icon

Oplatí sa členstvo v AlzaPlus?

Dnes o 14:57

Dobrý deň.

Objednávam z Alzy len občas, ale začínam rozmýšľať, či by sa mi AlzaPlus neoplatil. Neviem odhadnúť, koľko objednávok človek musí spraviť, aby sa to vyplatilo.

Ak ho máte, využívate ho pravidelne alebo by ste si ho už znovu nekúpili?

viestta
Dnes o 15:02

@anonym_autor mne sa trojmesacne clenstvo co som omylom zaklikla oplatilo po 4 objednavkach, a to fakt nakupujem len obcas ale mam vydajne miesto pekne po ruke, takze ked nieco potrebujem, kupujem na Alze. Mozno na doruceni domov by sa to zaplatilo skor

anonym_bed024
Dnes o 15:02

@anonym_autor Objednavam casto, cize mne sa to oplati. Hocikedy objednam aj nieco iba za 2-3 eura a dorucenie zadarmo do alzaboxu vzdy.

yellowunicorn
Dnes o 15:03

@anonym_autor mne sa oplatí

anonym_aca985
Dnes o 15:05

objednavam casto, nemam auto takze aj veci ako toaletny papier ci kuchynske vreckovky si nechavam doniest do boxu ktory mam velda bytovky. je to pre mna ovela jednoduchise nez sa s tym trepat z obchodu

mikasa_ackerman
Dnes o 15:19

Ja tento rok na doprave “len” toľkoto, ale zasa nonstop využívam zľavy, ktoré sú len pre ľudí s Alza+, na tom som už ušetrila veľmi veľa😄

zuzankapk
Dnes o 15:29

Podľa mňa sa oplatí, dokonca objednávam aj rodinným príslušníkom do iných alzaboxov takže šetríme celá rodina ☺️ možno to by bola cesta aj pre teba ak si myslíš, že sa ti neoplatí a poskladali by ste sa viacerí

anonym_c0ce00
Dnes o 15:32

Ja v alze kupujem vsetko, co potrebujem a da sa tam kupit, aj ked by to malo byt trochu drahsie ako inde. Box je hned pri nas, ked pocitam, kolko casu/penazi by ma stalo ist niekam na aute/mhd alebo objednat z ineho eshopu, kde by som platila za dopravu, tak jednoznacne sa mi alza oplati.

luciaruz
Dnes o 15:33

Za mna najlepsia vec. Rano mam v alzaboxe, ktory mame pri baraku. Furt niečo objednavame, nech nemusime do obchodu ktorý je ďaleko. Od drogerie po kozmetiku, barčo ozaj

parvinka0001
Dnes o 15:36

Aj zamna je to super.

anonym_ef6d3f
Dnes o 15:40

@anonym_autor mame ho uz druhy rok ano oplati. Objednavame stale daco

martinka17
Dnes o 15:41

Ja pozerám vždy aj na cenu, aj tak objednávam primárne alzu keďže to mám ráno v boxe.

simsalabim
Dnes o 16:02

@anonym_autor mame a objednavame stale nieco, cez elektroniku a drogeriu po kancelarsky papier, takze nam sa oplati.

anonym_37a011
Dnes o 16:02

@anonym_autor to objednávam nám, mužovej, mojej rodine ☺️ za mňa super

anonym_9d9eab
Dnes o 16:10

Za rok a pol mám ušetrené toto (a to neobjednavam často) - to čo som zaplatila za členstvo.
Ak by si objednávala iba raz mesačne, tak za pol roka to máš vyrovnané. A ak máš zľavu na členstvo tak aj skôr, napr. tu máš 20% zľavu 6fKaMaHbepYk

anonym_ed2659
Dnes o 16:18

@anonym_autor vyuzivam uz velmi dlho, objednavam z alzy skoro stale mame alzabox pri dome, vacsinou to mam v boxe do vecera ak doobeda nieco objednam, alebo vecer objednam a rano vyzdvihnem, cize uplna pecka

anonym_ed2659
Dnes o 16:19
anonym_6480a3
Dnes o 16:24

Pozor na automatické predlžovanie členstva pri platbe kartou. Mnohokrát je Alza extrémne predražená v určitých artikloch, ktoré radšej objednám z iného obchodu napriek tomu, že mám zaplatené členstvo.

anonym_b05605
Dnes o 16:24

Ved si rozrataj sumu clenskeho delene postovne a vies od kolko objednavok sa to oplati, my nevieme kolko objednavas
Ja alzu plus mam, mame blizko domu alzabox a kupujem tam vsetko - drogeria, prasky, elektro a ponovom aj kozmetika. Zamna super

anonym_895267
Dnes o 16:41

Oplatí rozhodne 🙂

anonym_36a6e1
Dnes o 17:14

Ja som tiež ušetrila, pozerám že už skoro 300e. Super vec, drogériu nakupujem hlavne tam, keď sú dobré zľavy tak toaletný papier, šampóny, sprchové gély, čistiace prostriedky, kapsule... Veľký výber a Alzabox máme pár metrov od bytu.

damiana2222
Dnes o 17:22

@anonym_autor mne sa oplati mam alzabox po ruke a clenstvo uz mam dva roky hocico z tadial objednavam