icon

Ktoré obaly na zošity sú trvanlivé a kvalitné?

vierkavt
Dnes o 11:39

Ahojte baby,ktoré obaly na zošity sú top a niečo aj vydržia?Min.roku som kupovala z tesca a vydržali žalostne málo.

anonym_7a61f2
Dnes o 12:07

@vierkavt ved to sú centové položky, kúp ktoré sa ti páčia a keď poslúžia tak vymeniš. Už akej kvality môže byť obal na zošit.

anonym_b84604
Dnes o 12:16

Však to sú iba obaly, kupujem najlacnejšie.

zuzitko74
Dnes o 12:30

Také pevnejšie, nie úplne ten tenký igelit, ak chceš aby vydržali viac. Ja som kupovala v tescu, ale také pevnejšie.

vierkavt
autor
Dnes o 13:01
@anonym_b84604

Však to sú iba obaly, kupujem najlacnejšie.

@anonym_b84604 ano obaly no tie najlacnejšie aj figu vydržali.

slavomira236
Dnes o 13:52

Su aj také tvrdé hrube mame par z klasickeho papiernictva

anonym_6607a5
Dnes o 13:59
@vierkavt

@vierkavt no veru nie su par centove, ja som kupovala farebne tie pevnejsie stali male 80 centov a velke euro a vydrzali iba v ten skolsky rok. Takze zbytocne. Tiez mam nervy na to lebo pre viac deti na vsetky knihy a zosity to nie je par centova zalezitost ale pekna palka

anonym_7a61f2
Dnes o 14:03
@anonym_6607a5

@vierkavt no veru nie su par centove, ja som kupovala farebne tie pevnejsie stali male 80 centov a velke euro a vydrzali iba v ten skolsky rok. Takze zbytocne. Tiez mam nervy na to lebo pre viac deti na vsetky knihy a zosity to nie je par centova zalezitost ale pekna palka

@anonym_6607a5 naozaj čakáš, že niečo za 80 centov vydrží pri intenzívnom používaní viac ako rok? A dobre vieme ako s tými zositmi deti zaobchádzajú.

anonym_6607a5
Dnes o 14:04
@anonym_7a61f2

@anonym_6607a5 naozaj čakáš, že niečo za 80 centov vydrží pri intenzívnom používaní viac ako rok? A dobre vieme ako s tými zositmi deti zaobchádzajú.

@anonym_7a61f2 ja len narazam na to, ze je uplne jedno, ci si kupis drahy alebo lacny obal

anonym_7a61f2
Dnes o 14:06
@anonym_6607a5

@anonym_7a61f2 ja len narazam na to, ze je uplne jedno, ci si kupis drahy alebo lacny obal

@anonym_6607a5 ešte sa to v dnešnej dobe vôbec vyžaduje?

euka210
Dnes o 14:30

@vierkavt niekedy boli okrem tenuckych aj take pevnejsie, tie sa mi pacili, ale uz par rokov ich u nas neviem zohnat.

euka210
Dnes o 14:33
@anonym_7a61f2

@anonym_6607a5 ešte sa to v dnešnej dobe vôbec vyžaduje?

@anonym_7a61f2 na 1.stupni urcite, na 2.si moj lenivec pracovne zosity neobaluje, ved su jeho a na konci roka sa aj tak vyhodia.
Oproti tomu, ako sme to mali my v 90-tych je teraz vseeetko benevolentnejsie a tie deti akosi stale hlupsie...sa stazuju.

anonym_6607a5
Dnes o 14:46

Hej pracaky ani netreba obalovat, ale ucebnice a zosity by som neriskovala, krcia sa a zosity sa dost deru
Ja tento rok asi pouzijem stare obaly kaslem na to

zuz0110
Dnes o 16:17

V sevte tie pevnejsie. Su drahsie ale teda prvak ich vobec neznicil. Vacsinu som vycistila a nechala na salsi rok.

zafir01
Dnes o 16:35
@vierkavt

@vierkavt ja som kupila v tescu obaly dva tyzdne dozadu mensie stali 69 centov kus a na a4 stal 80 cebtov myslim ..pri troch skolakoch celkom palka padla .som zvedava kolko vydrzia , lebo chalanom sa rychlo nicia ,dievca dava pozor nastastie

matricia
Dnes o 17:15

@vierkavt Suprové sú také hrubé farebné z Tesca. Made in Italy.

matricia
Dnes o 17:20

@vierkavt A sú k nim aj vizitky

anonym_5b16af
Dnes o 19:32

Kde sa daju prosim kupit vonave obaly? Vyrabaju ich este?

anonym_1946c9
Dnes o 19:50

Ja som kupovala na preskoly, ale maju ich u nas aj v mensom papiernictve po kusoch