Praktická taška do nemocnice na 2-4 dni
Ahojte, vedeli by ste mi poradit nejaku prakticku tasku do nemocnice, do ktorej sa da zbalit aspon tak na 2 - 4 dni. Dakujem vam
normálne kufor, keď si budete baliť aj také, že voda, niečo na jedenie, tak aj málo bude
Maly prirucny kufor alebo obycajna cestovna taska
ja som tento rok bola na 2voch operaciach a balila som sa do kufru na kolieckach.
Ahoj. Veď hocijakú menšiu cestovnú tašku, menší kufrik. Ci chceš presne link a tip?
@zuzana2910 ano, chcela som nieco konkretne. Velakrat som videla zeny s takymi sikovnymi taskami, ale ako vidim kufor radia vsetci, ten mam 😁
@zuzana2910 ano, chcela som nieco konkretne. Velakrat som videla zeny s takymi sikovnymi taskami, ale ako vidim kufor radia vsetci, ten mam 😁
@levandulova1 asi myslíš tu mommy bag. To tiež nechápem ako tak dokážu všetko napratať ale tiež je to kvázi cestovná taška.
@levandulova1 určite nič drahé kúpiť u šanghaja cestovnú tašku za 15€ a hotovo....my sme tak kúpili svokre, bola v nemocnici týždeň a taška prišla bez vrchného zipsu.... nejaký debil bol nervózny a vytrhol to aj so zipsom 😭👁️👁️👁️
Ja nosím takú športovú tašku z decathlonu 20litrovu, na boku má jedno vrecko na topánky. Ale záleží aj na aký typ hospitalizaciensamozrejme ideš, či potrebuješ niečo špeciálne so sebou. Zatiaľ som bola vždy na 3-4 dni. Čiže som brala dokumentáciu v takom poľskom sanone, v čom som prišla v Tom som odišla, nočnú košeľu, jedny krátke nohavice , dve tričká náhradné. V nemocnici bolo vždy teplo či leto či zima..a papuče do bočného vrecká. Základná kozmetika(zuf.kefka,pasta), jeden rychloschnuci uterák, jeden malý uteracik, vlhčené utierky, kefu na vlasy. Do malej kabelky takej cez rameno si beriem doklady svoje, žuvačky (lebo bez tých neprezijem 🙂, peňaženka. Jedlo si nikdy nenosím, mne v nemocnici vždy stačilo, prípadne je tam bufet. Mám malý príbor a šálku čo hrávam, občas ale nebolo treba a dali mi všetko. Kávu si kupujem ráno v automatoch. Jedna 7decka vody do ruky.
Ja som si raz všetko zbalila do takej veľkej tašky z Kauflandu, lebo som išla na druhý deň a nemala som čas niečo hľadať.

Ahoj. Veď hocijakú menšiu cestovnú tašku, menší kufrik. Ci chceš presne link a tip?