icon

Ktoré sú najmenšie slipové vložky na trhu?

mimanr
26. mar 2026

Dievčatá, ktoré su najmenšie slipové vložky v predaji? Potrebujem poradiť pre malú slečnu, nejaké tenké, maličké. Ďakujem.

saxalendra
26. mar 2026

Naturella

sissy27
26. mar 2026

@mimanr tieto mikro su najmensie co sa tyka plochy ale hrubku netusim a tie druhe su zas uplne tenucke, ale vacsie ako tie mikro

annam81
27. mar 2026

@mimanr Ahoj! 😊 Neviem, či sú úplne najmenšie na trhu, ale ja momentálne testujem slipové aj menštruačné vložky WHIEDA – sú vyrobené z ekologických materiálov a majú v sebe aniónový čip, ktorý neutralizuje zápach a ničí baktérie. Pre malú slečnu by mohli byť fajn práve kvôli tomu zloženiu 🌿

Testujem ich, lebo mám dcérku, ktorá o pár rokov vložky bude potrebovať – chcem jej ženské zdravie podchytiť od začiatku. Nie som žiadna biomatka 😄 ale toto mi príde zmysluplné.

Musím dodať – je to MLM produkt, píšem to otvorene, aby si vedela, s čím máš dočinenia 😊 Vidím, že sme obe z NR, tak ak by si chcela vyskúšať, môžem ti niekedy nejaké podať osobne. Nič ťa to nestojí 🙂

galganka
27. mar 2026

Gentle day majú vložky teens mini a aj slipové vložky sú celkom malé od nich.

jabuducanevesta
27. mar 2026

Tiande

kobkag
27. mar 2026

Uplne tenucke su Discreet Air alebo Discreet Skin care. Velkostne nie su najmensie ale nie je ich absolutne citit.

leidin
27. mar 2026

Tie Jessa su uplne top, normalne som presla vsetky oddelenia drogerie, kym som urobila zaver, ze musim ist do dmka lebo inde nie su. A hlavne tie tangove, v takom oranzovom trojuholnikovom obale z tvrdeho papiera, pretoze aj ked su nejake tenke, ako napr ja milujem vonu Naturelly, tak aj ta ma tenke alebo ine znacky take jak folia, aj Always ultra to go. No proste sice su tensie ale tie tangove ti nebudu lepit vedla, co potom aj skriabe stehna, proste sice to ohnes ale odlepuje sa to chronicky, tak uz ked s tym chcem skoncovat, jedine Jessa tanga.

katkazatka
27. mar 2026
@sissy27

@mimanr tieto mikro su najmensie co sa tyka plochy ale hrubku netusim a tie druhe su zas uplne tenucke, ale vacsie ako tie mikro

@leidin Jessa je Dm kova znacka.

@sissy27 tie prve súper parfumované. Ja by som také vložky nepoužívala, môžu spôsobovať alergie a mykózy.

mimanr
autor
27. mar 2026

Dakujem vam ❤

kobkag
28. mar 2026

Discreet su tenke, skoro ako list papiera