icon

Obed do práce bez možnosti ohrievania: čo si nosiť?

Včera o 17:47

Ahojte, nastúpila som do práce, kde nemáme kuchynku ani mikrovlnku, len malú chladničku na chodbe. Nechcem každý deň kupovať bagetu z pumpy alebo obed za 8 eur, ale studené šaláty ma po týždni prestanú baviť. Čo si nosíte do práce, keď nemáte kde ohriať jedlo? Budem rada za konkrétne nápady, ďakujem

Strana
z2
klotildabazarik
Včera o 17:48

@anonym_autor no tak to "tazko" pokial nechces byt na "rozkoch"

iwesska
Včera o 17:51

Vsetko varene budes jest studene? 🤨 To sa dlhodobo velmi neda. Ani zaludku to neprospieva. Jedine doma cerstve rano navarit a zobrat si do termonadoby. Ale to neviem,ci mas priestor este rano varit.

zojazoja
Včera o 17:53

A Vám zamestnávateľ neprispieva na stravné 55%?

anesim
Včera o 17:59

U nas kolegyna, kt sa nemohla stravovat v jedalni, si nosila jest v termoske na jedlo, vydrzalo jej to normalne teple do obeda

lindous
Včera o 18:04

Ja možnosť síce mam, ale z jedál na studeno, ktoré berieme napríklad na cesty mi napadajú tortilly plnené čerstvou zeleninou/halloumi/falafelom, pita plnená kuracím studeným kuracím šalátom (robim zo zvyšku kurata), snadwiche s rôznymi natierkami, cestovinové šaláty na kopu spôsobov, kuskusovy šalát, šalát z ryzovych rezancov, ryžové zavitky s tofu, podpecnik, foccacia s pestom a mozzarelou, prosciuttom… ak máš k dispozícii konvicu na vodu, tak niekedy si spravím do pohára vlastnú “wifonku” a tu len zalejem, kuskus si tiež vieš spraviť takto aj teplý

anonym_63d66c
Včera o 18:07

Kupila by som mikrovlnku za pár supek a hocikde do skrinky sa zmestí

petamich
Včera o 18:09

Nejaka dobra termoska, co drzi teplo nepomoze?
Kazdopadne nejake tortilly, rizoto, cestovinovy salat, kuskus a pod. sa da jest aj studene, aj ked teda zohriate je vacsina lepsie no 😅😬

martinkatinka
Včera o 18:14

Existuje taky obedar, ktory ti zohreje jedlo, ked ho zapojis do elektriny. Moj muz taky ma. A berie si teda so sebou a ohrieva tak.

zuzubb007
Včera o 18:17

Normálne by som kúpila mikrovlnku za 50 eur, máš vystarané na roky rokúce, žiadny nápad neexistuje lepší

anonym_2363fe
Včera o 18:17

hm to bude super zamestnavatel

simca06022011
Včera o 18:18

no damy ale pozor.. bozp.. ziadne elektricke spotrebice sa len tak na pracovisku nachadzat nemozu :DD

muruska
Včera o 18:20

Ja mám takú termosku z ikea a v tej si nosím jedlo- vydrží to teple dlho v nej, tiež nemám absolútne možnosť kde si zohriať jedlo a rovnako sa nechcem stravovať po reštauráciách a byt na bagetach. Tuto termosku mám odskúšanú že dlho teplo udrží a dokonca už mám 3 ks doma a som veľmi spokojná. Nosím v nich jedlo aj pre dieťa keď ideme niekam na výlet/lyzovacku. Môžem pohľadať link ak by bol záujem.

simca06022011
Včera o 18:22

autorka, termoska.. alebo existuju take nadoby co sa daju ohrievat v aute.. mozno je nieco aj na ohrievanie co si donesies so sebou a do lektriky?? ale to mi pride prehnane. Termoska/termoobaly ti jedlo udrzia teple, pouzivali sme to ked som dcere nosila jedlo na vylety, pripadne studene jedlo riesit z domu.. a doma si dat teple. Zalezi ako dlho aj termo taska casto funguje par hodin, nieco vydrzi aj kalsicky alobal (podla typu jedla)...

zuzikak
Včera o 18:29

to kde robis prosim ta ? Neda sa porozpravat so zamestnavatelom, zeby vam tu mikrovlnku a varnu kanvicu zabezpecil ? Ak sa s tym neda pohnut tak si potom kup termosku na jedlo. Rano zohrejes jedlo plus do termosky vlej horucu vodu, ktorou termosku preplachnes aby bola fajn tepla. Teplu vodu vylejes a vlozis horuce jedlo. To ti teple isto vydrzi aspon 3 hodiny.

miskajerry
Včera o 18:32
@muruska

Ja mám takú termosku z ikea a v tej si nosím jedlo- vydrží to teple dlho v nej, tiež nemám absolútne možnosť kde si zohriať jedlo a rovnako sa nechcem stravovať po reštauráciách a byt na bagetach. Tuto termosku mám odskúšanú že dlho teplo udrží a dokonca už mám 3 ks doma a som veľmi spokojná. Nosím v nich jedlo aj pre dieťa keď ideme niekam na výlet/lyzovacku. Môžem pohľadať link ak by bol záujem.

@muruska daj, prosim, link, dakujem

anonym_9bf60a
Včera o 18:35
@miskajerry

@muruska daj, prosim, link, dakujem

@miskajerry Chválim Ťa za čiarky. Vzácne v dnešnej dobe. 👏👏👏

basska_b
Včera o 18:43

My mame termosku Zulu foodie, stalo to kopu penazi, ale teple jedlo je na nezaplatenie 🙂
Pozeram, ze uz sa nepredava, ale toto mi ponuklo ako alternativu
https://www.4camping.sk/p/termoska-na-jedlo-sno...

anonym_63d66c
Včera o 18:43
@simca06022011

no damy ale pozor.. bozp.. ziadne elektricke spotrebice sa len tak na pracovisku nachadzat nemozu :DD

@simca06022011 nebude problém,hlavne, že ju nemusia kúpiť,iba schvalia a prípadne usmernia,kde ju umiestniť
To by bol extrém keby bojkotovali jednu mikro ale aj to sa môže stať 🫣

anonym_46ecb2
Včera o 18:48

Ja som tiez priniesla mikrovlnku, kupili sme si chladnicku spolocne a nosime si jedlo a zohrievame.

sisska96
Včera o 18:55
@anesim

U nas kolegyna, kt sa nemohla stravovat v jedalni, si nosila jest v termoske na jedlo, vydrzalo jej to normalne teple do obeda

@anesim že to ma nenapadlo dakedy som bola tiež na takomto mieste kde bola iba chladnička, lebo šefka nevarila nikdy

minenkaa
Včera o 18:58

@anonym_autor vsak sú už v dnešnej dobe obedare čo udržia jedlo teple,sendviče ,salat,ovsené vlocky s ovocím ,

sisska96
Včera o 19:03
@minenkaa

@anonym_autor vsak sú už v dnešnej dobe obedare čo udržia jedlo teple,sendviče ,salat,ovsené vlocky s ovocím ,

@minenkaa ovsené vločky na obed? 😂

minenkaa
Včera o 19:05
@sisska96

@minenkaa ovsené vločky na obed? 😂

@sisska96 prečo nie

simca06022011
Včera o 19:07
@anonym_63d66c

@simca06022011 nebude problém,hlavne, že ju nemusia kúpiť,iba schvalia a prípadne usmernia,kde ju umiestniť
To by bol extrém keby bojkotovali jednu mikro ale aj to sa môže stať 🫣

@anonym_63d66c kazdy elektricky spotrebic musi prejst reviziou :D ver ze kupenie par eurovej mikrovlnky byva to najmenej... v kuse nas na tomto buzeruje bozpckar :DD jasne.. aj na rychlovarnu kanvicu, aj na kavovar.. no nemam co robit :DD

minenkaa
Včera o 19:11

1. Cestovinový šalát s mozzarellou

Ingrediencie:

* celozrnné cestoviny
* mini mozzarella alebo mozzarella nakrájaná na kúsky
* cherry paradajky
* rukola
* olivový olej
* citrónová šťava
* soľ, korenie

Prečo je dobrý: Zasýti, chutí aj studený a vydrží celý deň.

2. Wrap so šunkou a zeleninou

Ingrediencie:

* tortilla
* cottage cheese alebo Lučina
* kvalitná šunka
* šalát
* uhorka
* paprika

Prečo je dobrý: Praktický, ľahký a dá sa jesť bez príboru.

3. Kuskusový šalát s fetou

Ingrediencie:

* kuskus
* feta syr
* uhorka
* paradajka
* olivy
* petržlenová vňať
* olivový olej

Prečo je dobrý: Veľmi rýchla príprava, osviežujúca chuť.

4. Vajíčkový šalát s chlebom

Ingrediencie:

* 2 uvarené vajcia
* grécky jogurt alebo trochu majonézy
* pažítka
* horčica
* celozrnný chlieb

Prečo je dobrý: Výživný a bohatý na bielkoviny.

5. Studená ryžová miska s kuracím mäsom

Ingrediencie:

* uvarená ryža
* grilované kuracie mäso
* mrkva
* uhorka
* kukurica
* jogurtový dressing

Prečo je dobrý: Kompletný obed, ktorý chutí výborne aj za studena.

Kamarát chatGPT

michaela329
Včera o 19:17

@anonym_autor mám esbit termo nádoby a celkom to drží - hlavne polievky. Takže si nosím tak.

ukulela
Včera o 19:17
@simca06022011

@anonym_63d66c kazdy elektricky spotrebic musi prejst reviziou :D ver ze kupenie par eurovej mikrovlnky byva to najmenej... v kuse nas na tomto buzeruje bozpckar :DD jasne.. aj na rychlovarnu kanvicu, aj na kavovar.. no nemam co robit :DD

@simca06022011 pokial maju chladnicku, nemal by byt problem ani s mikrovlnkou asi.

anonym_abe674
Včera o 19:21

@anonym_autor
Je na bateriu ale je to dost drahe
Faitron HeatsBox GO smart vyhrievaný obedový box na batériu - Termobox | Alza.sk https://share.google/wTg1EhqAV20u56JSl

kavasmliekom
Včera o 19:25

Kúpila by som mikrovlnku

Strana
z2