Kvalitné legíny kde kupujete?
Ahojte dostala som dobré odporúčanie na Lelosi legíny ako ste s nimi spojené?predsa nestoja 10€ ale viac, hľadám také ktoré by som nemusela kupovala každý 2-3 mesiac. Nemusí to byť len od Lelosi nechám si poradiť. Ďakujem.
@zuzik1822 ahoj lelosi neodporúčam. Mala som asi 7ks rôzne,ale ani raz som nebola spokojná. V tehotenstve ešte ako tak ... Znosila som, lebo doma mi bolo jedno. Na páse guma ok na brucho netlacila. Nekvalitné, zmolky, roztiahnu sa ... 2 som si kúpila najskôr sama keď bolo okolo toho halo, nič moc ... Potom som dostala 2 ks k sviatku, potom kamoška že kúpme si tie zateplené akcia nejaká bola niečo plus niečo zdarma dala som sa ukecat dodnes sú doma s visačkou 2 kusy 🙈 a jednie čierne obyčajne nosím do teraz keď chodím do útulku jedno mi je zničia sa🤷♀️ ale o kvalite tu reč byť nemôže. To isté aj pikaluna a lanuma. Mám legíny od plackovej tie sú super na tie nedám dopustiť. My proteín priemer nie sú zle. Mala som viac ks aj krátke aj dlhé aj 3/4. Spokojná som bola. Teraz som si objednala už 3x temu/shein a stále tie isté. Spokojná som. Bola som skeptická, tieto obchody nepodporujem. Neviem sama prečo 🤷♀️ ale teda vravím už 3 kusy mám (objednávala som na cvičenie a bežné nosenie).
Ja si kupujem leginy zasadne a len cez Shein. Su o dost lacnejsie a vydrzia fakt dlho. Niektore mam uz aj 4 roky a absolutne im nic nie je. A je tam naozaj velky vyber 😊
Jedine ktoré boli pohodlné, sadli a vydržali roky sú zo shein 😂 za 6-7€ a nosím ich doteraz, cvičím silovo 4x týždenne 😊
@anonym_d12b08
@anonym_bf340b mozete dat link baby? Ja som kupila kratke a su super material, ale dlhe som este neskusala. Ako pokukujem po exalted, sle neviem, ci to stoji za to
Ja mám najlepšie z Tchiba. Dve striedam v ktorých cvičím (6x do týždňa), aj behám, takže ob den sa peru, niekedy každý den (tmavé nosím podstatne viac), takže ich pokojne nosím aj skoro každý den a každý den periem, už rok a pol a sú stále absolútne perfektne, ako nové. Plus mám z Tchiba aj látkové, v tých behám po dome a fakt všetky sú roky stále ako nové. 👌🏻
@zuzik1822 už som tiež prestala kupovať lelosi,tá látka je čím ďalej nekvalitná,vyblednuté a medzi nohami sa mi začali tvoriť diery ☹
@lucky86 zaujímavé. Kupujem ich roky a nikdy sa mi to nestalo. Ani dcére a tá ich nosila denne na tréningy. Síce ich striedala samozrejme ale zase nemala ich 10. A nepredrali sa,neroztrhali,ešte sme ich aj posunuli ďalšiemu dievčatku a stále sú perfektné.
Ja si kupujem leginy zasadne a len cez Shein. Su o dost lacnejsie a vydrzia fakt dlho. Niektore mam uz aj 4 roky a absolutne im nic nie je. A je tam naozaj velky vyber 😊
@miselka007 dáš prosím link na tie legíny?

@zuzik1822 Ja som kúpila z pikaluna a držia pekne, ale za mňa ten materiál je taký teplejší. No držia pekne žiadne žmolky. Na cvičenie by som šla skôr do gymbeam.
Lelosi neviem ale má ich švagriná a dosť ich mala žmolkavé.