icon

Oplatí sa investovať do kávovaru De'Longhi Eletta Explore?

Dnes o 16:56

Zvažujem kúpu kávovaru De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.55.S
Ci zbytočne vyhodené peniaze a kúpiť skôr lacnejšiu verziu?

Strana
z2
anonym_3d074e
Dnes o 19:22
@anonym_autor

@anonym_3d074e mam rada vsetko-preto kavovar určite áno.

@anonym_autor tak ja odporúčam taký, ktorý si mlieko berie rovno z krabice a nie s tou nádobkou

guudy
Dnes o 19:59

Baby, napohadajte sa este aj tu…

avanka
Dnes o 20:43
@anonym_autor

@anonym_df6b66 na dobrú kavu-kavu treba.
Nepýtam sa-ci kúpiť...pýtam sa ci sa oplatí investovať práve do tohto konkrétneho,keďže sú lacnejšie verzie.

@anonym_autor naši majú elletu, my Delonghi dinamica plus, ktorá sa už nevyrába, máme ju 5 rokov a za nás je to topka. Oba kávovary stali 800€. Roleta má obrovskú výhodu, že robí aj ľadovú kávu, ale napr moji rodičia 3 týždne po kúpe ju reklamovali, lebo mlieko nepenilo, Museli zaplatiť za opravu 80€, lebo im nik nepovedal pri kúpe, že mliečnu karafu musia rozoberať po každom mliecnom nápoji so sroubovakom, lebo sa tam usádza. Rovnako aj odkamenovat ho musia každé 3 týždne. Zatiaľ čo my sme karafu rozobrali po 5 rokoch a nič sa ani nemalo kde usadzat, odkamenovanie robíme cca každé 3 mesiace, keď si to kávovar sám vypýta. Naša karafa je z dvojitého plastu, kdežto z ellety len z tenučké ho. Šetrili veľmi na materiály a aj to tak vyzerá, nezdá sa mi za tú cenu až taký kvalitný plus robí asi 50 druhov nápoja, čo si musíš zvážiť ty, čo piješ.
My sme si napr povedali, že už do druhého kávovaru pôjdeme bez mliečnej karafy, lebo v podstate ja pijem kávu, prípadne long, manžel espresso alebo dopio. Cappuccino varím tak 5 krát do roka môjmu tatinovi a to som si kúpila napenovac mlieka, ktorý je lepší ako karafa.
Takže áno, oplatí sa investovať, ja už inú kávu nepijem a každý deň sa teším po práci domov a prvé čo je, že ešte oblečená zapínam kávovar, len je na vašom zvážení, či využijete tolke funkcie, za ktoré si priplacas. A to, že o kávovar sa treba starať, to vieš. Stojí za každý cent.
Švagriná má Philips latte ho, káva z neho mi nechutila, ani oni nie sú spokojní.

Strana
z2