icon

Prečo zatvárajú Orsay predajne?

la_dolce_vita
13. nov 2025

Ahojte, roky som nakupovala najradsej v tejto predajni, kedysi boli dokonca dve v nasom meste a teraz zavreli aj tu poslednu v OC. Nie je to škoda? Preco je taky trend? Ked som pozrela na nete, je malo tych kamennych predajni a pre mna z ruky. To je len taky vylev, nakupila som u konkurencie... pekny den vsetkym 🙂

Strana
z2
unicornlady
13. nov 2025

Ešte niekde boli? Lebo v Nitre, Prievidzi... už dlhšie nie sú.
Mne je ľúto, aj keď KENVELO zmizlo, rada som tam nakupovala.

jvasenka
13. nov 2025

@la_dolce_vita orsay skrachoval čo viem

la_dolce_vita
autor
13. nov 2025
@jvasenka

@la_dolce_vita orsay skrachoval čo viem

@jvasenka vazne?? Tak to by vysvetlilo situaciu. Chodila som casto a rada do tej predajni, boli tam mile predavacky a fajn zlavy. Proste srcovka, moj styl..

la_dolce_vita
autor
13. nov 2025

*srdcovka

mk1111111111
13. nov 2025
@la_dolce_vita

@jvasenka vazne?? Tak to by vysvetlilo situaciu. Chodila som casto a rada do tej predajni, boli tam mile predavacky a fajn zlavy. Proste srcovka, moj styl..

@la_dolce_vita veru, krachli a necudujem sa, nesli s dobou. Teraz nie v zlom, ale ich konfekcia je pre uzsi kruh ludi a to nevyda na dobry a udrzatelny biznis. Dnes sa musis prisposobit, inak koniec.

unicornlady
13. nov 2025

@mk1111111111 Je pravda, že ja som si tam posledné roky nič nevedela kúpiť, skôr len náušnice mali pekné.
Ale kedysi aj napr. svetre som si tam kupovala, sukne, trička.. poslednú dobu som ale nič nenašla. Nie kvôli veľkosti, ale vkusu.

sweet20
13. nov 2025

@la_dolce_vita v kosiciach funguju, vzdy maju novinky

mysiarka
13. nov 2025

To ozaj? Ja som akoze nebola pravidelny zakaznik, ale veci mali pekne a kvalitne. No co uz.

la_dolce_vita
autor
13. nov 2025
@mk1111111111

@la_dolce_vita veru, krachli a necudujem sa, nesli s dobou. Teraz nie v zlom, ale ich konfekcia je pre uzsi kruh ludi a to nevyda na dobry a udrzatelny biznis. Dnes sa musis prisposobit, inak koniec.

@mk1111111111 ano, suhlasim s tebou. Ja som uz starsia, mne sa ta moda pacila, co sa inde neda povedat. Cez internet nerada nakupujem oblecenie. Som uz fakt stara korytnacka 🙂

basska_b
13. nov 2025

Joj to je škoda. Ja som si hovorila, že keď raz pôjdem po MD do práce, tak si tam nakúpim :(

la_dolce_vita
autor
13. nov 2025
@sweet20

@la_dolce_vita v kosiciach funguju, vzdy maju novinky

@sweet20 asi tiez coskoro zatvoria.

la_dolce_vita
autor
Autor odpoveď zmazal
simsalabim
13. nov 2025
@la_dolce_vita

@la_dolce_vita aj ja nam rada Orsay, v BA ostali 2 predajne a mam ich od ruky. Par krat som objednala, no vadi mi, ze sa plati postovne a mam starosti s vratenim. Naposledy mi nesadla bunda, hoci som objednala moje cislo…. Musela som vratit a objednat mensie a to ma dost vytaca.

rozculena
13. nov 2025
@la_dolce_vita
Odpoveď bola zmazaná

@la_dolce_vita mne ten link normálne otvorilo

anonym_fbc162
13. nov 2025

tiež tam rada nakupujem , budem využivať v… tam majú baby toho kopu
https://disrupter.refresher.sk/115607-Modni-zna...

muchotrafka298
13. nov 2025

Oni mali celkom fajn veci, len v poslednej dobe len umeliny a divne strihy za dost vela penazi. Mne osobne sa lepsie pacil Promod, ten ale skoncil uz pred par rokmi.

la_dolce_vita
autor
13. nov 2025
@rozculena

@la_dolce_vita mne ten link normálne otvorilo

@rozculena uz aj mne, dakujem.

cukroska
13. nov 2025

@la_dolce_vita U nás v Lc zatiaľ je.

miskakyska
13. nov 2025

Na nete som kúpila pár vecí a v pohode... práveže sa mi zdá, že ešte niekto ponúka nositeľné veci...nie len samé ležiaky...aj zimné bundy mám odtiaľ a super

lasona
13. nov 2025

Skoda, mali slušne veci, nositeľne strihy.

jvasenka
13. nov 2025
@la_dolce_vita

@la_dolce_vita mne sa tam páčili veci rovnako ako v m&s (tiež krachli).. mali pekne elegantne kúsky-bohužiaľ teraz sa to moc nenosí

biba_18
13. nov 2025

@jvasenka m&s nekrachli, len proste na svk nemali rentabilné prevádzky tak zo slovenska odišli. v čechách majú predajne a v londýne “na každom kroku” napr…

maryetta
13. nov 2025

Tiez som si tam pred viac ako 10rokmi nakupila. Vosla a nevedela si vybrat co skor.
Teraz ked som vosla som nenasla nic "vhodne". Resp co by sa mi pacilo. Takze sama som postrehla ze to nie je to co bolo. A teda aj ceny co som si vsimla tak riadne zdvihli. To ozaj cakat na zlavy.

la_dolce_vita
autor
13. nov 2025
@jvasenka

@la_dolce_vita mne sa tam páčili veci rovnako ako v m&s (tiež krachli).. mali pekne elegantne kúsky-bohužiaľ teraz sa to moc nenosí

@jvasenka presne tak, mne ta dnesna moda vobec nevyhovuje ani sa mi nepaci, vsetko velke, neforemne. Ale zrejme žiadane. Vcera som si vybrala saty na vecierok v Reserved, mali aj vacsie velkosti. To bol problem v Orsay, ze najma male velkosti mali a tie ma malo starsich zien. Ja niekedy potrebujem 42 velkost a tie tam takmer neboli, hoci bol velky zaujem. Vraveli mi to predavacky. Takze smola, ked neboli flexibilni.

la_dolce_vita
autor
13. nov 2025
@maryetta

Tiez som si tam pred viac ako 10rokmi nakupila. Vosla a nevedela si vybrat co skor.
Teraz ked som vosla som nenasla nic "vhodne". Resp co by sa mi pacilo. Takze sama som postrehla ze to nie je to co bolo. A teda aj ceny co som si vsimla tak riadne zdvihli. To ozaj cakat na zlavy.

@maryetta to mas pravdu.. tiez som si to vsimla.

maryetta
13. nov 2025
@la_dolce_vita

@jvasenka presne tak, mne ta dnesna moda vobec nevyhovuje ani sa mi nepaci, vsetko velke, neforemne. Ale zrejme žiadane. Vcera som si vybrala saty na vecierok v Reserved, mali aj vacsie velkosti. To bol problem v Orsay, ze najma male velkosti mali a tie ma malo starsich zien. Ja niekedy potrebujem 42 velkost a tie tam takmer neboli, hoci bol velky zaujem. Vraveli mi to predavacky. Takze smola, ked neboli flexibilni.

@la_dolce_vita no ja teraz zvyknem nakupovat v reserved a mohito.

jvasenka
13. nov 2025
@biba_18

@jvasenka m&s nekrachli, len proste na svk nemali rentabilné prevádzky tak zo slovenska odišli. v čechách majú predajne a v londýne “na každom kroku” napr…

@biba_18 naozaj? no uprimne ako zavreli poslednú pobočku u nás už som ich ďalšie pôsobenie nesledovala. skoda že zo svk odišli

mk1111111111
13. nov 2025
@maryetta

@la_dolce_vita no ja teraz zvyknem nakupovat v reserved a mohito.

@maryetta veru, reserved to isti. Mohito uz tera nic moc, co sa tyka kvality, ake sem tam sa tam nieco najde.

anonym_85e68a
13. nov 2025

Mne chyba Esprit, tiez krachol.

Strana
z2