sasa1310
16. apr 2026

mne sa nič nežmolkuje, nič nezrazilo. Mám whirlpool

anonym_783519
16. apr 2026

Za mna LG nie. Hrozna pracka aj susicka, mam a len na nedavam. Ine neviem

majlo1234
16. apr 2026

My mame samsung a zrazila sa mi len vlna

alenka58
16. apr 2026
@guiseppinka

@alenka58 tento jeden program pouzivam aj ja a nic sa mi nikdy nezrazilo. Dokonca kedysi by som aj brala, aby sa nohavice trochu zrazili, aby som ich mohla nosit po schudnuti a nie, nic😅

@guiseppinka presne ja 2 tričká som chcela a nie a nie aby sa zrazili nieto ešte zožmolkovali

veronicka88
16. apr 2026

Kupujeme klobycajne oblečenie v obyčajných obchodoch a mám rok sušičku,kde susim všetko. Nemám 1 vec zničenú či ozmolkovanu. Samsung

eeffka
16. apr 2026

Detto ja mam candi, nezrazilo sa nic

bozenka67
autor
16. apr 2026
@anjelicek26

My mame Miele.... zalezi ale aj velmi na kvalite oblecenia, C&A teplaky pre maleho sa zrazia vzdy prvy raz v susicke, ale kupujem ich aj tak, su mäkkucke a strasne ich ma rad... len teda vzdy kupujem cislo vacsie 🙄 S ostatnym problem nemam, ale toto.

@anjelicek26 u nas je rozna kvalita oblecenia, kupujeme rozne znacky, aj.fastfashion aj lokalne, bavlnene aj merino aj obyc. zmesky s poluesterom, ak sa mu neda uplne vyhnut, rada by som preto kupila nejaku, ktora je najspolahlivejsia. Do Miele momentalne nepojdeme, max. do Bosch.

bozenka67
autor
16. apr 2026
@krasneleto

ja som mala roky whirpool, teraz mam bosch... za 18 rokov mi nic nezozmolkovalo, ani nezmensilo

@krasneleto ktoru mate Boschku prosim? Susite aj nanprograme bavlna?

bozenka67
autor
16. apr 2026
@anonym_783519

Za mna LG nie. Hrozna pracka aj susicka, mam a len na nedavam. Ine neviem

@anonym_783519 preco? Ktore modely prosim od LG mate?

bozenka67
autor
16. apr 2026
@doriiis

Mám Philco. Dávam do nej všetko a nezmolkuje a nezbieha sa nič.

@doriiis pozriem, tuto znacku ani nepoznam...

bozenka67
autor
16. apr 2026
@lienka9

@lienka9 ktoru LG mate prosim?

bozenka67
autor
16. apr 2026
@thereisabear

Zrážanie a žmolky závisia od kvality oblečenia, nie sušičky.

@thereisabear viem, ze kvalita oblecenia aj zvoleny program zohrava velku rolu. Avsak nie je mozne mat pri detoch len kvalitne lokalne oblecenie, a aj to nie je zaruka, ze sa nezrazi, preto ma zaujimaju skusenosti s konkretnymi znackami.

bozenka67
autor
16. apr 2026
@veronicka88

Kupujeme klobycajne oblečenie v obyčajných obchodoch a mám rok sušičku,kde susim všetko. Nemám 1 vec zničenú či ozmolkovanu. Samsung

@veronicka88 ktory model prosim? Aky program pouzivate? Susite na nej do uplneho sucha? Mna Samsung odradil len kvoli romu, ze mali problem s nejakou zadnou castou susicky, ktora sa zakaznikom zacala tavit. Uz si presne nespominam, o ktpru cast islo, je to uz par tyzdnov od kedy som to sledovala.

bozenka67
autor
16. apr 2026
@anonym_94b10b

1. Zrážajú sa nevyzrážaná bavlna, ľan,… 2. Žmolkujú sa umelé materiály.

Ak sa chceš tomu vyhnúť, musíš to roztriediť a sušiť všetko zvlášť podľa štítku na oblečení + pri prírodných materiáloch s tým musíš rátať v prípade, že je oblečenie šité z nevyzrážanéjo materiálu.

@anonym_94b10b ako na to pridem, ze ide o nevyzrazany material? Mame doma aj merino, samozrejme take veci susit neplanujem. Porom mame vela vela bavlnenych veci a roznych zmesi.

bozenka67
autor
16. apr 2026
@alenka58

@alenka58 a aku mate susicku prosim?

Strana
z2