Nákup plaviek po sezóne. Kedy sa to oplatí?
je tu niekto kto kupuje letné veci po sezóne? konkrétne chcem kúpiť deťom plavky na ďalší rok, kedy sa to najviac oplatí?
@anonym_autor Niekde mas vypredaje plaviek uz teraz. Cez vikend sme boli v nakupaku a vypredaje som videla, no kedze som sa o ne nezaujimala, neviem, kde konkretne to bolo.
@anonym_autor no neviem, ci este na plavky existuje klasicke "po sezone", kedze v dnesnej dobe sa uz lieta celorocne... co som si vsimol, tak nastastie obchody uz maju aj plavky aj opalovaky cely rok...
@anonym_9b928c Existuju, predajcovia u nas riesia nasu sezonu, takze su vo vypredajoch bezne aj plavky.
Damske plavky kupis celorocne najma male cisla ale detske som popravde mimo sezonu nevidela
výpredaje som videla už vcera ale to mi skôr prišli také klasické ceny tak nechcem vedieť koľko to stojí bežne😅 videla som že reserved aj h&mko ma na e-shope už výpredaj ale teda 10-17€ no neviem, to je fakt vypredajova cena?a to nehovorím že potrebujem veľ 80 a tam su niektoré ceny okolo 20€..mne je proste ľúto dať toľko peňazí za plavky pre dieťa čo ich oblečenie možno 5-10x a budú malé
Také väčšie výpredaje bývajú od augusta, možno už koncom júla. Ale detské plavky sa vypredajú dosť rýchlo. Aspoň ja mám takú skúsenosť, že nemusíš nájsť čísla, ktoré práve potrebuješ.
výpredaje som videla už vcera ale to mi skôr prišli také klasické ceny tak nechcem vedieť koľko to stojí bežne😅 videla som že reserved aj h&mko ma na e-shope už výpredaj ale teda 10-17€ no neviem, to je fakt vypredajova cena?a to nehovorím že potrebujem veľ 80 a tam su niektoré ceny okolo 20€..mne je proste ľúto dať toľko peňazí za plavky pre dieťa čo ich oblečenie možno 5-10x a budú malé
@anonym_autor Skus Tesco.
Ja kupujem nikedy v strede leta a potom na začiatku septembra ked je velky výpredaj
kupovala som minulý rok v pepcu v strede leta na 4 ročného a stáli asi 4e, za mňa ideálna cena aj kvalitovo vyzerajú stále ako nové :D tento rok som mu kúpila aj s tričkom asi za 12-15€, ale tie bude mať aj budúci rok predpokladám :D

@anonym_autor no neviem, ci este na plavky existuje klasicke "po sezone", kedze v dnesnej dobe sa uz lieta celorocne... co som si vsimol, tak nastastie obchody uz maju aj plavky aj opalovaky cely rok...