Máte tip na lacný a kvalitný bežecký pás?
Ahojte, hladam skladaci, lahsie odlozitelny bezecky pas, ale za nizku cenu, stale kvalitny. Prosim mate niekto nejaky tip? Najprv som pozerala take za 300, ale nechce sa mi do toho investovat vela a pozeram, ze su aj za 150. Ale zas nechcela by som, aby sa po 1 pouziti pokazil 🙂. Budem vdacna za kazdy tip. Dakujem.
ak si v paneláku tak ťa bude počuť cez všetky poschodia.
Nad nami maju bezecky pas, vraj aj podlozku, ale huci cely panelak. Pocuju ich susedia aj o dve poschodia.
Skladaci a este aj kvalitny,co by mal dostatocne dlhu bezecku plochu a netriasla sa cela konstrukcia,za taku cenu nedostanes. Taky standard medzi kvalitou a cenou je 300e a viac.
Ono sú aj lacnejšie len tie plochy sú kratšie
Tento mám najdlhšiu plochu čo som našla ,má aj sklon ..ja som spokojná ozaj a aj behať sa v pohode dá a to nie som najnižšia (170cm) mám
Chcela som cez Kaufland ale ozaj Max 95 CM som našla dĺžku plochy na chodenie ..tento má cez 100 ..neviem už presne ale stačí
Najprv som len rýchlo chodila ale už skúšam striedať rýchlu chôdzu a beh a pohoda
A tento má až do 10km/h
@liv1 https://allegro.sk/ponuka/domaca-elektricka-bez...
Mám tento a Max spokojná
@radacak ma to aj rucku prosim ta?
Ono sú aj lacnejšie len tie plochy sú kratšie
Tento mám najdlhšiu plochu čo som našla ,má aj sklon ..ja som spokojná ozaj a aj behať sa v pohode dá a to nie som najnižšia (170cm) mám
Chcela som cez Kaufland ale ozaj Max 95 CM som našla dĺžku plochy na chodenie ..tento má cez 100 ..neviem už presne ale stačí
Najprv som len rýchlo chodila ale už skúšam striedať rýchlu chôdzu a beh a pohoda
A tento má až do 10km/h
@radacak lebo na tychto fotkach to ma ale hore nie
@radacak lebo na tychto fotkach to ma ale hore nie
@liv1 tiez som chcela pas na vianoce nakoniec som kupila na zaciatok bocny stepper ze ci vobec budem cvicit neznasam cvicenie. A makam skoro kazdy den od polky januara. 4,5 kg dolu...aj prdel pevnejsiu citim. Mala som lahsiu zataz na kardio teraz to striedam. Bala som sa kupit lacny pas a tie lepsie pre mna drahe
@liv1 toto su ine pasy tukni na nejaky aj cena ina
@slavomira236 hej uz vidim, to je aj iny predajca

Mame za 120€ z allegra