Oplatí sa investovať do plaviek z Calzedonie?
Ahojte. Pozerám plavky v Calzedonii a páčia sa mi viaceré.
Len pri tej cene rozmýšľam, či sa oplatí priplatiť, alebo je to skôr o značke a dizajne. Mala som už lacnejšie plavky, ktoré po pár kúpaniach stratili tvar, vytiahli sa alebo vybledli.
Máte plavky z Calzedonie? Držia pekne aj po sezóne? Prajem pekný deň.
@anonym_autor ja som zas kupovala roky rokuce v calzedonii a už dva roky kupujem v Lindexe lebo každým rokom neskutočne idú hore ceny u nich a kvalita otras. Jedne som bola raz rovno po dovolenke reklamovať a to som ich tam mala oblečené asi 2 x. Plus vrátenie tovaru bolo problematicke, dostať sa k štítku na vrátenie, potom mi to nechceli vziať na predajni. Plus na predajni v ke boli vždy také kravy že som mala dosť.
ja mam odtial lebo mi sedi ich strih .. ale kvalita nic moc, mne sa teda nohavicky velmi rychlo rozpadli, ta tkanina uplne pustila elestan..
Nie, neoplati
@anonym_autor ja mám druhý rok a som spokojná. Aj vizuálne naozaj pekné tam zvyknú mať.
ja kupujem iba napr. Bepon, tento rok aj inú drahšiu značku, ale vyšli ma na 100 euro.. viem že držia a vydržia veľa, chodím aj do termálov, kde je horúca voda.

Kúpila som minulý rok a lepšie som nemala. Boli sme 2x pri mori a vobec to na nich nepoznat, stale su ako nove. Inde uz nekupim.