Oplatí sa investovať do kávovaru De'Longhi Eletta Explore?
Zvažujem kúpu kávovaru De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.55.S
Ci zbytočne vyhodené peniaze a kúpiť skôr lacnejšiu verziu?
zalezi aku kavu mas rada... a kolko denne jej vypijes.. mne z kavovaru vobec nechuti . a aj ked som kupu zvazovala tak som si to rozmyslela.. niesom kavickar a keby ano - na dobru kavu kavovar netreba
@anonym_df6b66 ty sa ocividne do kavy nerozumies, nerad jej, nepis do tem o ktorych nemas sajnu
@anonym_df6b66 ty sa ocividne do kavy nerozumies, nerad jej, nepis do tem o ktorych nemas sajnu
@anonym_9f05f4
Presne to sa prve dakdo ozval co stale pije meltu
@anonym_9f05f4 no pozrime sa na milostivu-aka herecka-este aj rozkazovat to bude... ved ano na nete je kazdy hrdina- ty by soi mala z kavy skor ubrat-ti kofein nerobi dobre na nervy - a bacha na vrasky ...
Ja mám pár mesiacov Philips latte go, tiež som zvažovala 3 roky, nakoniec mali zľavu plus som mala 15 percent zlavový kód a teda muž vraví že super kúpa a aj ja hoci teraz pijem len jedno espresso s mliekom denne a nie som nejaká kávičkárka čo sa vyzná v kávach tak už instantná káva alebo zalievaná je pre mňa fuj. Teda áno je to rozdiel čo vidí aj nie veľký fajnšmeker kávový ako ja napríklad a môj muž
@anonym_9f05f4 no pozrime sa na milostivu-aka herecka-este aj rozkazovat to bude... ved ano na nete je kazdy hrdina- ty by soi mala z kavy skor ubrat-ti kofein nerobi dobre na nervy - a bacha na vrasky ...
@anonym_df6b66 preco sa musis za kazdu cenu vyjadrit k teme o ktorej nemas sajnu, povedz mi? nemas co na praci, nudis sa po veceroch? mas pocit ze autorka chce radu od cloveka co pije meltu a zalieva si?
Keď si zvykneš na kvalitnú zrnkovu kavu tak už ina ti chutiť ani nebude. A ešte sa o kávovar musíš riadne starať. Nie nechávať ho zašpineny a mastny.Nas stal nejak okolo 550 € ale neľutujem vobec
My sme kupili Krups z alzy,ten kavovar robi 3krat denne min.3kavy.U nas ide vo velkom.Americano si robievame.
@anonym_df6b66 preco sa musis za kazdu cenu vyjadrit k teme o ktorej nemas sajnu, povedz mi? nemas co na praci, nudis sa po veceroch? mas pocit ze autorka chce radu od cloveka co pije meltu a zalieva si?
@anonym_9f05f4 a ako si poradila ty? ako si sa okrem urazania mna ty vyjadrila k teme? nebudem sa uz k niekomu ako ty radsej vyjadrovat -zrejme nebudes moc v poriadu -urazat a napadat ludi len preto,ze napisu nazor kym ty sa ani nevyjadris k teme? take ehm- tvoje -ze ano?
@anonym_autor kávovar je super . Do toho
zalezi aku kavu mas rada... a kolko denne jej vypijes.. mne z kavovaru vobec nechuti . a aj ked som kupu zvazovala tak som si to rozmyslela.. niesom kavickar a keby ano - na dobru kavu kavovar netreba
@anonym_df6b66 a potim ako sa dá spraviť dobrá kava
@anonym_autor ked si kupis kavovar, uz nikdy ti nebude chutit nesca alebo ina zalievana kava, povies si,ze je to hnus :D kupu kavovaru neľutujem, lutujem,ze sme ho nekúpili skor
@anonym_df6b66 na dobrú kavu-kavu treba.
Nepýtam sa-ci kúpiť...pýtam sa ci sa oplatí investovať práve do tohto konkrétneho,keďže sú lacnejšie verzie.
Nepýtam sa-ci kúpiť...pýtam sa ci sa oplatí investovať práve do tohto konkrétneho,keďže sú lacnejšie verzie.
@anonym_autor ... Podľa mňa sa neoplatí investovať do kávovaru, ktorému sa nedá vybrať a vyčistiť mlecia jednotka. Skôr či neskôr sa to zaspini a keď to nevieš vyčistiť, ta káva bude chutiť hnusne, bude mastná a môže to plesniviet
@anonym_autor pozri aký tlak majú pri pretláčaní
My sme kupovali so sitkom ,tam je ľahké čistenie
@anonym_autor ... Podľa mňa sa neoplatí investovať do kávovaru, ktorému sa nedá vybrať a vyčistiť mlecia jednotka. Skôr či neskôr sa to zaspini a keď to nevieš vyčistiť, ta káva bude chutiť hnusne, bude mastná a môže to plesniviet
@doriiis
Dalsia co komentuje a nema ani sajnu o De Longhi jasne ze treba cistit je to v navode ako casto a ide to velmi lahko
@minenkaa ja napriklad mam chemex - kava chuti uplne inak ako z kavovaru ale mam aj kvalitny mlyncek .. ale ako pisem- kazda ma rada inu chut kavu , ine pohodlie pri priprave ..
@anonym_autor zle som pochopila otazku - myslela som,ze sa celkovo pytas na kavovar .. preto som napisala,ze nie kazdemu kava z neho chuti.. tebe ano -moja chyba ..
@doriiis
Dalsia co komentuje a nema ani sajnu o De Longhi jasne ze treba cistit je to v navode ako casto a ide to velmi lahko
@anonym_be6cae ... Je rozdiel čistiť varnu jednotku tabletkou a fyzicky vyberať a odstrániť nánosy. Ak dobre viem ten model, čo uvádza autorka nemá vyberatelnu mleciu jednotku.
@minenkaa ja napriklad mam chemex - kava chuti uplne inak ako z kavovaru ale mam aj kvalitny mlyncek .. ale ako pisem- kazda ma rada inu chut kavu , ine pohodlie pri priprave ..
@anonym_autor zle som pochopila otazku - myslela som,ze sa celkovo pytas na kavovar .. preto som napisala,ze nie kazdemu kava z neho chuti.. tebe ano -moja chyba ..
@anonym_df6b66 a kávovar si mala kvalitný,lebo je kávovar a kávovar
A sú kávy čo potrebujú naozaj tlak
@anonym_df6b66 a kávovar si mala kvalitný,lebo je kávovar a kávovar
A sú kávy čo potrebujú naozaj tlak
@minenkaa ano viem .. a ano mala som kavy z roznych kavovarov.. a proste nie - mne to nechuti .. moj byvaly ma naucil na prekapavanu - pre mna je ta chut lepsia a kvalitnejsia -cistejsia.. ale ako pisem .. niesom taky kavickar .. mne staci jedna poriadna kava rano .. 100 ludi-100 chuti .. no zmylila som sa v otazke a tak radsej uz nebudem spamovat -zrejme som sa tu dotkla istej osoby -tak nebudem provokovat nech nechyti infarkt z odpovedi-kt nechce pocut ...
@anonym_be6cae ... Je rozdiel čistiť varnu jednotku tabletkou a fyzicky vyberať a odstrániť nánosy. Ak dobre viem ten model, čo uvádza autorka nemá vyberatelnu mleciu jednotku.
@anonym_autor a mas rada cappucino, latte alebo obyčajné espresso?
Ja by som už do takého nešla. Máme síce kapsulovy kvôli návšteve, ale doma si vystačíme s espresso makerom. A uvažujeme nad pakovym Zn Smeg. Ono všetko záleží od preferencií.
@anonym_9f05f4 ono má v podstate pravdu nepotrebujws kávovar typu ako dala autorka aby si spravila dobrú kavu
@anonym_9f05f4 veď autorka nepiše nic o svojich zvykoch. U nás svokrovci pijú iba turka, otec vôbec, mama iba nescu, muž iba caro, deti nepijú brat presso ale chodí k nám Max 3-4x ročne tak mám Delonghi, bol za dvacku z Bazoši pred 15r. Ak u nej pije niekto kávu raz za uhorský rok tak načo
Neviem čo sa rozbehla sa diskusia ale áno inak chuti káva zo 70e kávovara, 200 a 1000. My máme 200e už možno 5 ročný a sim s kávou spokojná. Jedna z veľmi dôležitých veci je mlynček na kávu 🙂 inak si doma robíme cold brew alebo prekvapkavanu kávu a každá má inú chuť hoc ju spravíme z tej iste kávy ale všade sa mlie na inú hrúbku a iný čas ňou prechádza iná teplota vody 😀 je to zaujímavé ako sa mení chuť kávy
@anonym_autor ked si kupis kavovar, uz nikdy ti nebude chutit nesca alebo ina zalievana kava, povies si,ze je to hnus :D kupu kavovaru neľutujem, lutujem,ze sme ho nekúpili skor
@anonym_39c597 ja sa priznam, ze mne najviac chuti moja obycajna nescafe gold. Brat ma neviemaky kavovar, Jura, a neurazi ma ta kava, muz si zas robi kotogo, ale ja som naucena na nizkokvalitnu smetovu nesku, a nechcem a nebudem to menit 🙂
@anonym_autor a mas rada cappucino, latte alebo obyčajné espresso?
@anonym_3d074e mam rada vsetko-preto kavovar určite áno.