icon

Za koľko môžem predať strieborný prsteň?

17. sep 2025

Prosím len k veci, ak ste predávali približne takýto prsteň do zaloznd koľko ste zaň dostali ?

Za koľko môžem predať strieborný prsteň?Za koľko môžem predať strieborný prsteň?
earlgrey
17. sep 2025

4€

minenkaa
17. sep 2025
@anonym_autor

@minenkaa ved sa aj správaš ako divozena

@anonym_autor a ako presne sa správa divozienka

autor
17. sep 2025
@minenkaa

@anonym_autor ale ano,napísal som ti cenu za gram a aj akú ma hodnotu

@minenkaa to si viem pozrieť aj sama. Pýtala som sa iné🙂

autor
17. sep 2025
@minenkaa

@anonym_autor a ako presne sa správa divozienka

@minenkaa vystatuje sa hola:D bože bože

autor
17. sep 2025
@earlgrey

4€

@earlgrey vďaka🙂

minenkaa
17. sep 2025
@anonym_autor

@minenkaa vystatuje sa hola:D bože bože

@anonym_autor a kde presne sa vystavujem hola

minenkaa
17. sep 2025
@earlgrey

4€

@earlgrey 🤣🤣🤣👍

autor
17. sep 2025
@minenkaa

@anonym_autor a kde presne sa vystavujem hola

@minenkaa ved predsa hlboko v divokej prírode :D

minenkaa
17. sep 2025
@anonym_autor

@minenkaa ved predsa hlboko v divokej prírode :D

@anonym_autor a to sa vystavujem,to by tam museli byt ľudia aby som sa vystavovala,tak ti to nejak nevyšlo

autor
17. sep 2025
@minenkaa

@anonym_autor a to sa vystavujem,to by tam museli byt ľudia aby som sa vystavovala,tak ti to nejak nevyšlo

@minenkaa si tam ty, moze tam byt aj niekto iný. A pochybujem, že je niekto na tvoj zadok zvedavý.

earlgrey
17. sep 2025
@minenkaa

@earlgrey 🤣🤣🤣👍

@minenkaa 🤷‍♀️ taký prsteň som si kúpila za 19 libier v Londýne...takže si len prepočítaj, plus mínu krát atď. vychádza mi 4€ 😉 a ešte 1€ si vezmu za službu 🤷‍♀️

minenkaa
17. sep 2025
@anonym_autor

@minenkaa si tam ty, moze tam byt aj niekto iný. A pochybujem, že je niekto na tvoj zadok zvedavý.

@anonym_autor by si neverila ale na moj zadok je niekto zvedavý a aj ho rad obraba

minenkaa
17. sep 2025
@earlgrey

@minenkaa 🤷‍♀️ taký prsteň som si kúpila za 19 libier v Londýne...takže si len prepočítaj, plus mínu krát atď. vychádza mi 4€ 😉 a ešte 1€ si vezmu za službu 🤷‍♀️

@earlgrey presne a to bude rada ak dostane 4€

autor
17. sep 2025
@minenkaa

@anonym_autor by si neverila ale na moj zadok je niekto zvedavý a aj ho rad obraba

@minenkaa ten co sa vystavuje spolu s tebou ? Alebo fotograf ?

minenkaa
17. sep 2025
@anonym_autor

@minenkaa ten co sa vystavuje spolu s tebou ? Alebo fotograf ?

@anonym_autor a aký fotograf presne,prečo myslis ,že ja potrebujem fotografa

anjelicek26
17. sep 2025

Prakticky ziadnu, baby maju pravdu....je poskriabany takze tak cena striebra a to mas do 5e...

autor
17. sep 2025
@anjelicek26

Prakticky ziadnu, baby maju pravdu....je poskriabany takze tak cena striebra a to mas do 5e...

@anjelicek26 ďakujem🙂

minenkaa
17. sep 2025
@anonym_autor

@anjelicek26 ďakujem🙂

@anonym_autor preco jej podakujes ,keď ti napíšete to iste ako ja a do mňa piču.eš

autor
17. sep 2025
@minenkaa

@anonym_autor preco jej podakujes ,keď ti napíšete to iste ako ja a do mňa piču.eš

@minenkaa nemám chuť to tu už vysvetľovať. Prispevok znel jasne, ze ho nechápete nuž čo spravím.

minenkaa
17. sep 2025
@anonym_autor

@minenkaa nemám chuť to tu už vysvetľovať. Prispevok znel jasne, ze ho nechápete nuž čo spravím.

@anonym_autor aha

janai1
17. sep 2025

Strieborný prsteň nemá žiadnu hodnotu. Ja som svoje predala na V* ale tie boli čisté a nepoškodené, nie ako tento

autor
17. sep 2025
@janai1

Strieborný prsteň nemá žiadnu hodnotu. Ja som svoje predala na V* ale tie boli čisté a nepoškodené, nie ako tento

@janai1 preto ho nechcem dávať tam, pretože ma viditeľné známky nosenia, nevadí 🙂

gabrielkaa
17. sep 2025

Striebro na hodnotu cca okolo 1€/gram. Tipujem , že je to okolo 5 gramov plus kameň. Cize hodnota čisto podľa váhy možno cca do 10€. Čo to je za kameň , predpokladám kryštál , alebo? Niekto však prihodí pár eur za spracovanie. Aby si chápala, zlatý prsteň z nejakého zlatníctva obyčajného a zlatý prsteň s blokom od firmy cartier budú mat diametrálne inu hodnotu aj keď to bude rovnaká gramáž.

anonym_98dcdb
17. sep 2025
@minenkaa

@anonym_autor bola som hlboko v divokej prírode ,ak vies čo to znamená

@minenkaa bola si hlboko v džunglí a fotil vás bocian, že??😄😄😄

Autorka s touto ani nechoď do debaty,lebo tie jej jednoduché, hlúpe otázky na jej osobu sú dovidenia,pritom je známa tým ako sa tu prezentuje..
Hneď Ti aj odpoviem minenka na tvoju otázku "a ako sa tu prezentujem?"
Ako nymfomanka

minenkaa
17. sep 2025
@anonym_98dcdb

Autorka s touto ani nechoď do debaty,lebo tie jej jednoduché, hlúpe otázky na jej osobu sú dovidenia,pritom je známa tým ako sa tu prezentuje..
Ako nymfomanka

@anonym_98dcdb hlboko v lese a prečo práve bocian ,ina možnosť nieje ,radsej nymfomanka ako niekto ako ty

anonym_a71c68
17. sep 2025
@anonym_98dcdb

Ako nymfomanka

@anonym_98dcdb Veď nymfománia je úplne super, vieš koľko mužov túži práve po takej žene? 😁 veľmi veľa...

autor
17. sep 2025
@anonym_98dcdb

Ako nymfomanka

@anonym_98dcdb ale mňa aspoň pobavila ta jej fotka, len ľutujem toho ,,bociana,, čo tonmuswl vidieť aj bez tej cenzury :D celé trápne :D

sense
17. sep 2025

Predpokladám že sa jedná maximálne o zirkony za suma bude nizka keďže mám podobný a cena za nový nebola nejak vysoka

minenkaa
17. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_98dcdb ale mňa aspoň pobavila ta jej fotka, len ľutujem toho ,,bociana,, čo tonmuswl vidieť aj bez tej cenzury :D celé trápne :D

@anonym_autor trápne je hlave si myslit,že nikto zaplatí niečo za poškodený strieborný prsteň,ktorý nemal ani ako nový vysokú hodnotu

autor
17. sep 2025
@minenkaa

@anonym_autor trápne je hlave si myslit,že nikto zaplatí niečo za poškodený strieborný prsteň,ktorý nemal ani ako nový vysokú hodnotu

@minenkaa však z toho môže vzniknúť nový prsteň ty koza. Ja viem koľko stal nový. Ty si tam chod radšej do hlbokého lesa a vystavuj sa, tu si nepotrebna