icon

Pánske ponožky na veľmi širokú nohu. Kde kúpiť?

Dnes o 07:17

Ahojte, prosím vas, viete mi doporučiť nieco overené? Na medvediu labu🤣 potrebujem široké ponozky a veľkosť aspoň 47 aj ked ma veľkosť 44, lebo susicka ponozky vždy zmensi..ja uz neviem kde mam kúpiť.. vždy len kúpim a následne odložím, lebo žiadne su neni dobre..dakujem

ivicatolic
Dnes o 07:25

@anonym_autor čo chováš medveďa? 😀😁😀😁

anonym_9c9ed1
Dnes o 07:30

Môj muž má široké členky - áno medvedie labky - kupuje HM členkové. Obyčajné čierne. A teraz som mu v exisporte kúpila NIKE, také vyššie členkové a netlačia ho.

autor
Dnes o 07:41
@anonym_9c9ed1

Môj muž má široké členky - áno medvedie labky - kupuje HM členkové. Obyčajné čierne. A teraz som mu v exisporte kúpila NIKE, také vyššie členkové a netlačia ho.

@anonym_9c9ed1 dakujem za tip. A ma aj chodidlo sirsie? Skúsim mu objednať tie z hmka a uvidíme. Nedávno vravel, ze este športové by sme mohli vyskúšať, ze tie zvyknú byť aj väčšia veľkosť, kvôli susicke aj širšie.. sak ja uz som na prášky z toho.. chudák.. mam doma asi 30 párov ponoziek..niektoré sa v susicke tak zbehnu ze z veľkosti 43-46 je pre mňa 38 🙈🤣

autor
Dnes o 07:41
@ivicatolic

@anonym_autor čo chováš medveďa? 😀😁😀😁

@ivicatolic podľa ponoziek rozhodne ano 😅

srdiecko4u
Autor odpoveď zmazal
anonym_9c9ed1
Dnes o 07:46
@anonym_autor

@anonym_9c9ed1 dakujem za tip. A ma aj chodidlo sirsie? Skúsim mu objednať tie z hmka a uvidíme. Nedávno vravel, ze este športové by sme mohli vyskúšať, ze tie zvyknú byť aj väčšia veľkosť, kvôli susicke aj širšie.. sak ja uz som na prášky z toho.. chudák.. mam doma asi 30 párov ponoziek..niektoré sa v susicke tak zbehnu ze z veľkosti 43-46 je pre mňa 38 🙈🤣

@anonym_autor Má vyslovene labky, padnutú klenbu. Nosí veľkosť 45, kupujem mu tie najväčšie.
Aj v tesku majú takú tú ich základnú radu - čierne členkové - oni sú bavlnené, teda sa rýchlejšie ničia, ale ani tie ho netlačia.

rozculena
Dnes o 07:50

@anonym_autor prvá téma vpravo vedľa tejto tvojej otázky

autor
Dnes o 08:02
@anonym_9c9ed1

@anonym_autor Má vyslovene labky, padnutú klenbu. Nosí veľkosť 45, kupujem mu tie najväčšie.
Aj v tesku majú takú tú ich základnú radu - čierne členkové - oni sú bavlnené, teda sa rýchlejšie ničia, ale ani tie ho netlačia.

@anonym_9c9ed1 takze náš pripad..😏 z tesca mal, ale neboli moc dobre, po pár noseniach mal vytahanu gumicku, takze to padalo..aj z lidla to iste..ale teraz pozerám decathlon a ten ma veľkosť ze 47-50..tak mozno aj tie skúsim.. h&m momentálne nema tu najväčšiu velkost, tak počkám.. a vysoké ponozky ma aké rad? Lebo s tym je tiez problém u nás..

ivicatolic
Dnes o 08:13
@anonym_autor

@ivicatolic podľa ponoziek rozhodne ano 😅

@anonym_autor mne sa zdá, že v Lidl , keď majú akcie na tie ich značky Parkside, majú medzí náradím, aj obuv, oblečenie a videla som tam aj obrovské ponožky, hore také voľné...🙂👍

autor
Dnes o 08:15
@ivicatolic

@anonym_autor mne sa zdá, že v Lidl , keď majú akcie na tie ich značky Parkside, majú medzí náradím, aj obuv, oblečenie a videla som tam aj obrovské ponožky, hore také voľné...🙂👍

@ivicatolic vďaka 🙂 ja som nedávno pozerala ale mali len take, kde bol hore na leme napis a to nechce 😅 a cislo tiež bolo max43-46

ivicatolic
Dnes o 08:17
@anonym_autor

@ivicatolic vďaka 🙂 ja som nedávno pozerala ale mali len take, kde bol hore na leme napis a to nechce 😅 a cislo tiež bolo max43-46

@anonym_autor no dievča zlaté.... budeš musieť uštrikovať...😁🍀😁

autor
Dnes o 09:35
@ivicatolic

@anonym_autor no dievča zlaté.... budeš musieť uštrikovať...😁🍀😁

@ivicatolic 🤣 pobavilo. Nieje problém ja take milujem 🤣

anonym_54a005
Dnes o 09:35

@anonym_autor a prečo ich dávaš vlastne do sušičky keď vieš ze sa tam zmenšia? Ved ich suš normálne na vzduchu.

veselo_neveselo
Dnes o 09:49

Kupujem diabeticke ponozky z amazonu, su naj, siroke dost a netlacia, su bez potlace.
Ako susis ponozky, ze sa ti tolko zbiehaju? Nesmies ich prat na 60 a susit ako bavlnu 🫣 Na 40 max a susit na zmiesany program.

autor
Dnes o 10:40
@veselo_neveselo

Kupujem diabeticke ponozky z amazonu, su naj, siroke dost a netlacia, su bez potlace.
Ako susis ponozky, ze sa ti tolko zbiehaju? Nesmies ich prat na 60 a susit ako bavlnu 🫣 Na 40 max a susit na zmiesany program.

@anonym_54a005 pretoze to šetrí čas a u nás ide vsetko do susicky, co neprežije ma smolu a hľadáme lepšiu alternatívu.. ako napriklad tie ponožky.. ja si kupujem väčšie aj dcerke a sme v pohode..len muz je problém 🤣
@veselo_neveselo mne zmiesany program nevysusi prádlo 😏 musim sušiť bud na bavlna do skrine alebo hygiena.. a dakujem za tip, aj som pozerala tie diabeticke uz..