Ako vybrať vŕtačku pre občasné použitie?
Ahojte, rozmýšľam nad kúpou vŕtačky lebo tá sa zíde kedykoľvek v domácnosti. Táto v Planeo je teraz v akcii len rozmýšľam, či by bola vhodná (nakoľko sú aj recenzie na horší materiál), teda či by plnila funkciu na občasné využitie alebo už skôr zainvestovať do kvalitnejšej, keďže to sa nekupuje každý mesiac.
Modra strecha,modra strecha tam ti chlapi od fachu velmi dobre poradia,toto je forum pre mamicky,a tie s vrtackou nerobia.
@anonym_autor tuším ja mám túto istú z tesca a je dobre, uz ju máme 2 r
Modra strecha,modra strecha tam ti chlapi od fachu velmi dobre poradia,toto je forum pre mamicky,a tie s vrtackou nerobia.
@anonym_fbebbe no počkaj napr ja hej 😂😂 a nikdy nehovor že ženy s vŕtačkou nerobia 😁 nikdy nemôžeš vedieť 😂😂
@anonym_fbebbe bezne keď niečo prerábam tak pouzivam vŕtačku...ale my mame kvalitnú priklepovu Makytu
@anonym_autor na navrátenie diery do dreva ok, do panelu urcite nie, je veľmi slaba
Otázka je že kde bývaš. Ja v paneláku a to mi neprekúše ani príklepová vŕtačka, nieto ešte hento. Ja mám rotačné kladivo - vŕtačka, čo prejde aj panelom, a velice si pochvaľujem.
Ono to ani nie je otázka kvality, ale treba správny nástroj na správnu prácu a správny materiál. Ak stým chcete vŕtať do dreva možno tehly, tak Vám poslúži aj hentá. Do betónu alebo panelu asi ťažko.
na občasné využitie nekupuj aku ale káblovú na 220V. Akumulátor treba pravidelne dobíjať aj keď vŕtačku nepoužívaš.
@anonym_autor V prvom rade - záleží od toho, do čoho chceš vŕtať. Do dreva? Do železa? Do tehly? Do betónu?
Radšej si vyber so skľučovadlom. Ak s týmto budeš vŕtať do niečoho tvrdšieho, tak ti vrták bude prešmykovať. Toto upínanie neutiahneš tak silno rukou.

Resp či máte tip na niečo kvalitné ale nie veľmi drahé