icon

Oplatí sa kúpa SodaStreamu počas horúčav?

Včera o 05:15

Posledné dni kupujeme balíky minerálok skoro každý druhý deň a už ma nebaví vláčiť ich z obchodu. 😅

Začínam preto rozmýšľať nad SodaStreamom, ale neviem, či je to vec, ktorú človek využíva dlhodobo? Oplatí sa? Využívate celoročne? Ak áno, aký model máte? Ďakujem 🌞

Strana
z2
markusrasford
Včera o 05:24

@anonym_autor ano využívame celoročne. V nay aj planeo sa da vybrať

autor
Včera o 05:36
@markusrasford

@anonym_autor ano využívame celoročne. V nay aj planeo sa da vybrať

@markusrasford Sú tam nejaké rozdiely, napr. fľaše pozerám, že aj plastové, aj sklenené?

ivik4
Včera o 05:40

Nevyuzivam, stoji v spajzi . Najzbytocnejsia vec u nas. Som aj hovorila muzovi nech to nekupuje 💁🏻‍♀️
Ale to sme my

autor
Včera o 05:45
@ivik4

Nevyuzivam, stoji v spajzi . Najzbytocnejsia vec u nas. Som aj hovorila muzovi nech to nekupuje 💁🏻‍♀️
Ale to sme my

@ivik4 A nosíte si minerálky? Alebo vám stačí voda z vodovodu?
U nás tá vodovodná nechutí nikomu :-/

ivik4
Včera o 05:52
@anonym_autor

@anonym_autor chalani si sem tam kupia, ja len cistu

alex_v
Včera o 05:57
@anonym_autor

@anonym_autor Ak vám nechutí voda z vodovodu, ako vám pomôže SodaStream? Však tú sódu budete vyrábať z vodovodnej vody?
Ale inak moji rodičia využívajú SodaStream už roky. Fľaše sú sklenené aj plastové, aké si dokúpiš, také budeš mať. Im to vyhovuje, ale mňa to napríklad odnaučilo piť bublinkovú vodu, lebo sa mi s tým nechcelo narábať a napustiť si iba z kohútika bolo rýchlejšie. Používala som to akurát tak pre návštevy, kým som s nimi žila, lebo mám známych čo bez bubliniek vodu nevypijú. Do vlastnej domácnosti som si to už nekúpila.

autor
Včera o 06:00
@alex_v

@anonym_autor Ak vám nechutí voda z vodovodu, ako vám pomôže SodaStream? Však tú sódu budete vyrábať z vodovodnej vody?
Ale inak moji rodičia využívajú SodaStream už roky. Fľaše sú sklenené aj plastové, aké si dokúpiš, také budeš mať. Im to vyhovuje, ale mňa to napríklad odnaučilo piť bublinkovú vodu, lebo sa mi s tým nechcelo narábať a napustiť si iba z kohútika bolo rýchlejšie. Používala som to akurát tak pre návštevy, kým som s nimi žila, lebo mám známych čo bez bubliniek vodu nevypijú. Do vlastnej domácnosti som si to už nekúpila.

@alex_v Ono asi s tými bublinkami to chutí inak? Poprípade možno nejaký sirup do toho?

anonym_2c90d6
Včera o 06:05

Mám, stojí mi v špajzi, kupujem vodu v obchode 🤷‍♀️ mne tiež nechutí voda, čo máme doma a pustenie bubliniek do tej vody vôbec nepomáha. A ak si dáš sirup, ako ti to pomôže? Sladká voda, z nej budeš smädná ešte viac.

simsalabim
Včera o 06:08

@anonym_autor manzel a navstevy vyuzivaji vo velkom, ja bublinky nemusim, pijem cistu vodu z vodovodu.

parvinka0001
Včera o 06:09

Máme ale už tiež nevyužívame . Ja sa napríklad z vodovodu nenapijem ale SodaStream áno musí byť riadne bublinkové a studená .

alenka58
Včera o 06:09

využívame celoročne

anonym_3d43c5
Včera o 06:38

Ja pijem len bublinkovu cistu vodu, vyuzivam stale, podla mna sa oplati. Byvali sme bez vytahu, nechcelo sa mi vlacit flase a potom ich naspat prazdne do obchodu😀 teraz uz mame vytah, k mineralkam som sa nevratila. Miniem tak 1-2 bombicky na mesiac co je cca 20€ nieco, neviem uz presne. Mam ten art, ide len o dizajn a o to ci sa tam flaska srobuje alebo len nasadzuje. Na leto som si kupila aj tu termoflasu a mam vodu prijemne studenu😀

biba_18
Včera o 06:48

len je rozdiel minerálka a obyčajná bublinkovaná voda ... 😒
a áno, do sodastreamu budeš využívať tú vašu vodu ktorá vám nechutí ...

radula17
Včera o 06:49

My tiež máme sodastream, len už starú verziu ale v lete využívame maximálne.

feeewa
Včera o 07:04

My sme dostali od jeziska a vyuzivame ho na 200%

anonym_d7f8fb
Včera o 07:20

Nás neohúril. Pár krát sme použili s teraz naň sada prach. My si robíme čaje, v zime teple. A v lete si robíme ľadové čaje

anonym_7f2c8a
Včera o 07:48

Mam, nepouzivam. Ale len preto, ze v praci mame velku CO2 bombu (co vydrzi pol roka) a Brita filter vycapnik. Tak je to jednoduchsie si tam naplnit 1-2 1,5l flase. Colu kupime raz za rok, nech vie clovek, aku to ma chut, inak len vychladenu bublinkovu vodu.

katulienocka999
Včera o 07:54

@anonym_autor využívame na plno, hlavne manžel.. ja skôr vodu z kohutika..mame ju upravenu takže nie je taká "tazka" a mi chuti

danica2711
Včera o 08:32

máme a využívame už roky, máme jeden z tých prvých modelov. Inak otázka, možno trochu od témy - vysvetlite mi, ak vám nechutí voda z vodovodu, načo si kupujte Sodastream? Veď tú sódu robíte z tej "nechutnej" vody...

parvinka0001
Včera o 08:38
@danica2711

máme a využívame už roky, máme jeden z tých prvých modelov. Inak otázka, možno trochu od témy - vysvetlite mi, ak vám nechutí voda z vodovodu, načo si kupujte Sodastream? Veď tú sódu robíte z tej "nechutnej" vody...

@danica2711 ja som síce nepísala že nechutná . Ale mne vadí že nemá bublinky . Ako náhle má vypijem ju v pohode

andreakotesova
Včera o 09:24

@anonym_autor Máme ho cca 2 mesiace. Odkedy ho máme, tak sme minerálky nekupovali. Je to super.

anonym_10aaaf
Včera o 10:28

Máme ale nevyužívame, iba zapadá prachom. Obyčajnú bublinkavú vodu z obchodu tiež nepijem, tie sirupy som vyhodila lebo nám nechutilo. Minerálku pijeme, kupujem raz za dva týždne keď idem na nákup

chestnut
Včera o 12:18

Skvela vec, presne z dovodov ako si napisala;)

anonym_8f2526
Dnes o 08:15
@alex_v

@alex_v vobec nie je pravda, ze aku flasu si dokupis, taku budes mat. Sklenene flase mozes mat len do specialneho sodastreamu na sklenene flase. Je trochu iny, flasa je tam uzavreta v takej kovovej nadobe, kvoli bezpecnosti. A plastova sa tam neda dat.

anonym_f4a095
Dnes o 08:15

My aj keď máme v meste dobrú vodu, tak mne ako zo Sodastreamu nechutila 🙈 a bez bubliniek vodu nevypijem, takže tiež vláčim fľaše. Ak máš rada vodu z Tesca (tú mám napr ja a rovnakú má aj Kaufland) tak si nemôžeš s dovozom domov objednať viac balení naraz?

anonym_8f2526
Dnes o 08:22

@anonym_autor my mame sodastream, muz ho vyuziva celorocne, ja vobec. Mame ten na sklenene flase. Mne z toho voda proste nechuti, neviem preco. Ale ako hovorim- muz vyuziva celorocne, ale v lete kupujeme aj mineralky? Preco? Lebo potenim prichadzas o mineraly a tak ich mineralkami doplname. Mineralky inokedy pocas roka takmer vobec nekupujeme, iba takto v lete.
Inak vies o tom, ze pit vyhradne mineralky nie je vobec dobre? Cize ja si myslim, ze vo vasom pripade by sodastream mohol byt dobry, ze by ste takymto sposobom pili aj obycajnu vodu 😊

mafia102
Dnes o 08:42

@anonym_autor my vyuzivame cele leto, dam trochu domaceho bazoveho sirupu, a je to super, alebo len tak cisty, aj tak nam chuti. Zvysok roka len caje, vody nekupujem vobec.

anonym_3e4a0d
Dnes o 08:56

Neustále pite bublinkovej vody dráždi žalúdočnú sliznicu, môže spôsobiť podrazdenie a erózie. Nie je vhodná na každodenné pitie. Ani neustále pitie minerálnej vody nie je vhodné kvôli obličkám. Ak máte pitnú vodu z vodovodu, treba si zvyknúť na nu. Je to najlepšie voda, najekologickejšia a najekonomickejsia. A sladene sirupy uz vobec.

tilly
Dnes o 09:46

Využívame stále. Ale máme sklenené fľaše. Nemám rada plast, úplne iná chuť

bielasovicka
Dnes o 10:59

Ja tiež využívam celoročne.

Strana
z2