Odporučte ľahký tyčový mop vysávač do 300€
dobry den odporucte prosim do 300€ ( zlata stredna cesta ) tycovy lahky mopovysávač 🙂 nemame v byte koberce s dlhym vlasom , iba jeden v detskej ( aj tak je ten nizky pratelny ) a podlahy mame klasiku parkety nejake umele ( nie drevenne ) a mame klasika 3 izbovy byt. netreba dyson , kde platim viac menej za znacku 🙂 za kazdu radu dakujeeem
ahoj, my máme tento už 2 roky a úplne super, aj má ťah, 2 baterky, čiže keď sa vybije, hneď vymeníš ďalšiu nabitú a vysávaš ďalej a aj s ním mopujem, len neviem či sa ešte predáva a vyšiel nás 300 Eur
https://www.tonerpartner.sk/svc-0825wh-tycovy-v...
Ja mám philips aquatrio 9000 a je to parádna mašina, naraz povysávam a poumývam a má zvlášť nádržku na čístú a špinavú vodu
ja snivam o dysone, ale teda zaujimalo by ma, ci to ozaj stoji za tie peniaze 😀 nie je nejaka lacnejsia alternativa?
ja snivam o dysone, ale teda zaujimalo by ma, ci to ozaj stoji za tie peniaze 😀 nie je nejaka lacnejsia alternativa?
@javorinska stojí za všetky peniaze, reálne.
@javorinska je, ten Philips ktorý som nakoniec vybrala ja. Bol vtedy o 130 €lacnejší ako Dyson ktorý som mala vybratý. Cena nerozhodla. Bola som rozhodnutá pre Dyson, ale to, že som viac a viac čítala recenzie na kazivosť Dysonu a prístupu k reklamácii. To rozhodlo. Ale presviedčať či odrádzať ťa nejdem.

@mama4444 len ťa poupravím. Pri Dyson neplatíš len za značku. Ten vysávač je fakt kvalitný a vysaje hocičo. Máme v dome psa a denne používam dyson, nikde ani chlp