icon

Pestrec mariánsky na pečeň a chudnutie

Včera o 19:34

Ahojte uziva niekto pestrec?
Vidite vysledky lepsej pecene a aj v chudnuti?
Ak ano aky konkretne uzivate?musi byt len drveny alebo moze aj tbl?ak tbl ktory je 100% ucinny?
Dakujem

anonym_23eba9
Včera o 19:40

Ostropestrec sa nepoužíva na chudnutie, ale na regeneráciu pečene. Na to však, aby bol účinný, by si musela užiť pol sáčku drveného pestreca. Najviac koncentrovaný je v Lagose, tú beriem 2x denne.

anonym_2d9ea6

@anonym_autor na chudnutie treba deficit , žiafna zázračné tabletky nie sú, pečeňové testy mám lepšie , uživam v mletej forme napr do jogurtu

123369

@anonym_autor užívam pestrec opakovane. Robím si na jeseň alebo jar trojmesačnu kúru. Kupujem len drevený, má najlepšie účinky.Objednavam s vasbylinkar. Robím to pre takú očistu tela,či som niečo schudla neviem, skôr asi nie.

anonym_b5dc7b
Včera o 20:30
@anonym_23eba9

Ostropestrec sa nepoužíva na chudnutie, ale na regeneráciu pečene. Na to však, aby bol účinný, by si musela užiť pol sáčku drveného pestreca. Najviac koncentrovaný je v Lagose, tú beriem 2x denne.

@anonym_23eba9 stukovatela pecen robi velky problem pri chudnuti. Zdrava pecen je dolezita pri chudnuti.

anonym_b5dc7b
Včera o 20:31
@anonym_2d9ea6

@anonym_autor na chudnutie treba deficit , žiafna zázračné tabletky nie sú, pečeňové testy mám lepšie , uživam v mletej forme napr do jogurtu

@anonym_2d9ea6 na chudnutie treba aj zdravu pecen, kedze prave ta je zodpovedna za spalovanie tukov a cukrov

anonym_23eba9
Dnes o 04:54
@anonym_b5dc7b

@anonym_2d9ea6 na chudnutie treba aj zdravu pecen, kedze prave ta je zodpovedna za spalovanie tukov a cukrov

@anonym_b5dc7b no vidíš, tak ja beriem ostropestrec a silymarín v ňom už 15r a nechudnem. Schudla som jedine z obmedzenia potravy a cvičenie. Najviac ochránime pečeň, keď prestaneme jesť veľa liekov, piť alkohol, fajčiť, jesť tuky a cukry a viac sa hýbať. Silymarín ti vtedy netreba.

anonym_23eba9
Dnes o 04:54
@anonym_b5dc7b

@anonym_23eba9 stukovatela pecen robi velky problem pri chudnuti. Zdrava pecen je dolezita pri chudnuti.

@anonym_b5dc7b stukovatelu pecen maju aj stihli ludia. Nie je naviazana iba na stravu.

anonym_b5dc7b
Dnes o 11:20
@anonym_23eba9

@anonym_b5dc7b stukovatelu pecen maju aj stihli ludia. Nie je naviazana iba na stravu.

@anonym_23eba9 ano, este raz, neznamena ze stihli ludia su len kvoli strave,a stukovatela pecen nie je len priznakom obeznych ludi. ale pecen ma byt zdrava ak ma spravne palit cukry a tuky. Glykogeneza. Google it.

anonym_b5dc7b
Dnes o 11:22
@anonym_23eba9

@anonym_b5dc7b no vidíš, tak ja beriem ostropestrec a silymarín v ňom už 15r a nechudnem. Schudla som jedine z obmedzenia potravy a cvičenie. Najviac ochránime pečeň, keď prestaneme jesť veľa liekov, piť alkohol, fajčiť, jesť tuky a cukry a viac sa hýbať. Silymarín ti vtedy netreba.

@anonym_23eba9 beries z akej priciny? mas ast alt GGT ALP vysoke? stukovatela pecen?

anonym_b5dc7b
Dnes o 11:23
@anonym_23eba9

@anonym_23eba9 samozrejme, lieky, nealkoholické/alkoholicke stupovatenie, vyzivove doplnky , prekonana Hepatitida...antidepresiva...ibalginace / a spol