Poradíte mi, ktorý gril je najlepší?
Prosim poradite mi najlepsi gril... . Nieco co mate vyskusane a ste velmi spokojni.
@anonym_autor na plyn? elektrinu? uhlie?
@anonym_autor Najlepší gril neexistuje. Každému vyhovuje niečo iné - niekto chce kúriť dreveným uhlím, niekto potrebuje grilovať plynom. Niekomu stačí malá plocha, lebo griluje pre seba a možno pre kamaráta, niekto potrebuje grilom nakŕmiť 8 člennú rodinu.
Treba si určiť svoje preferencie a podľa toho kupovať gril. A hlavne - treba si určiť rozpočet, lebo gril kúpiš už od nejakých 130 €, ale ak si náročný, tak vysolíš aj tisícku.
My máme campingaz na 4 horáky. Pre cca 8 ľudí. Chceli sme plynový, nech môžme hneď grilovať. A je to super, obhospodarovať ho viem aj sama. Všetky časti viem umývať v umývačkw riadu
To sa neda takto povedat.Och mozes mat gril za 100 eur v kategorii celkom fajn aj za 1500 eur plus.Treba povedat do kolko si ochotna investovat,ako ho planujete pouzivat,ci trvate na uhli,alebo skor plyn,zakladne veci skratka.
Čo chceš grilovať? Ako často? Kde ho chceš mať umiestnený? Plyn/elektrika/uhlie?
My máme Weber na uhlie, muž nechce často grilovať, lebo sa mu nechce čakať, kým sa rozpáli. Mali sme aj plynový, ten bol super, častejšie sme grilovali, ale nebola to tá pravá vôňa grilovaného jedla.
weber veľký elektrický, pre mňa najlepší gril, nemám rada na drevo a plyn
Ja neviem je vôbec grilovanie nám plyne/elektrike vôbec grilovanie? To môžem robiť v kuchyni...
Môj muž preferuje gril na brikety. Mne stačí teplovzdušná rúra🤷♀️
Ja neviem je vôbec grilovanie nám plyne/elektrike vôbec grilovanie? To môžem robiť v kuchyni...
@anonym_d4f253 na sporaku mas mriezku a grilujes?
To čo za otázka?
@anonym_d4f253 v kuchyni nemám taký veľký gril, všetko je krásne grilované a nám tie grilovania drevom a plynom smrdia, je fakt že tento gril je drahý , stál cez tisíc eur, ale stojí zato, ľutujem že sme ho dávno nekúpili a trápili sme sa s drevom a plynom a ten smrad......
@anonym_d4f253 a je to grilovanie zdravšie a teda ozaj v kuchyni si ho nevie predstaviť nakoľko je veľký na kolieskach tak ako sme mali veľký plynový tak tento je obdobný ale elektrický, asi si to pletieš s malými prenosnými grilmi, ktoré môžu byť aj na stole
My máme campingaz na 4 horáky. Pre cca 8 ľudí. Chceli sme plynový, nech môžme hneď grilovať. A je to super, obhospodarovať ho viem aj sama. Všetky časti viem umývať v umývačkw riadu
@anonym_c30b87 my mame tiez taky. Prisli mi ze pomer cena/kvalita bola celkom fajn; nechcela som davat viac penazi za lepsie vyzerajuce kusky.
@anonym_autor
Inak kazdy gril ti upecie, platis hlavne za pohodlie, znacku a dizajn...ale funcne ti naozaj staci aj len kovovy kybel, drevo, a mriezka.

@anonym_autor weber