Vianočné dekorácie v Pepco
Ahojte, boli ste niekto tieto dni ked bolo otvorené v prpco ? Maju tsm este nieco vianocne ? Sobotu by som chcela ísť kuk
@anonym_autor 23.-ho doobeda mali ešte vianočné veci. Bola na ne akcia 1+1 zadarmo.
Najblizsie bude otvorene 27.12, niekde v Pepcu kam chodim nemali vianocny tovar uz v polke decembra, takze tam ani nemali co vypredavat, inde este par nejakych poslednych veci mali ,ale velmi malo. Predpokladam, ze dopredaju to co maju, ak im daco ostalo.
No podla mna obchody ako Pepco, Tedi a Kik uz budu pomaly vykladat velkonocny tovar 😃 u nas mi hovorili este 3 tyzdne dozadu, ze uz dostali prve zajace, ale este ich nevykladaju.
Ale mozno na nejake vianocne zbytky natrafis.
No podla mna obchody ako Pepco, Tedi a Kik uz budu pomaly vykladat velkonocny tovar 😃 u nas mi hovorili este 3 tyzdne dozadu, ze uz dostali prve zajace, ale este ich nevykladaju.
@lenka188 V KIK mali už minulý týždeň veľkonočné zajace. 😀
@lenka188 Tedi a KiK už majú poukladané fašiangové kostýmy, Valentín a veľkú noc.
U nás je viac obchodov Pepco a všetky mali tento týždeň vianočný tovaru ešte, aj ozdoby, taniere, obliečky. Dokonca stále dopredavaju jesenný
U nás Pepco malo ešte vianočné veci. V nedeľu som kupovala ešte nejaké dekorácie, aj keď z niektorých som brala posledné kusy. KiK mal ale vyložené už veľkonočné zajace a Tedi mal už polku predajne valentínsky vyzdobenú 🤣

V tieto dni je pepco zatvorené