Poraďte dobrý tepovač na čalúnenie a koberce do 200 eur
Ahojte, vedel by mi niekto poradiť dobrý tepovač čalúnenia, kobercov…(aj kvôli zvieratám) v cenovej hladine 100-200€? Cenia sa osobné skúsenosti. Ďakujem
Máme tento a som spokojná.
@anonym_a68016 dakujem. Tento som mala toez v hladaciku. ☺️
@anonym_a68016 a aky prostriedok pouzivate?
@anonym_a68016 a aky prostriedok pouzivate?
@21 Mali sme uz rôzne prostriedky do tepovaca ale najradšej mám tento vanish
@anonym_a68016 presne tento mám ja a @21 tiež ho môžem len a len odporúčať. Syn pomaľoval bledý gauč fixami a vyčistila som to pomocou tohto tepovača.
Ja mam tepovac iny ale prostriedok pouzivam Karcher.
Ja mám tento lacný vysávačo-tepovač Parkside (teda asi iný posledný kód než "F5", ale je to asi takmer úplne to isté):
https://www.lidl.sk/p/parkside-tepovac-pws-20-f...
Akurát že som ho kúpil v nejakej akcii v Kauflande v predajni, za nejakých 60 € alebo tak nejak.
Na koberce vyzerá v pohode, na autosedačky som ho ešte neskúšal. Prípravok mám nejaký pod značkou ETA z predajne Nay, oproti tomu ukážkovému čo bol priložený k tepovaču nevidím rozdiel.
@kp7333 aj pri domacich maznacikoch?
@21 za 20-30 eur na den si vies pozicat profi Karcher. Neviem, ako casto tepujes, ja 1-2 x do roka. Kvoli tomu sa mi neoplati kupovat 200 eurovy tepovac a servisovat ho. Ak by som tepovala castejsie, kupim si Parkside, ked bude v Lidli akcia (pred vianocami ho mali za 60).
Ja mám tento lacný vysávačo-tepovač Parkside (teda asi iný posledný kód než "F5", ale je to asi takmer úplne to isté):
Akurát že som ho kúpil v nejakej akcii v Kauflande v predajni, za nejakých 60 € alebo tak nejak.
Na koberce vyzerá v pohode, na autosedačky som ho ešte neskúšal. Prípravok mám nejaký pod značkou ETA z predajne Nay, oproti tomu ukážkovému čo bol priložený k tepovaču nevidím rozdiel.
@hefo ja som s tym parkside prave nie moc spokojna tie plasty su dost krehke a menej odsava vody,ale je pravda ze som predtym mala karcher takze preto sa mi to asi zda slabsie
@hefo tento nam zhorel,uplne prestal fungovat po par mesiacoch.
@anonym_5b162d mozem sa opytat, ake vselijake nadstavce ma? Vidim, len sa moc nevyznam..🫣
@21 ten najväčší používam na koberce alebo sedačku, menší napríklad na autosedačku a zvyšné som moc nepoužila. Pomerne dobre to tie kefky vydrhnú a tepovač vodu dostatočne odsaje. Nie je to ako od profesionála ale mňa pri malom dieťati zachraňuje niekoľko krát týždenne. Jedna z najlepších kúp do domácnosti.