Odporučte najlepšie kulmofény a teplovzdušné kulmy
Včera o 15:22
Ahojte, viete mi dať tipy?
Pred rokmi som používala z Lidlu a bola som maximálne spokojná. Potom som zmenila za Eta Fenité a veľká nespokojnosť. Teraz som dlhšie nepoužívala a chcela by som opäť.
Zvažovala som Freylish - ale myslím, že je to skôr len o insta reklame (či je naozaj dobrá?), prípadna Babyliss?
Máte nejakú osvedčenú značku/model? Kľudne aj z toho lidla... S čím máte dobré skúsenosti?
Neviem ani kvôli čomu mi v minulosti Silvercrest sedela a Eta nesedela, keď by to malo byť v podstate o tom istom no nie? Môže ísť o produkty, ktoré na vlasy používam?
Ďakujem za všetky rady a tipy

@strasko ahoj , ja som si kúpila freylish. Prišiel mi nefunkčný . Vrátila som ho a poslali mi nový . Ten som zapla a prestal ísť . Tak som aj ten vrátila a poprosila som o vrátenie peňazí. Zase moja kamoška si ho objednala a je snim velmi spokojna a prišiel jej vporiadku . Ale to záleží asi na šťastí .Potom som si objednala od niceboy ten hučal moc a zahrial sa a prestal ísť . Tiež som ho vrátila . Objednala som si ešte jeden z lidla , ale nevyhovoval mi bol úplne divný . Tak nakoniec som si nechala poradiť vo fb skupine . S tým , že si radšej zainvestujem a budem fakt snim spokojná . Kúpila som si tento . Stal 199€ ale dali mi naň 10% zľavu . Po mesiaci používania som , že 100000% spokojná . Je to ako keby lacnejšia napodobenina Dysonu. A za mňa Topka . Ľahko sa snim robí účes a aj vlny . Čiže ak si chceš priplatiť za kvalitu a byť spokojná odporúčam ti tento alebo ten freylish. Aj keď mne prišiel pokazený ale moja kamoska je snim spokojná . Nevie si ho vynachváliť .