Za koľko môžem predať strieborný prsteň?
Prosím len k veci, ak ste predávali približne takýto prsteň do zaloznd koľko ste zaň dostali ?

@anonym_autor ale ano,napísal som ti cenu za gram a aj akú ma hodnotu
@minenkaa to si viem pozrieť aj sama. Pýtala som sa iné🙂
@anonym_autor a ako presne sa správa divozienka
@minenkaa vystatuje sa hola:D bože bože
@anonym_autor a kde presne sa vystavujem hola
@minenkaa ved predsa hlboko v divokej prírode :D
@anonym_autor a to sa vystavujem,to by tam museli byt ľudia aby som sa vystavovala,tak ti to nejak nevyšlo
@minenkaa si tam ty, moze tam byt aj niekto iný. A pochybujem, že je niekto na tvoj zadok zvedavý.
@anonym_autor by si neverila ale na moj zadok je niekto zvedavý a aj ho rad obraba
@minenkaa ten co sa vystavuje spolu s tebou ? Alebo fotograf ?
Prakticky ziadnu, baby maju pravdu....je poskriabany takze tak cena striebra a to mas do 5e...
Prakticky ziadnu, baby maju pravdu....je poskriabany takze tak cena striebra a to mas do 5e...
@anjelicek26 ďakujem🙂
@anjelicek26 ďakujem🙂
@anonym_autor preco jej podakujes ,keď ti napíšete to iste ako ja a do mňa piču.eš
@anonym_autor preco jej podakujes ,keď ti napíšete to iste ako ja a do mňa piču.eš
@minenkaa nemám chuť to tu už vysvetľovať. Prispevok znel jasne, ze ho nechápete nuž čo spravím.
Strieborný prsteň nemá žiadnu hodnotu. Ja som svoje predala na V* ale tie boli čisté a nepoškodené, nie ako tento
Strieborný prsteň nemá žiadnu hodnotu. Ja som svoje predala na V* ale tie boli čisté a nepoškodené, nie ako tento
@janai1 preto ho nechcem dávať tam, pretože ma viditeľné známky nosenia, nevadí 🙂
Striebro na hodnotu cca okolo 1€/gram. Tipujem , že je to okolo 5 gramov plus kameň. Cize hodnota čisto podľa váhy možno cca do 10€. Čo to je za kameň , predpokladám kryštál , alebo? Niekto však prihodí pár eur za spracovanie. Aby si chápala, zlatý prsteň z nejakého zlatníctva obyčajného a zlatý prsteň s blokom od firmy cartier budú mat diametrálne inu hodnotu aj keď to bude rovnaká gramáž.
@anonym_autor bola som hlboko v divokej prírode ,ak vies čo to znamená
@minenkaa bola si hlboko v džunglí a fotil vás bocian, že??😄😄😄
Autorka s touto ani nechoď do debaty,lebo tie jej jednoduché, hlúpe otázky na jej osobu sú dovidenia,pritom je známa tým ako sa tu prezentuje..
Hneď Ti aj odpoviem minenka na tvoju otázku "a ako sa tu prezentujem?"
Ako nymfomanka
Autorka s touto ani nechoď do debaty,lebo tie jej jednoduché, hlúpe otázky na jej osobu sú dovidenia,pritom je známa tým ako sa tu prezentuje..
Ako nymfomanka
@anonym_98dcdb hlboko v lese a prečo práve bocian ,ina možnosť nieje ,radsej nymfomanka ako niekto ako ty
Ako nymfomanka
@anonym_98dcdb Veď nymfománia je úplne super, vieš koľko mužov túži práve po takej žene? 😁 veľmi veľa...
Ako nymfomanka
@anonym_98dcdb ale mňa aspoň pobavila ta jej fotka, len ľutujem toho ,,bociana,, čo tonmuswl vidieť aj bez tej cenzury :D celé trápne :D
Predpokladám že sa jedná maximálne o zirkony za suma bude nizka keďže mám podobný a cena za nový nebola nejak vysoka
@anonym_98dcdb ale mňa aspoň pobavila ta jej fotka, len ľutujem toho ,,bociana,, čo tonmuswl vidieť aj bez tej cenzury :D celé trápne :D
@anonym_autor trápne je hlave si myslit,že nikto zaplatí niečo za poškodený strieborný prsteň,ktorý nemal ani ako nový vysokú hodnotu
@anonym_autor trápne je hlave si myslit,že nikto zaplatí niečo za poškodený strieborný prsteň,ktorý nemal ani ako nový vysokú hodnotu
@minenkaa však z toho môže vzniknúť nový prsteň ty koza. Ja viem koľko stal nový. Ty si tam chod radšej do hlbokého lesa a vystavuj sa, tu si nepotrebna

4€