icon

Ktorý tyčový vysávač Dyson vybrať?

dasim15
23. máj 2026

Ahojte. Rozmýšľam o tyčovom vysávači Dyson. Máte nejaký typ, ktorý vybrať? S mopom, či bez?

amel
•
23. máj 2026

Prv ako sa rozhodneš pre kúpu,odporúčam sa na FB pripnúť do skupiny DYSON fórum CZ/SK

anonym_85ea53
•
23. máj 2026
@amel

Prv ako sa rozhodneš pre kúpu,odporúčam sa na FB pripnúť do skupiny DYSON fórum CZ/SK

@amel prečo? Sú zlé?

anonym_ee0a98
•
23. máj 2026

Ja mám V15 Detect Absolu, ale zvážila by som kúpu práve kvôli tym recenziam a zakaznickemu servisu. Sama som mala extrémny problem s airwrapom ktorý sa ťahal rok.

m_im_a
•
23. máj 2026

Ja mam V15 a som maximalne spokojna.

amel
•
23. máj 2026
@m_im_a

Ja mam V15 a som maximalne spokojna.

@anonym_85ea53 velmi zle.
Ja mam doma uz druhý.Z V15 som prešla na Gen5 a vysáva vyborne....kým sa nepokazi.Ked budem musieť kupit novy,urcite siahnem po inej značke. Dyson bola záruka kvality kedysi,žiaľ si to neudržali.

bebina23
•
23. máj 2026

Ja mam uz dva roky v15, tri deti, psa, byvam pri poli a funguje ako hodinky nonstop. Milujem ho.

jekaterinabs
•
24. máj 2026

Mám V 12 Detect Slim a som s ním veľmi spokojná.

anonym_f7a357
•
24. máj 2026

ja ked som si pred nedavnom zistovala plusy a minusy, vysiel mi lepsie Phillips. ale uz si nepamatam presne, ze co mi vadilo na dysone. ten phillips zatial vsetko ok, lenze je z umelej hmoty cely a je "skladaci". ked chcem z neho spravit rucny vysavac alebo dat inu nasadu, musim ho odpojit a napojit cez taky umely gombik. tak som len zvedava, kedy sa to cele pokazi... uvidim, mozno ma prekvapi a vydrzi to roky.

mirka0611
•
24. máj 2026

Mam Dyson digital slim fluffy a je uzasny. Urceny hlavne na tvrde podlahy.