Kvalitné legíny kde kupujete?
Ahojte dostala som dobré odporúčanie na Lelosi legíny ako ste s nimi spojené?predsa nestoja 10€ ale viac, hľadám také ktoré by som nemusela kupovala každý 2-3 mesiac. Nemusí to byť len od Lelosi nechám si poradiť. Ďakujem.
sú OK.
urcite oysho alebo abraka
@zuzik1822 aj pikaluna sú fajn, a dobré a lacné kúsky nájdeš aj v decatlone 😊🖐️
Ja kupujem Abraky, Yoginess, Lindex. Sú síce drahšie ale vydržia fakt dlho ( niektoré mám 5 rokov a sú ako nové). A majú krásne dizajny 🙂.
@anonym_a0824f prečo na cvičenie nie?
@zuzik1822 mne sa extrémne žmolkovali, ani pohodlne neboli. Radšej alo,oysho
Za mna Lanuma, su rovnake ako Lelosi. Maju teraz akciu 2+1 zadarmo a este aj 20% zlavu (kod MOTHER20). Takze 1 ks ma namiesto 26€ vysiel len nieco cez 14€. Kupujem ich uz dlhsie a nic sa mi na nich nezmolkuje, su prijemne na dotyk a nepadaju mi zo zadku. 😁
@zuzik1822 Ja kupujem od Myprotein keďže som silnejšej postavy mala som problém že som nevedela zohnať legíny ktoré by nepresvitali a tieto sú super. Síce drahšie ale mávajú aj super akcie a nie je ani problém s vrátením tovaru. Keďže som nevedela veľkosť od nich akú zvoliť tak som si z legín objednala dve veľkosti a čo mi nesadlo vrátila som.Ešte aj v tehotenstve som ich vynosila.
Za mna Lanuma, su rovnake ako Lelosi. Maju teraz akciu 2+1 zadarmo a este aj 20% zlavu (kod MOTHER20). Takze 1 ks ma namiesto 26€ vysiel len nieco cez 14€. Kupujem ich uz dlhsie a nic sa mi na nich nezmolkuje, su prijemne na dotyk a nepadaju mi zo zadku. 😁
@anonym_c90a58 presne su super tiez ich kupujem v tej akcii ked su a stale su rovnake drzia tvar aj farbu a nezmolkaveju sa a su prijemne na nosenie
Za mma su velmi tenke.a ked si ich das na seba kolkokrat sa ten vzor velmi natiahne .lepsie su pikaluna.ale lelosi polarosi zimne su ok
Oysho sa mi po 2 noseniach rozisli svy a to som kupovala o cislo vacsie
Ja mám Adidas, no nie som veľmi spokojná, rýchlo sa medzi nohami vyderu 🤔
@zuzik1822 mne sa extrémne žmolkovali, ani pohodlne neboli. Radšej alo,oysho
@anonym_a0824f mne sa tiezsa zomolkovali. Pohodlne ale su.
@anonym_a0824f mne sa tiezsa zomolkovali. Pohodlne ale su.
@mimachicha mne pohodlné neboli 🤷🏼♀️ a kvalita tiež nič moc, ako od Číňana
Decathlon mam ich niekolko a vydržia niekoľko rokov, bez žmolkov, a to ich periem tyždenne aj3-4x a potom ich ešte hodím do sušičky. Vždy ma vyjdu tak do 30€
@zuzik1822 mne sa napríklad nepáčili, pár rokov dozadu, možno sa zmenili. Ale boli také...riedke, nedržali. Ale ja legíny nosím najmä na cvičenie a tam chcem trochu kompresie. Na také nosenie k dlhej blúzke a podobne, kupujem jeden druh v Tezenis alebo Calzedonii.
Jedine ktoré boli pohodlné, sadli a vydržali roky sú zo shein 😂 za 6-7€ a nosím ich doteraz, cvičím silovo 4x týždenne 😊
Ja mám Adidas, no nie som veľmi spokojná, rýchlo sa medzi nohami vyderu 🤔
@anonym_06ff02 presne! Ja mam Nike pro a vydrali sa mi medzi nohami… Dalsie mam zo Sheinu za 6€ a su ako nove😊Takže za mna Shein za 6€ než Nike za 30-40 a hneď sa vydrali
Jedine ktoré boli pohodlné, sadli a vydržali roky sú zo shein 😂 za 6-7€ a nosím ich doteraz, cvičím silovo 4x týždenne 😊
@anonym_bf340b presne a stoja 6€, mam aj niké a su vydrate medzi nohami.. Takže zamna shein a temu
Skuste pozrieť hodnotenia na tieto leginy a podprsenku za 9,99€.. Ja som si objednala dvoje, píšu že je to velmi pevny a dobry material a že to kludne môžu predavat v butikoch za 40€… Myslim si že za cenu 9,99 podprsenka a leginy sa to dosť oplatí😊 Mam aj značkove leginy a katastrofa ak máte silnejsie stehná hneď sa vam vyderie medzi nohami a môžte ich vyhodit.. Ja chodím 3x do tyzdna cvicit + 3h denne venčim psa v leginach a stale su ako nové, nosim ich aj na bicykel, korčule..
ja mam trojo Pikaluna na polsezonu a su neskutocne dobre

@zuzik1822 na cvičenie za mňa určite nie