Oplatí sa kúpť infrasauna?
Ahojte, rozmýšľam nad infrasaunov že si kúpime.aké máte skúsenosti? Oplatí sa ju kupovať?ste spokojné?
Manžel využíva pravidelne. Deti keď na ne niečo "lezie."Oplatí sa ak máte fotovoltaiku
@martinka13 fotovoltaiku nemáme.infra máte?na koľko sa vie Max ohriať?65 stupňov?
Infra máme. No ja to nepoužívam. Sú tam nejaké teploty, na ktoré sa dá nastaviť. Ked chodia deti je to na 45 stupňov. Muž chodí okolo 60 stupňov.
Infra máme. No ja to nepoužívam. Sú tam nejaké teploty, na ktoré sa dá nastaviť. Ked chodia deti je to na 45 stupňov. Muž chodí okolo 60 stupňov.
@martinka13 nerozmýšľali ste akú kúpiť? fínsku alebo infra?ja neviem ktorú ešte.
@janula2511 my mame a je pravidelne vyuzivana.
@martinka13 nerozmýšľali ste akú kúpiť? fínsku alebo infra?ja neviem ktorú ešte.
@janula2511 ja sa nesaunujem vôbec, takže vyberal manžel.
@janula2511 premyslali sme nad infra .nakoniec mame finsku saunu pre 8 ludi na zahrade . Kurime pieckou oblozenou kamenmi ,ktore polievame s pripravenou vodou ,do ktorej nakvapkam rozne olejceky etericke. Vyuzivame 2-3 x v tyzdni aj s detmi

Manžel využíva pravidelne. Deti keď na ne niečo "lezie."Oplatí sa ak máte fotovoltaiku