icon

Ktorý tyčový vysávač Dyson vybrať?

dasim15
23. máj 2026

Ahojte. Rozmýšľam o tyčovom vysávači Dyson. Máte nejaký typ, ktorý vybrať? S mopom, či bez?

amel
23. máj 2026

Prv ako sa rozhodneš pre kúpu,odporúčam sa na FB pripnúť do skupiny DYSON fórum CZ/SK

anonym_85ea53
23. máj 2026
@amel

Prv ako sa rozhodneš pre kúpu,odporúčam sa na FB pripnúť do skupiny DYSON fórum CZ/SK

@amel prečo? Sú zlé?

anonym_ee0a98
23. máj 2026

Ja mám V15 Detect Absolu, ale zvážila by som kúpu práve kvôli tym recenziam a zakaznickemu servisu. Sama som mala extrémny problem s airwrapom ktorý sa ťahal rok.

m_im_a
23. máj 2026

Ja mam V15 a som maximalne spokojna.

amel
23. máj 2026
@m_im_a

Ja mam V15 a som maximalne spokojna.

@anonym_85ea53 velmi zle.
Ja mam doma uz druhý.Z V15 som prešla na Gen5 a vysáva vyborne....kým sa nepokazi.Ked budem musieť kupit novy,urcite siahnem po inej značke. Dyson bola záruka kvality kedysi,žiaľ si to neudržali.

bebina23
23. máj 2026

Ja mam uz dva roky v15, tri deti, psa, byvam pri poli a funguje ako hodinky nonstop. Milujem ho.

jekaterinabs
24. máj 2026

Mám V 12 Detect Slim a som s ním veľmi spokojná.

anonym_f7a357
24. máj 2026

ja ked som si pred nedavnom zistovala plusy a minusy, vysiel mi lepsie Phillips. ale uz si nepamatam presne, ze co mi vadilo na dysone. ten phillips zatial vsetko ok, lenze je z umelej hmoty cely a je "skladaci". ked chcem z neho spravit rucny vysavac alebo dat inu nasadu, musim ho odpojit a napojit cez taky umely gombik. tak som len zvedava, kedy sa to cele pokazi... uvidim, mozno ma prekvapi a vydrzi to roky.

mirka0611
24. máj 2026

Mam Dyson digital slim fluffy a je uzasny. Urceny hlavne na tvrde podlahy.