icon

Reklamácia topánok z Deichmannu

18. nov 2025

Kúpila som tieto čižmy a neboli najlacnejšie stali okolo 60€ a hneď po prvom použití a to som ich mala na nohe asi hodinu tak sa mi na ľavej začal materiál ako keby "krčiť" a začalo mi to robiť otlak a to dosť bolelo tak som si povedala že to už na nohu nedám lebo je to dosť veľká bolest😅 a predsa nebudem trpieť nosením čižmy no len je zaujímavé že sa to spravilo len na jednej a hneď už aj vpredu sa začal akoby krčiť v zahybe materiál čo je podľa mňa veľmi skoro na to že som ich mala možno ani nie hodinu na nohe😅😅 prikladám aj fotku či s takým niečím vôbec pochodom

Reklamácia topánok z Deichmannu
anonym_b122db
18. nov 2025

@anonym_autor podľa mňa ti to neuznajú, nie je poškodená ani nič, nemala si ich slabo zašnorované? Mne sa krčila jedna nová topánka a pomohlo keď som zašnorovala šnúrky zospodu nie vrchom ako sú na všetkých pôvodne.

anonym_fdd257
20. nov 2025

To je celkovo materiálom ciziem,veľa topánok u nich sa takto krvi,späť ti to nezoberú ak si ich nosila už. Dávajú si na to bacha.Ja už v deichmane nekupujem,lebo kvalita ich topánok nezodpovedá cene.

margotka17
20. nov 2025

@anonym_autor veď vyskúšaj, choď tam, ukáž rozdiel na čižmách. Povedz, že ta jedna cizma je nenositelna z dôvodu pokrcenia.

autor
20. nov 2025
@anonym_b122db

@anonym_autor podľa mňa ti to neuznajú, nie je poškodená ani nič, nemala si ich slabo zašnorované? Mne sa krčila jedna nová topánka a pomohlo keď som zašnorovala šnúrky zospodu nie vrchom ako sú na všetkých pôvodne.

@anonym_b122db ako myslíte zospodu?

autor
20. nov 2025
@anonym_fdd257

To je celkovo materiálom ciziem,veľa topánok u nich sa takto krvi,späť ti to nezoberú ak si ich nosila už. Dávajú si na to bacha.Ja už v deichmane nekupujem,lebo kvalita ich topánok nezodpovedá cene.

@anonym_fdd257 no podľa mňa to je chybou toho materiálu že je možno nesprávne tvarovaná a tvrdšia než tá druhá čiže nejaká výrobná chýba kde bol materiál možno zle nalepený alebo natiahnutý

anonym_b7766c
20. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_fdd257 no podľa mňa to je chybou toho materiálu že je možno nesprávne tvarovaná a tvrdšia než tá druhá čiže nejaká výrobná chýba kde bol materiál možno zle nalepený alebo natiahnutý

@anonym_autor a mozno je to tvojou chybou lebo rozhodne nemas symetricke telo a pohyby.

autor
20. nov 2025
@anonym_b7766c

@anonym_autor a mozno je to tvojou chybou lebo rozhodne nemas symetricke telo a pohyby.

@anonym_b7766c ja nehovorím že mám 😄 ale aby takto topánky vyzerali za necelú hodinu?

veronikavaneska
23. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_b7766c ja nehovorím že mám 😄 ale aby takto topánky vyzerali za necelú hodinu?

@anonym_autor ahoj ak nájdeš dve chyby na topánke tak ti rovno vrátia peniaze. Ja som malému takto chcela reklamovať sa mu zosupal bok kúsok a okolo šnúrky ten pliesok odpadol... A hneď mi povedala aha má dve chyby to už není reklamácia to vám rovno vrátime peniaze. Ak by bola len jedna chýba by vzali späť a opravili do 30dni..

autor
23. nov 2025
@veronikavaneska

@anonym_autor ahoj ak nájdeš dve chyby na topánke tak ti rovno vrátia peniaze. Ja som malému takto chcela reklamovať sa mu zosupal bok kúsok a okolo šnúrky ten pliesok odpadol... A hneď mi povedala aha má dve chyby to už není reklamácia to vám rovno vrátime peniaze. Ak by bola len jedna chýba by vzali späť a opravili do 30dni..

@veronikavaneska ja som mala dokonca až 3 lebo aj vpredu sa mi nosením začali robiť také akoby preliaciny do toho materiálu a aj ako vy píšete sa mi stalo že sa topánky začali zošupovat vpredu aj vzadu čo nie je asi ani reálne aby za tak krátku dobu nosenia sa toto stalo😄 vedela som to všetko obhájiť tak bez problémov mi hneď vrátili rovno peniaze

evansova
24. nov 2025
@anonym_fdd257

@anonym_fdd257 Toto je dôvod, prečo už nikdy v Deichmanne nekupim ani šnúrku do topánok. Po prvom obutí jedna topánka tlačila, až doma som zistila, že je i číslo menšia ako druhá. Reklamáciu neuznali, lebo som v nich chodila. Na otázku ako som to mala zistiť krčili plecami.

autor
24. nov 2025
@evansova

@anonym_fdd257 Toto je dôvod, prečo už nikdy v Deichmanne nekupim ani šnúrku do topánok. Po prvom obutí jedna topánka tlačila, až doma som zistila, že je i číslo menšia ako druhá. Reklamáciu neuznali, lebo som v nich chodila. Na otázku ako som to mala zistiť krčili plecami.

@evansova tak keď toto nie je dôvod na reklamáciu tak už neviem no🤷‍♀️ ani ja ani nikto z rodiny tam nevstúpi lebo aj topánky z čiňaku sú kvalitnejšie a lepšie ako tam od nich 😌 no nabudúce ak budete kupovať si pre istotu pozrite veľkosti aby sa vám to neopakovalo 😄

evansova
24. nov 2025
@anonym_autor

@evansova tak keď toto nie je dôvod na reklamáciu tak už neviem no🤷‍♀️ ani ja ani nikto z rodiny tam nevstúpi lebo aj topánky z čiňaku sú kvalitnejšie a lepšie ako tam od nich 😌 no nabudúce ak budete kupovať si pre istotu pozrite veľkosti aby sa vám to neopakovalo 😄

@anonym_autor veď to, už som sa poučila, žiaľ, na vlastnej koži.
Ale topánky našli svoje použitie, dala som ich na chalupe dcerinmu psovi a bol nadšený.

marryliese
27. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_b122db ako myslíte zospodu?

@anonym_autor väčšina novych topanok je šnurovana do dierok že sa prevlieka z vrchu dierkou dolu a potom do ďalších. Ja som vytiahla šnúrky úplne preč a navliekla ich zo spodu dierkou hore.