icon

Odporúčania na cestovný kufor pre 6-ročného chlapca

lienkavax
Dnes o 07:04

Ahojte. Prosím odporučte kufor pre 6/7 r chlapca.

simsalabim
Dnes o 08:06

@lienkavax klasicky palubny kufrik na kolieskach?

lienkavax
autor
Dnes o 09:09
@simsalabim

@simsalabim áno na kolieskach, na dovolenku ale aj na bežné cestovanie autom (na predlžený víkend napr.)...

gab1sol
Dnes o 09:19

@lienkavax za mňa klasický carry on kufor. Konkrétne, značku American Tourister - drahšie, ale veľa vydržia. Majú aj detské motívy. Naše deti majú Disney motív, ale staršia sa už pýta, či jej nemôžeme kúpiť taký jednofarebný. Ja s mužom máme svoje už asi 15 rokov a stále sú dobré, bez výrazného poškodenia.

olimuc
Dnes o 09:32

4 kolieska v kazdom pripade, najlepsie 2jite, velkost palubny. Syn ma obycajny Samsonite “zdobi” ho podla uvazenia nalepkami.

simsalabim
Dnes o 09:34
@simsalabim

@simsalabim my mame 2 kufre wittchen na tento sposob https://www.wittchen.sk/kabinovy-kufor-z-abs-s-... a 1 Samsonite rovnako dlho - asi 10 rokov - a vsetky su ok.

biglovemom
Dnes o 09:37

Mam sadu kufrov a najmensi pouziva dcera 🤷🏼‍♀️

anonym_a25e5e
Dnes o 09:44

netreba nic specialne a tie detske vyuzijes len chvilu -moja mala hned dospelacky -ved aj tak ho taham ja za nu .. 😀

anonym_018f0b
Dnes o 10:24

Keď cestujete často letecky, odporúčam zainvestovať do niečoho kvalitnejšieho. My mame všetky samsonite už roky s synovi som kúpila takisto - palubná velkost. My mame 3 tie palubné a jeden stredne veľký a keď sa balím tak z 90% mi postačujú malé pre každého, akurát v zime na cestovanie autom používam väčší.

lienkavax
autor
Dnes o 11:24
@anonym_018f0b

Keď cestujete často letecky, odporúčam zainvestovať do niečoho kvalitnejšieho. My mame všetky samsonite už roky s synovi som kúpila takisto - palubná velkost. My mame 3 tie palubné a jeden stredne veľký a keď sa balím tak z 90% mi postačujú malé pre každého, akurát v zime na cestovanie autom používam väčší.

@anonym_018f0b práveže letecky minimálne. Tak 1x za rok, aj to nie každý rok..Tiw samsonitw vyzerajú kvalitne. Ale na naše potreby žiaľ drahé. Chceme využívať aj na prepravu autom...Tak neviem...Ale ďakujem 🙂

lienkavax
autor
Dnes o 11:32
@gab1sol

@lienkavax za mňa klasický carry on kufor. Konkrétne, značku American Tourister - drahšie, ale veľa vydržia. Majú aj detské motívy. Naše deti majú Disney motív, ale staršia sa už pýta, či jej nemôžeme kúpiť taký jednofarebný. Ja s mužom máme svoje už asi 15 rokov a stále sú dobré, bez výrazného poškodenia.

@gab1sol našla som takýto https://www.svetbatohov.sk/american-tourister-s...
Ale... zdá sa mi celkom malý...Naozaj dieťa do toho pobalím na týždeň napr. ?

anonym_018f0b
Dnes o 11:53
@lienkavax

@anonym_018f0b práveže letecky minimálne. Tak 1x za rok, aj to nie každý rok..Tiw samsonitw vyzerajú kvalitne. Ale na naše potreby žiaľ drahé. Chceme využívať aj na prepravu autom...Tak neviem...Ale ďakujem 🙂

@lienkavax ja mám inak jeden maly ešte kúpený dávno keď na Slovensku ešte ani Action nebol - stal ma 15€. Je v pohode, a to ho už mám asi 7r. Tak možno postačí.

gab1sol
Dnes o 13:57
@lienkavax

@gab1sol našla som takýto https://www.svetbatohov.sk/american-tourister-s...
Ale... zdá sa mi celkom malý...Naozaj dieťa do toho pobalím na týždeň napr. ?

@lienkavax tu sú dievčatá zbalené na 10 dní v Emirátoch. Na prvej fotke majú 4 a 6 rokov. Takto sa vieme zbaliť na leteckú dovolenku k moru. A aj stredu sme sa vrátili po 4 dňoch z lyžovačky - teda objemnejšie oblečenie ako v lete (oteplovaky, mikiny,…). V pohode zbalím veci. A to tam vždy dám aj ich crocsy.
Na poslednej fotke je dcéra zbalená do školy v prírode.

lienkavax
autor
Dnes o 14:21
@gab1sol

@lienkavax tu sú dievčatá zbalené na 10 dní v Emirátoch. Na prvej fotke majú 4 a 6 rokov. Takto sa vieme zbaliť na leteckú dovolenku k moru. A aj stredu sme sa vrátili po 4 dňoch z lyžovačky - teda objemnejšie oblečenie ako v lete (oteplovaky, mikiny,…). V pohode zbalím veci. A to tam vždy dám aj ich crocsy.

@gab1sol wau, paráda 🙂, ďakujem za tip 😉

lienkavax
autor
Dnes o 14:26
@gab1sol

@gab1sol ešte sa môžem spýtať? Akú veľkosť kufra má staršia dcérka ?