icon

Poraďte fľašu, ktorá udrží studenú vodu?

Dnes o 09:51

Neviete o nejakej flasi, ktora ma aspon 1liter s udrzi napoj studeny/teply a hlavne netecie? Dakujem

anonym_ad6377
Dnes o 10:11

Termoska

anonym_b878a8
Dnes o 10:11

equa, hydroflask, stanley...

anonym_04c81b
Dnes o 10:14

tescoma.sk/termoska-s-hrncekom-constant-1-0-l-nerez

greta2017
Dnes o 10:31

Ved predsa kazda termoska...ci?😄

anonym_5926f5
Dnes o 11:15

vsetky tie nerezove flase, v kazdom obchode ich maju, pepco, action, kik, orion pekne drzia chladnu
aha citam ze litrova - no ja mam z kauflandu 600 ml a to staci celkom
litrove budu asi skor vo forme termosky potom

biba_18
Dnes o 11:33

ja mám nerezovú fľašu s dvojitým plášťom klean kanteen - niečo máličko pod liter ...
netečie určite - ale pokiaľ chceš mať aj večer studenú vodu takú ako si ráno napustila - to netuším či udrží. proste je to klasika termoska s dvojitým plášťom ...

kacena4
Dnes o 12:01

termoska so slamkou pouzivame vsetci orion je super

anonym_231a7d
Dnes o 12:28

Pri mori hodím obyčajnu plastovú fľašu z limonády naplnenú vodou do mrazaku, takú mrazenú vezmem na pláž. Stále sa kúsok ľadu rozpustí, a stále mam chladnú vodu i po pár hodinách na slnku na pláži.

andrejka1974
Dnes o 15:24

@anonym_autor termostat

anonym_8f285c
Dnes o 15:33

Strcis jednu flasu vecer do chladnicky, druhu do mrazaku a rano si zoberies obidve - pokial dopijes jednu, druha sa ti rozmrazi a mas sviezu vodu v tejto horucave.

saxana000
Dnes o 17:41

Flasa s nerezovym vnutrom.kupujem pre deti mame z orionu tesca pepca actionu a rozdiel nebadam ziadny akurat v nakupnej cene a motiv obrazka kde maju krajsie.funkcnost cca rovnaka.5-6 hodin drzi chlad a rovnako tak teplo. A zrovna v actine som v pondelok videla aj taku ozaj vacsiu neviem ci mala liter ale 750ml urcite