icon

Kvalitné legíny kde kupujete?

zuzik1822
Včera o 19:43

Ahojte dostala som dobré odporúčanie na Lelosi legíny ako ste s nimi spojené?predsa nestoja 10€ ale viac, hľadám také ktoré by som nemusela kupovala každý 2-3 mesiac. Nemusí to byť len od Lelosi nechám si poradiť. Ďakujem.

Strana
z2
3petka
Dnes o 11:47

@zuzik1822 Ja som kúpila z pikaluna a držia pekne, ale za mňa ten materiál je taký teplejší. No držia pekne žiadne žmolky. Na cvičenie by som šla skôr do gymbeam.
Lelosi neviem ale má ich švagriná a dosť ich mala žmolkavé.

romi1106
Dnes o 11:50

@zuzik1822 ahoj lelosi neodporúčam. Mala som asi 7ks rôzne,ale ani raz som nebola spokojná. V tehotenstve ešte ako tak ... Znosila som, lebo doma mi bolo jedno. Na páse guma ok na brucho netlacila. Nekvalitné, zmolky, roztiahnu sa ... 2 som si kúpila najskôr sama keď bolo okolo toho halo, nič moc ... Potom som dostala 2 ks k sviatku, potom kamoška že kúpme si tie zateplené akcia nejaká bola niečo plus niečo zdarma dala som sa ukecat dodnes sú doma s visačkou 2 kusy 🙈 a jednie čierne obyčajne nosím do teraz keď chodím do útulku jedno mi je zničia sa🤷‍♀️ ale o kvalite tu reč byť nemôže. To isté aj pikaluna a lanuma. Mám legíny od plackovej tie sú super na tie nedám dopustiť. My proteín priemer nie sú zle. Mala som viac ks aj krátke aj dlhé aj 3/4. Spokojná som bola. Teraz som si objednala už 3x temu/shein a stále tie isté. Spokojná som. Bola som skeptická, tieto obchody nepodporujem. Neviem sama prečo 🤷‍♀️ ale teda vravím už 3 kusy mám (objednávala som na cvičenie a bežné nosenie).

petuska1610
Dnes o 12:00

@zuzik1822 za mňa lelosi nie.

miselka007
Dnes o 13:07

Ja si kupujem leginy zasadne a len cez Shein. Su o dost lacnejsie a vydrzia fakt dlho. Niektore mam uz aj 4 roky a absolutne im nic nie je. A je tam naozaj velky vyber 😊

galanta
Dnes o 13:16

@zuzik1822 ja už len lelosi. Neznášam umelinu na sebe,ale lelosi vždy držia na páse,nikdy nepadajú, sú príjemné na dotyk,proste pre mňa top. Aj na bežné nosenie aj na cvičenie,turistiku. Proste ja ich doslova zoderiem.

katka533
Dnes o 13:17
@anonym_bf340b

Jedine ktoré boli pohodlné, sadli a vydržali roky sú zo shein 😂 za 6-7€ a nosím ich doteraz, cvičím silovo 4x týždenne 😊

@anonym_d12b08
@anonym_bf340b mozete dat link baby? Ja som kupila kratke a su super material, ale dlhe som este neskusala. Ako pokukujem po exalted, sle neviem, ci to stoji za to

ketrint
Dnes o 15:06

Ja mám najlepšie z Tchiba. Dve striedam v ktorých cvičím (6x do týždňa), aj behám, takže ob den sa peru, niekedy každý den (tmavé nosím podstatne viac), takže ich pokojne nosím aj skoro každý den a každý den periem, už rok a pol a sú stále absolútne perfektne, ako nové. Plus mám z Tchiba aj látkové, v tých behám po dome a fakt všetky sú roky stále ako nové. 👌🏻

mizoko
Dnes o 16:34

@zuzik1822 ja kupujem výhradne lelosi a som veľmi spokojná. Máš kde aké a neprederu sa,nepresvitaju,sú úžasné elastické s vysokým pásom a majú skvelú látku. Veľká spokojnosť zakazdym

mizoko
Dnes o 16:36
@lucky86

@zuzik1822 už som tiež prestala kupovať lelosi,tá látka je čím ďalej nekvalitná,vyblednuté a medzi nohami sa mi začali tvoriť diery ☹

@lucky86 zaujímavé. Kupujem ich roky a nikdy sa mi to nestalo. Ani dcére a tá ich nosila denne na tréningy. Síce ich striedala samozrejme ale zase nemala ich 10. A nepredrali sa,neroztrhali,ešte sme ich aj posunuli ďalšiemu dievčatku a stále sú perfektné.

anonym_652ea7
Dnes o 16:38
@miselka007

Ja si kupujem leginy zasadne a len cez Shein. Su o dost lacnejsie a vydrzia fakt dlho. Niektore mam uz aj 4 roky a absolutne im nic nie je. A je tam naozaj velky vyber 😊

@miselka007 dáš prosím link na tie legíny?

Strana
z2