Poraďte fľašu, ktorá udrží studenú vodu?
Neviete o nejakej flasi, ktora ma aspon 1liter s udrzi napoj studeny/teply a hlavne netecie? Dakujem
equa, hydroflask, stanley...
tescoma.sk/termoska-s-hrncekom-constant-1-0-l-nerez
vsetky tie nerezove flase, v kazdom obchode ich maju, pepco, action, kik, orion pekne drzia chladnu
aha citam ze litrova - no ja mam z kauflandu 600 ml a to staci celkom
litrove budu asi skor vo forme termosky potom
ja mám nerezovú fľašu s dvojitým plášťom klean kanteen - niečo máličko pod liter ...
netečie určite - ale pokiaľ chceš mať aj večer studenú vodu takú ako si ráno napustila - to netuším či udrží. proste je to klasika termoska s dvojitým plášťom ...
Pri mori hodím obyčajnu plastovú fľašu z limonády naplnenú vodou do mrazaku, takú mrazenú vezmem na pláž. Stále sa kúsok ľadu rozpustí, a stále mam chladnú vodu i po pár hodinách na slnku na pláži.
Strcis jednu flasu vecer do chladnicky, druhu do mrazaku a rano si zoberies obidve - pokial dopijes jednu, druha sa ti rozmrazi a mas sviezu vodu v tejto horucave.
Flasa s nerezovym vnutrom.kupujem pre deti mame z orionu tesca pepca actionu a rozdiel nebadam ziadny akurat v nakupnej cene a motiv obrazka kde maju krajsie.funkcnost cca rovnaka.5-6 hodin drzi chlad a rovnako tak teplo. A zrovna v actine som v pondelok videla aj taku ozaj vacsiu neviem ci mala liter ale 750ml urcite

Termoska