icon

Odporučte pevnejšie obaly na zošity bez zápachu

Včera o 15:57

Ahojte. Kúpila som pvc obaly na zošity z preskoly.sk, no po rozbalení ma úplne omráčil neznesiteľný chemický zápach. Aktuálne ich vetrám na balkóne, no smrad je v celom byte takže ich najskôr vyhodím. Viete odporučiť takéto pevnejšie obaly bez zápachu?

anonym_4f6a8c
Včera o 16:40

@anonym_autor odporucam ziadne obaly. po prve ten smrad, ktovie co vsetko v nich je a po druhe kvalita mizerna, trhaju sa, nic nevydrzia, takze mozes kazdy rok-dva kupovat nove. zbytocny odpad, dalsia hromada plastu, ktora sa bude x rokov rozkladat.
ja som obaly kupila pri prvom dietati, ale ked som si uvedomila vsetko toto, postupne ako sa trhali, skoncili v plastovom odpade a uz som nove nedokupovala. druhe a tretie dieta prezili aj bez nich. ucitelky druheho to neriesili, tretieho ucitelka viackrat upozornila, nech mu kupime obaly. som jej odkazala, ze obaly z ekologickych dovodov nekupime a bolo vybavene. aj tak 90% skolskych knih su pracovne ucebnice a pracovne zosity, ktore detom zostavaju. a zosity detto.

glorikarebeka
Včera o 16:47

Ja kupujem len v ševt papiernictve, sú pevné a netrhajú sa

atikab
Včera o 17:13

@anonym_autor za nás tiez ševt

emily_88
Včera o 17:16

My sme kupovali v Juniore PP obaly

autor
Včera o 17:16
@anonym_4f6a8c

@anonym_autor odporucam ziadne obaly. po prve ten smrad, ktovie co vsetko v nich je a po druhe kvalita mizerna, trhaju sa, nic nevydrzia, takze mozes kazdy rok-dva kupovat nove. zbytocny odpad, dalsia hromada plastu, ktora sa bude x rokov rozkladat.
ja som obaly kupila pri prvom dietati, ale ked som si uvedomila vsetko toto, postupne ako sa trhali, skoncili v plastovom odpade a uz som nove nedokupovala. druhe a tretie dieta prezili aj bez nich. ucitelky druheho to neriesili, tretieho ucitelka viackrat upozornila, nech mu kupime obaly. som jej odkazala, ze obaly z ekologickych dovodov nekupime a bolo vybavene. aj tak 90% skolskych knih su pracovne ucebnice a pracovne zosity, ktore detom zostavaju. a zosity detto.

@anonym_4f6a8c ako ja som zhrozená z toho smradu a jednoznačne ich idem zreklamovať nech mi vrátia peniaze. Normálne ma začala hlava bolieť. Nechcem vedieť čo za strašná chemia v nich je. 🤢
Pôjdem pozrieť ten ševt a ešte si to teda premyslím či ich vôbec kúpim. Ďakujem. 🌷

autor
Včera o 17:17
@atikab

@anonym_autor za nás tiez ševt

@glorikarebeka
@atikab
Ďakujem baby, skočím tam zajtra. 🌷