Moja skúsenosť s internetovým obchodom Flameo
Chcem sa podeliť o skúsenosť v internetovom obchode flameo. Nikdy viac peniaze chcú poslať prevodom. Po určitej dobe musíte zisťovať čo je s objednaným tovarom. Nakoniec vám povedia že nemajú na sklade a ani dodávateľ. Povedia napísať zrušenie objednávky a čislo účtu uviesť do mailu. Žiadna odpoveď či mail obdržali. Po tel.kontakte že mail neprišiel že na druhú mailovú treba. Nereagujú či mail prišiel. Následne tel. kontakt či mail prišiel že áno ale treba 14 dní počkať že potom pošlú peniaze. Po 14.dni nič. Následne zas telefonovanie na xy krát vypnutý telefón niekoľko dní. Následne som išiel osobné do Bratislavy lebo som našiel že konateľ je vedený ako konateľ v dalších 4 firmách v obchodnom registri. Tak som išiel do jednej s jeho firiem ktorá sídli na rovnakej adrese ako na internetovom obchode. Pani sa ospravedlňovala a vystavila dobropis. Povedala že dnes zajtra vám prídu peniaze že to odosiela do banky ale nevie kedy banka zrealizuje prevod. Hovorím dnes banky majú rýchlu platbu a peniaze sú do pár minút na úcte a ona že no to nevie. Išiel som domov a čakal. O dva dni stále peniaze neprišli. Následne som sa snažil telefonicky kontaktovať a zvonil ale nedvíhala na xy krát dvihla pani a udivene že vám neprišli peniaze ešte? Hovorím nie keď neprídu budem to riešiť inak. Pani že teda peniaze pošlú že im mám dať vedieť či platba prišla. Naštastie do 5 minút peniaze na úcte ale určite nedoporucujem objednávať cez túto internetovú stránku