Primark Bratislava: Kedy sa oplatí nakupovať?
Dobrý deň, prosím Vás kedy sa oplatí nakúpiť v Primarku už také oblečenie pre deti na jeseň pred začiatkom školského roka. Bývajú tam nejaké výpredaje alebo tak.
Poprípade kam v BA sa ešte oplatí ísť pozrieť.
Ďakujem.
Tam nikdy, kvalita je hrozostrasna oproti napriklad Pepcu alebo Sinsay ktore tiez maju lacne veci ale to s Primarkom sa neda ani len porovnat. Ak chces oblecenie len na jedno vypratie tak kludne tam nakup ale dlhsie ti neostane v dobrom stave. Co sa tyka doplnkov raz som si kupila retiazku a prsten a uplne mi po 2 noseniach zcernali pritom neboli v kontakte s vodou, komzetiku na tvar som ani radsej neskusala, jedine co mozno sa oplati su sviecky ale kvoli nim nemusis chodit do Primarku.
@anonym_autor uz maju vypredaj, pred par dnami som sla okolo. Ci vsak maju v ponuke jesenne alebo vypredavaju leto, neviem, v predajni som nebola.
Dovolim si nesuhlasit s vyssiepisanym, ze Pepco a Sinsay maju kvalitnejsie veci - prave tieto 2 znacky su tak max na jedno opratie, napriek tomu, ze na stitku maju uvedene zlozenie bavlna, okamzite su zmolkove a bez tvaru. Tricka z Primarku (100% bavlna) su v pohode aj po 2 rokoch, tiez plavky, plazove osusky, spodne pradlo.
@anonym_autor uz maju vypredaj, pred par dnami som sla okolo. Ci vsak maju v ponuke jesenne alebo vypredavaju leto, neviem, v predajni som nebola.
Dovolim si nesuhlasit s vyssiepisanym, ze Pepco a Sinsay maju kvalitnejsie veci - prave tieto 2 znacky su tak max na jedno opratie, napriek tomu, ze na stitku maju uvedene zlozenie bavlna, okamzite su zmolkove a bez tvaru. Tricka z Primarku (100% bavlna) su v pohode aj po 2 rokoch, tiez plavky, plazove osusky, spodne pradlo.
@zirafkasaska suhlasim, z Primarku mam tricka ktore mam minimalne 2-3 roky a az teraz vyzeraju ze ich dam do kosa. A detske veci hlavne Disney kolekcia je tiez dobra, kupovala som tam pre obe deti male veci a potom posuvala dalej. Mne sa zmolkovali po par praniach veci z tesca, tam u nenakupujem vobec.
@anonym_autor mám tričká, primark dva roky a pohoda. Dokonca mám jedno,ale ešte z UK,to už má teda viac ako 10r a pohoda,ako nové
Ja mám odtiaľ tiež veľa vecí pre deti (mikiny, tričká, legíny) a kvalita dobrá. Skôr ten Sinsay akoby krava požula a v Pepcu nenakupujem. Z toho mal syn kožné problémy.
@anonym_autor Aj Tesco na Zlatých pieskoch má veľa detských veci.Primark má dobré bavlnené trička
Primark ponožky vydržia roky, majú aj veľmi dobré vaflové utierky, bundu do dažďa som si tam tiež kúpila, super.
@anonym_autor Primark som objavila pred rokmi v UK a 2 tricka a bundu co som tam kupila, vyzeraju stale rovnako. v BA Primarku som kupila uz viacero veci, aj pre babatko a teda ziadne krive švy ani po oprati zmensene neboli a to sa perie stale. Za mna su tam pre deti v pohode veci, za super ceny . Praveze zo Sinsay tricko co som kupila tak vsade nitky trcali. Zatial sa sice nezrazilo pri prani ale farby troska vybledli. Za mna Primark urcite lepsi, aj damske spodne pradlo za par eur a vydrzi dlho, aj pancuchy, ponozky. Vypredaj som teraz zachytila ale skor to bolo na pyzama a nejake tricka a mikiny (po 4eur) ale to len par kusov, necakaj na cely sortiment nejaku zlavu ze 30% a pod. Ja som kupovala nezlavnene tricka a kratasy (deti do 5 rokov) po 2,50eur, takze tam nejako zlavy ani neriesim. Pepco ma vyrazne zlavy a daju sa tam najst aj pekne veci, do skolky v pohode staci.
@zirafkasaska tiez mam taku skusenost… aj ked napriklad chlapcenske/panske nohavice su fajn aj zo sinsay a pepca.. tyka sa to hlavne triciek, tie su naozaj strasnej kvality, z primarku mam dobru skusenost aj s trickami.
@anonym_autor Aha, a jesenne oblecenie uz nejake vylozili, take svetriky, teplaciky ale bundy napriklad som nevidela, tak podla mna v auguste uz zacnu, to ti staci koncom augusta ist popozerat ale zlavnene to nebude, to budu davat do zlavy letne veci ako plavky, slapky a pod.
Tam nikdy, kvalita je hrozostrasna oproti napriklad Pepcu alebo Sinsay ktore tiez maju lacne veci ale to s Primarkom sa neda ani len porovnat. Ak chces oblecenie len na jedno vypratie tak kludne tam nakup ale dlhsie ti neostane v dobrom stave. Co sa tyka doplnkov raz som si kupila retiazku a prsten a uplne mi po 2 noseniach zcernali pritom neboli v kontakte s vodou, komzetiku na tvar som ani radsej neskusala, jedine co mozno sa oplati su sviecky ale kvoli nim nemusis chodit do Primarku.
@anonym_9349a2 z tychto 3 co si vymenovala je teda rozhodne sinsay najhorsia kvalita. Minimalne teda detske tricka otras, to sa na prvykrat spralo tak, ze sa skratilo ale natiahlo do sirky. Pepco ma prekvapivo celkom fajn veci, primark tricko tiez uplne v pohode, ine odtial nemame.
K otazke autorky - kam sa este oplati ist pozriet? Napriklad take tesco ma castokrat velmi dobre veci a mavaju vypredaje ale casto len na tesco kartu. Ale teda dost zavisi aj od toho, co dietatu sedi. Mojmu “dlhanovi” napriklad jedine dobre sediace teplacky kupim v reserved (ostatne mu padaju v pase a zaroven su kratke 🤦♀️)
@anonym_9349a2 z tychto 3 co si vymenovala je teda rozhodne sinsay najhorsia kvalita. Minimalne teda detske tricka otras, to sa na prvykrat spralo tak, ze sa skratilo ale natiahlo do sirky. Pepco ma prekvapivo celkom fajn veci, primark tricko tiez uplne v pohode, ine odtial nemame.
K otazke autorky - kam sa este oplati ist pozriet? Napriklad take tesco ma castokrat velmi dobre veci a mavaju vypredaje ale casto len na tesco kartu. Ale teda dost zavisi aj od toho, co dietatu sedi. Mojmu “dlhanovi” napriklad jedine dobre sediace teplacky kupim v reserved (ostatne mu padaju v pase a zaroven su kratke 🤦♀️)
@anonym_155cff tak ja s Primarkom mam najhorsiu skusenost, zo sinsay mam aj na seba aj detske veci vsetky uplne vydrzali pekne nemozem sa na nic odtial stazovat. Dokonca zo sinsay mam aj nejake hracky pre psa a misky a tiez kvalita lepsia ako napr. zo Superzoo trikrat drahsia a ked raz potiahol pes tak hracka bola na dva kusy. Naopak z Primarku nic nevydrzalo po jednom prani sa cela mikina zozmolkovala a mozem ju nosit maximalane tak na doma, potlace z detskych veci sa hned zacxali supat a cele sa vytahali.
z Primarku- panske plavky, damska kosela, tricka do posilky, bavlnene tricka- vsetko v pohode, urcite lepsie ako Sinsay, ci su
vypredaje meviem, pojdem v piatok
Lacne handry nekvalitne su to… dostala som teraz odtial nejake baby oblecenie ako darcek (uplne nove) a po 1 vyprati zmensene a svy uplne krive.
@bg92 to ti naozaj vadí aké sú švy na baby oblečení? Neblázni prosím ťa.
@bg92 to ti naozaj vadí aké sú švy na baby oblečení? Neblázni prosím ťa.
@anonym_f79e81 no pri obleceni sakra zalezi na tom ake su svy. Ked pri tricku zacina sev pod pazuchou a kym zide dole pod pas, tak uz je o 10 cm posunuty, tak to je podla teba v pohode? Pri dojcenskom body to moze znamenat aj to, ze sa robia zahyby na chrbte, ktore tlacia pri lezani. Vypracovanie svov hovori vela o kvalite oblecenia, kde su zle svy ani material nebude nic moc, lebo sa muselo usetrit aj na ukladani strihu na latku. Ked mas vzorovany material a nenadvazuju vzory a napriklad sa rozchadzaju puzky vo svoch, tak sice niekomu to vadit nemusi, ale pre mna je to znak lajdackeho krajcirskeho vypracovania. A to nepisem ani o tom, ze niekedy sa po par vypraniach sev ako taky rozpadne alebo vypara, lebo nie su zacistene konce niti a treba to presivat.
Do skolky boli fajn tie veci …
Drahsie tricka pre mna celkom ok
@anonym_f79e81 no pri obleceni sakra zalezi na tom ake su svy. Ked pri tricku zacina sev pod pazuchou a kym zide dole pod pas, tak uz je o 10 cm posunuty, tak to je podla teba v pohode? Pri dojcenskom body to moze znamenat aj to, ze sa robia zahyby na chrbte, ktore tlacia pri lezani. Vypracovanie svov hovori vela o kvalite oblecenia, kde su zle svy ani material nebude nic moc, lebo sa muselo usetrit aj na ukladani strihu na latku. Ked mas vzorovany material a nenadvazuju vzory a napriklad sa rozchadzaju puzky vo svoch, tak sice niekomu to vadit nemusi, ale pre mna je to znak lajdackeho krajcirskeho vypracovania. A to nepisem ani o tom, ze niekedy sa po par vypraniach sev ako taky rozpadne alebo vypara, lebo nie su zacistene konce niti a treba to presivat.
@anonym_f83af1 to je síce pravda co píšeš, ale za také ceny co sú v primark nemôžeš očakávať tip top veci.
@anonym_f83af1 to je síce pravda co píšeš, ale za také ceny co sú v primark nemôžeš očakávať tip top veci.
@anonym_f79e81 ja ani neocakavam, kupim to co je dobry material a aj dobre usite. Napriklad F&F z Tesca ma prijatelne ceny, dobru kvalitu materialu aj krajcirske vypracovanie. Dokonca lidlacke alebo kauflandacke oblecenie je kvalitnejsie ako z tych 3 vymenovanych obchodov. Uplne sklamanie co sa vypracovania tyka je vychyteny Stradivarius
@anonym_f83af1 10cm posunuty šev? ved to muselo byt viditelne uz pri kupe, to nemoze sediet ani rukav ani predny/zadny diel, neexistuje 10cm nakrivo aby bolo. Ked pri tricku zacina sev pod pazuchou a kym zide dole pod pas, tak uz je o 10 cm posunuty-tak to by bola 1 strana tricka akoze o 10cm dlhsia? ci ako si to myslela?
@anonym_f83af1 10cm posunuty šev? ved to muselo byt viditelne uz pri kupe, to nemoze sediet ani rukav ani predny/zadny diel, neexistuje 10cm nakrivo aby bolo. Ked pri tricku zacina sev pod pazuchou a kym zide dole pod pas, tak uz je o 10 cm posunuty-tak to by bola 1 strana tricka akoze o 10cm dlhsia? ci ako si to myslela?
@anonym_02db6a nie, nie je to viditelne pri kupe, lebo je to vyzehlene, ukaze sa to po prani. Jednoducho nekvalitny uplet, ktory este k tomu nie je dobre ulozeny pred strihanim sa staca a stacaju sa aj svy. Velkost dielov sedi, len bocne svy su sikmo.
Ďakujem všetkým . Čítam všetky komentáre a stotožňuje sa s tým Sinsay a Pepcom (za mňa nie). U nás skôr H&M, Reserved a aj F&F. Mame nejaké kúsky s Primarku, spokojná sim s nimi tak reku vyskúšam zase niečo. Určite sa pôjdem pozrieť a spravím si malý výlet bez detí v kľude po nákupoch. Pekný deň
@anonym_autor podl mna i v Primarku sa da vybrať a to celoročne.
Ak chceš ísť na nakupy do Ba,jednoznačne teraz.
Mikiny,tričká, dlhé nohavice v nakupakoch za pár e.
Pepco a Kik neriesim,nk HM,CA,Zara...vsade handry za pár e a i jesenné nájdeš.
Novu kolekciu jesennú zamozrejme nie
@zirafkasaska Súhlasím,tiež mám odtiaľ bavlnené tricka,nosím ich stále,takisto pyžama sú ok,ponozky,gumené šľapky,baby odtial majú nezničiteľné gatky,vsetko suším v susicke.
@anonym_f79e81 ja ani neocakavam, kupim to co je dobry material a aj dobre usite. Napriklad F&F z Tesca ma prijatelne ceny, dobru kvalitu materialu aj krajcirske vypracovanie. Dokonca lidlacke alebo kauflandacke oblecenie je kvalitnejsie ako z tych 3 vymenovanych obchodov. Uplne sklamanie co sa vypracovania tyka je vychyteny Stradivarius
@anonym_f83af1 vychyteny kde?To počujem 1.x

Lacne handry nekvalitne su to… dostala som teraz odtial nejake baby oblecenie ako darcek (uplne nove) a po 1 vyprati zmensene a svy uplne krive.