icon

Má zbierka Pokémon kartičiek finančnú hodnotu?

Včera o 12:09

Ahojte, nasla som po manželovi tieto karty, ma to nejakú hodnotu? Ci vyhodiť?

Má zbierka Pokémon kartičiek finančnú hodnotu?
adri266
Včera o 12:11

@anonym_autor Daruj to niekomu, deti sa potesia, v skolach to este frci.

autor
Včera o 12:12
@adri266

@anonym_autor Daruj to niekomu, deti sa potesia, v skolach to este frci.

@adri266 ale vyznáš sa ? Ci píšeš len tak ? Viem, ze sa takéto karty predávajú ale neviem ci zrovna aj tieto co som nasla

patriicia_
Včera o 12:17

Existujú na to stránky na nete, že si vieš overiť akú cenu má tá karta. Ale ako to presne funguje neviem ale na nete sa isto dozvieš presnejšie, niektoré karty majú fakt vysokú hodnotu a stále to zbiera veľa ľudí aj dospelých nie len deti.

cyberk
Včera o 12:20

najprv si pozri, ci to nie su fejky, na nete najdes navod. Potom su stranky, kde si pozries aku hodnotu ma dana karta, ale toto su commony takze necakaj velku sumu 🙂 vhodne na darovanie .. 🙂

autor
Včera o 12:21
@cyberk

najprv si pozri, ci to nie su fejky, na nete najdes navod. Potom su stranky, kde si pozries aku hodnotu ma dana karta, ale toto su commony takze necakaj velku sumu 🙂 vhodne na darovanie .. 🙂

@cyberk držím sa hesla, kto si neváži malo vela mat nebude. Ale dakujem za tip, postla som to aj na fb skupinke tak uvidím ci niekto niečo napise.

adri266
Včera o 12:25
@anonym_autor

@cyberk držím sa hesla, kto si neváži malo vela mat nebude. Ale dakujem za tip, postla som to aj na fb skupinke tak uvidím ci niekto niečo napise.

@anonym_autor Dcera sa v tom vyzna, hovori, ze to su nove karty, kedze maju sive okraje. keby boli starsie, mali by hodnotu. Takze opakujem svoju radu, ktoru som Ti dala na zaciatku 😉

zuzanaete
Včera o 12:27

Na nete si vies zistit orientacnu cenu. Realnu cenu ti povie iba odbornik, lebo pri urcovani ceny zalezi na mikrodetailoch.

beadygirl18
Včera o 13:05

Manžel ich uz nechce?

katkakuch1
Včera o 13:08

@anonym_autor ahoj, sú to tak 2 centove karty. Na cardmarket. Com.. nájdeš ich hodnotu ale tieto sú v podstate nevyznamné lebo sa ani nehrávajú (manžel je aktívny hráč) a ani sa nezbierajú. Tieto naozaj sú na podarovanie.

katkakuch1
Včera o 13:10

Napríklad

euka210
Včera o 15:46

@anonym_autor podaruj detom, moj 12r ich zbiera. Kupovane v cinakoch su fejky, v Draciku ci speci obchodoch su originalne. Su to obycajne karty, ziadna specialna cenna tam nie je.
Syn mi to aj datoval r.2023 😁

anonym_7e97a7
Včera o 16:44
@patriicia_

Existujú na to stránky na nete, že si vieš overiť akú cenu má tá karta. Ale ako to presne funguje neviem ale na nete sa isto dozvieš presnejšie, niektoré karty majú fakt vysokú hodnotu a stále to zbiera veľa ľudí aj dospelých nie len deti.

@patriicia_ Ja úprimne nepoznám dospelého človeka, ktorý by zbieral pre vlastné potešenie pokémon karty.