Ktoré obaly na zošity sú trvanlivé a kvalitné?
Ahojte baby,ktoré obaly na zošity sú top a niečo aj vydržia?Min.roku som kupovala z tesca a vydržali žalostne málo.
Však to sú iba obaly, kupujem najlacnejšie.
Také pevnejšie, nie úplne ten tenký igelit, ak chceš aby vydržali viac. Ja som kupovala v tescu, ale také pevnejšie.
Však to sú iba obaly, kupujem najlacnejšie.
@anonym_b84604 ano obaly no tie najlacnejšie aj figu vydržali.
@vierkavt no veru nie su par centove, ja som kupovala farebne tie pevnejsie stali male 80 centov a velke euro a vydrzali iba v ten skolsky rok. Takze zbytocne. Tiez mam nervy na to lebo pre viac deti na vsetky knihy a zosity to nie je par centova zalezitost ale pekna palka
@vierkavt no veru nie su par centove, ja som kupovala farebne tie pevnejsie stali male 80 centov a velke euro a vydrzali iba v ten skolsky rok. Takze zbytocne. Tiez mam nervy na to lebo pre viac deti na vsetky knihy a zosity to nie je par centova zalezitost ale pekna palka
@anonym_6607a5 naozaj čakáš, že niečo za 80 centov vydrží pri intenzívnom používaní viac ako rok? A dobre vieme ako s tými zositmi deti zaobchádzajú.
@anonym_6607a5 naozaj čakáš, že niečo za 80 centov vydrží pri intenzívnom používaní viac ako rok? A dobre vieme ako s tými zositmi deti zaobchádzajú.
@anonym_7a61f2 ja len narazam na to, ze je uplne jedno, ci si kupis drahy alebo lacny obal
@anonym_7a61f2 ja len narazam na to, ze je uplne jedno, ci si kupis drahy alebo lacny obal
@anonym_6607a5 ešte sa to v dnešnej dobe vôbec vyžaduje?
@anonym_6607a5 ešte sa to v dnešnej dobe vôbec vyžaduje?
@anonym_7a61f2 na 1.stupni urcite, na 2.si moj lenivec pracovne zosity neobaluje, ved su jeho a na konci roka sa aj tak vyhodia.
Oproti tomu, ako sme to mali my v 90-tych je teraz vseeetko benevolentnejsie a tie deti akosi stale hlupsie...sa stazuju.
Hej pracaky ani netreba obalovat, ale ucebnice a zosity by som neriskovala, krcia sa a zosity sa dost deru
Ja tento rok asi pouzijem stare obaly kaslem na to
V sevte tie pevnejsie. Su drahsie ale teda prvak ich vobec neznicil. Vacsinu som vycistila a nechala na salsi rok.
@vierkavt ja som kupila v tescu obaly dva tyzdne dozadu mensie stali 69 centov kus a na a4 stal 80 cebtov myslim ..pri troch skolakoch celkom palka padla .som zvedava kolko vydrzia , lebo chalanom sa rychlo nicia ,dievca dava pozor nastastie
Kde sa daju prosim kupit vonave obaly? Vyrabaju ich este?

@vierkavt ved to sú centové položky, kúp ktoré sa ti páčia a keď poslúžia tak vymeniš. Už akej kvality môže byť obal na zošit.