icon

Prenosný ohrievač obeda: Ako vybrať ten správny?

Včera o 10:51

Ahojte nemáte nejaký tip na ohvievač obeda? Manžel má vonkajšiu prácu a stále obeduje studené jedlo lebo všetky termonádoby čo som skúsila nevydržia 5 hodín udržať teplé jedlo. Prípadne nejaký ohrievač čo vie dať do zapaľovania v aute. Ako to riešia vaši muži? Nie nemá vždy možnosť ísť na menu do podniku. Ďakujem

madeincssr
Včera o 11:10

12V z bezneho auta obed za rozumny cas nezohreje - bol by prilis velky prudovy odber a na to 12V zastrcka a kable k nej nie su stavane - vypalila by sa poistka.
Napada mi jedine dobijatelna bateriova stanica 230V (vozit v aute) taka, ktora utiahne najmensiu mikrovlnku. Ale bude vacsia, tazsia, draha, ci do toho investovat a babrat sa s tym...
Skusil by som skor posilnit izolacnu schopnost najlepsej z tych termonadob jej vlozenim do polystyrenovej prenosnej autochladnicky a vypchatim okolo nadoby tymi izolacnymi "igelitovymi bublinami" alebo "pukackovou" foliou.

biba_18
Včera o 11:16

ja nosím obed v chladiacom boxe - ale nechladím, iba to tam je ... a na obed je to vlažné. nie teplé ako ohriate, ale ani studené ako z chladničky...
to musí mať ohriate, nestačí izbovej teploty?

autor
Včera o 11:18
@biba_18

ja nosím obed v chladiacom boxe - ale nechladím, iba to tam je ... a na obed je to vlažné. nie teplé ako ohriate, ale ani studené ako z chladničky...
to musí mať ohriate, nestačí izbovej teploty?

Aha som si myslela že to bude jednoduchšie 🫠 nosí to v takej termo taške čo má alobalové vnútro no asi to treba ešte niečím obaliť.

@biba_18 tak v lete keď bude 30 stupňov to možno bude izbovej teploty, momentálne je vonku tak že to má studené

biba_18
Včera o 11:30

@anonym_autor tak nemá dobrú tú termotašku - keď v termonádobe v termotaške nie iba že vychladne, ešte sa aj ochladí...
ja mám toto, kúpila som aj synovi, spokojnosť veliká... https://www.nay.sk/chladiaci-box-polarbox-class...
do toho sa zmestia iba tie 2 dózy, prípadne na vrch banán alebo jogurt ... takže ak by si mu chcela dávať svoje termonádoby, tie do malého nevojdu ...
skús pozrieť na vinted 12 l - kebyže ...

biba_18
Včera o 11:31

alebo ak by si bola z okolia košíc, dala by som ti svoju vyskúšať ...

aalt
Včera o 12:03

Este mozes pridat do tej termotasky naplneny termofor s horucou vodou, pripadne nieco podobne co pred tym zohrejes. Dobre posluzi aj cutora. Voda ma velku tepelnu kapacitu, ak tam pridas liter 90 stupnovej vody, tak je to naozaj kopec "tepla". Pripade aj caj a moze to potom kludne poobede pochlipkavat. Termosku nie, lebo ta naopak teplo udrzi a obsah v nej by bol teply este aj vecer, ale obed by to "neprihrialo".

cutespider
Včera o 13:32

Nemôže si ohriať obed na plynovom variči? Ideálna je 2kg pb bomba, má celkom dobrý výkon aj výdrž.

zalka
Včera o 13:44
anonym_512899
Včera o 14:01

@anonym_autor
Je na baterie ale je pomerne drahy
HeatsBox https://share.google/mpKhmbHhko57T8XBE

autor
Včera o 19:55
@biba_18

alebo ak by si bola z okolia košíc, dala by som ti svoju vyskúšať ...

@biba_18 je to od teba milé, ďakujem ale bohužiaľ lokalita nesúhlasí 😊

Ďakujem za super tipy, ten heatbox sa mi zdá asi najpraktickejší, propan butánová bomba by asi nebola moc bezpečná v lete v nahriatom aute 😊