icon

Zážitok z nákupu v Lidl

14. sep 2025

Ahojte, idem sa vyventilovat. Dnes dopoludnia som bola na nákup v Lidl v Presove na sídlisku 3. Nakupila som cca za 100,-€. V predajni fungovala jedna pokladna. Vylozila som si nákup na pas . Za pokladňou bol tipujem brigádnik. Normálne som si nestíhala hádzať tovar do tasiek. To ani som neskúšala, že si to poriadne uložím. Myslím tým ťažšie poraviny na spodok ....atď. Chlapec doslova haaadzal tovar ako psovi. Nedalo mi to zvýšila som hlas, že ako sa to správa. Ďalší nakupujuci, čo stali za mnou úplne so všetkým súhlasili. Takúto skúsenosť s Lidl nemám prvý krát. Dakujem za prečítanie, musela som to napísať.

Strana
z9
gribka1
14. sep 2025

Veď dobre, povedala si si, tak to má byť. Samoobslužné tam nemajú?

zmrzlinka2021
14. sep 2025

@anonym_autor
Treba slušne upozorniť, nie zvyšovať hlas.
Je to vždy o ľuďoch.
A to v každom povolaní.

V najhoršom dať si zavolať manažéra predajne.

autor
14. sep 2025
@gribka1

Veď dobre, povedala si si, tak to má byť. Samoobslužné tam nemajú?

@gribka1 ale majú, odmietam si sama blokovať 100 € nákup. Tri velke tasky.

janai1
14. sep 2025

Wau kričať po brigádnikovi ... hrdinka
Fakt ako, buď po tebe vrieskajú frustrovaní ľudia čo potrebujú ukladať tovar do tašiek pol hodinu alebo vedenie, že pomaly blokuješ 🙂

Dám ti tip - tovar sa vykladá na pás tak, aby ťažké veci blokovali prvé, uložíš si ich do košíka a potom si ich prekladaj a ukladaj aj do tristo tašiek

viestta
14. sep 2025

nikto ta nenutil ukladat tovar v tempe ako bol nablokovany. Kludne si s mohla ukladat do kosika a potom na parapete za pokladnami poukladat do tasiek ako tebe vyhovuje. A na cudzich ludoch sa nezvysuje hlas, staci vyslovit svoje namietky slusne.

lukbe
14. sep 2025

Na chudáka brigádnika možno vrieskaju, ze je pomalý, tak to zrýchlil. Ani tak ani tak🙈 Ja si rada aj skenujem aj blokujem sama a nemám problem😂

pribinak
14. sep 2025

Niet lepšieho vynálezu než samoobslužná pokladňa
Bllokujem si ako ja chcem, ukladám ako ja chcem, všetko sama svojim tempom podľa toho ako chcem

reanda
14. sep 2025

v lidli su plateni od vykonu.. musia rychlo blokovat..

terezka1947
Autor odpoveď zmazal
autor
14. sep 2025
@janai1

Fakt ako, buď po tebe vrieskajú frustrovaní ľudia čo potrebujú ukladať tovar do tašiek pol hodinu alebo vedenie, že pomaly blokuješ 🙂

Dám ti tip - tovar sa vykladá na pás tak, aby ťažké veci blokovali prvé, uložíš si ich do košíka a potom si ich prekladaj a ukladaj aj do tristo tašiek

@janai1 presne tak to robím, najprv ťažšie veci, nakoniec napr. Pečivo. Pokladník tovar potom posúva namiesto ktoré je rozdelené na dve časti. On mi to rozhádzané na obidve. doniesla som domov domrvenu vianocku.... ešte som nemala zložený nákup, už blokovali ďalšiemu zákazníkovi. Takže je to v poriadku? A ešte na mňa krivo pozeral, čo sa nehýbem

autor
14. sep 2025
@reanda

v lidli su plateni od vykonu.. musia rychlo blokovat..

@reanda áno presne som si to myslela.

marcellka32
14. sep 2025

Stačilo povedať: môžem vás poprosiť nehadzat ten tovar?
Teda ak to tak bolo vôbec...a máš dve priehradky, keď doblokuje kľudne si môžeš oproti na parapete do večera ukladať ako ty chces

autor
14. sep 2025
@janai1

@janai1 o com točis, aké pol hodinové ukladanie.

gribka1
14. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Prečo odmietaš, kľudne by si si poukladala, lepšie ako čakať v jedinej pokladni.

terezka1947
14. sep 2025

Nesúhlasím...keď si ako zákazník v nejakom obchode niečo kúpim,chcem si to aj nepoškodené doniesr domov.
Tiež vykladal na pás veci podľa toho,čo dám ako prvé do tašiek.
Ale vôbec o to nejde. Nechávam niekde tržbu,poprosím o službu zablokovať mi to a nehadzat mi tovar,či nezaspinit ho,či neroztehnut ho.
Toto nijak neospravedlňuje,že sa musia ponáhľať,atď,atď.
Každý máme v práci nejaké podmienky a keď nie sú ok,tak sa sťažujeme a keď to vadí zákazníkovi,má sa ohradiť zákazník.
Je kopa slušných predavačov a bohužiaľ,aj tých iných. Ale už obchádzam niektoré obchody.

anonym_6db124
14. sep 2025

Mala si viacej moznosti:
1.Ist na samoobsluznu pokladnu. Aj tam pomahaju.
2. Nahadzat to spat do kosika a na boku pobalit do tasiek.
3.Slusne ho poziadat ze to ne.stihas hadzat do tasiek.
4.Dat si to s kludom do tasiek. Oni pockaju.

Je uplne jedno ci sa na teba pozera spatne. Ma tam nadriadenych. Mozes ich upozornit. To je take typicke. Nadavat a kricat. Ale s rozumom riesit to uz nie.

janai1
14. sep 2025
@anonym_autor

@janai1 presne tak to robím, najprv ťažšie veci, nakoniec napr. Pečivo. Pokladník tovar potom posúva namiesto ktoré je rozdelené na dve časti. On mi to rozhádzané na obidve. doniesla som domov domrvenu vianocku.... ešte som nemala zložený nákup, už blokovali ďalšiemu zákazníkovi. Takže je to v poriadku? A ešte na mňa krivo pozeral, čo sa nehýbem

@anonym_autor by ma zaujímalo čo ti domrvilo tú vianočku keď si ju vyložila na pás ako poslednú a aj on ju blokoval ako poslednú

maranco
14. sep 2025

Raz mi tak pri lidlovom blokovaní a hádzaní natrhli jogurt, zbadal som až doma.
Teraz to skontrolujem na mieste.

terezka1947
14. sep 2025

Inak,obchody na nás idú psychologický.....nechaj nám tržbu a sám si to nablokuj. Nevravím zopár jednoznačných veci zájsť zriesit do samoobslužné. Ale prečo by som nemohla mať väčší nákup ako protislužbu nablokovany slušne.

226lenka
14. sep 2025

Stačí slušne poprosiť aby blokoval pomalšie a nie zvyšovať na chudáka brigádnika hlas.

diewcatqoo
14. sep 2025

Aj ja si ukladam do tasky tak, ze najprv tazke veci a potom tie krehke. Ale aj vykladam na pas v takom poradi. Ak blokuje pokladnik rychlo, tak si to aj tak nakladam tak, ako to mne pasuje. Akurat ale potom musia chvilku pockat ti za mnou v rade. Ak pokladnik veci hadze, slusne ho upozornim, ci by nemohol prestat tak hadzat s vecami. Zasadne na nikoho nekricim, pretoze elementarna slusnost. Podla mna si sa nemusela hrat na dolezitu a zvysovat nanho hlas. Chapem, ze ta to nahnevalo, aj mna vela veci vie vytocit, ale vzdy sa snazim jednat slusne.

marhulka13
14. sep 2025

@anonym_autor ja nerozumiem tomu ukladaniu veci do tasiek. Máš si to dat najskôr do košíka a potom ukladať do tasiek. Ved to zdržuje. Navyše neviem, či to ešte funguje, ale kedysi v kauflande rátali počet nahodenych poloziek za určitý čas. Tak sa trochu aj ty uvedom, ako sa správaš. Stačilo slušne poprosiť. A zas neverím, že by to až tak hádzal, aby to domrvilo celú vianocku

martinkatinka
14. sep 2025

Uz tam radsej nechod. Neprijemnych zakaznikov je vsade dost. Radsej si objednaj nakup domov, aby si nemusela byt na nikoho neprijemna.

gribka1
14. sep 2025
@terezka1947

Inak,obchody na nás idú psychologický.....nechaj nám tržbu a sám si to nablokuj. Nevravím zopár jednoznačných veci zájsť zriesit do samoobslužné. Ale prečo by som nemohla mať väčší nákup ako protislužbu nablokovany slušne.

@terezka1947 Lebo šetríš vlastný čas.

mircalla
14. sep 2025

@anonym_autor K tomu vykladaniu. Ano, robia to, ale preto chodim aj s velkym nakupom do samoobsluznych. Vzdy.
Ja mam z Lild najhorsie skusenosti a to len co pozorujem, Tak arogantni zamestnanci nie su nikde. Normane rucia po ludoch kazdu chvilu, napr. ak si dovolia sa daco opytat...Ked idu daco vykladat tak hlasky typu chodte prosim, chodte nabok Vas rychlejsie su uplne bezne. Prosim, dakujem nic. Ja viem, ze su od stresom a musia mat vykon, ale toto je moc. Minule jedna zamestnankyna totalne zrukla na jedneho cernocha a strcila do neho
Snazim sa minimilizovat akykolvek kontakt, takze samoobsluzna.

klarissa25
14. sep 2025

Lidl je stavany tak ze si mas veci pri blokovani davat do kosika a potom si ich ukladat do tasiek, brigadnik si robil svoju pracu tak ako mal, blokovat rychlo. Radost chodit do prace ked clovek ma takychto zakaznikov 🤣🤦‍♀️

terezia74
14. sep 2025

@anonym_autor keď si každý zákazník potrebuje uložiť nákup za 100e rovno do tašiek, potom sa nečudujem, že sú rady až po mrazáky. Čo ti bránilo uložiť nákup do košíka a uložiť mimo pokladne? Hrdinsky nahukat brigádnikovi? Nemám slov

taktotedanie
14. sep 2025

@anonym_autor no, nabuduce sa neboj ist za veducim prevadzky a riesit to
Ja som tyo co nema problem sa ozvat a opakovane som nejake tie nedorozumienia riesila s veducim, ze budes ziapat po brugadnikovi a ostatni ti budu pokyvkavat hlavami nieje riesenie a este horsie a traone je ze na to zalozis temu

anonym_e66598
14. sep 2025

A vieš ako to dopadne? Nedajú tam ani toho brigadnika ako je to už skoro všade a jeden človek (maš štastie keď to nie je ukrajinka ) obsluhuje 10 pokladní....

mircalla
14. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ja som zvyknuta blokovat aj 5 tasiek sama, som urcite rychlejsia ako cakat v rade a mam prehlad, Fakt nechapem, naco chodis do beznej pokladne, ked vies, ako to tam funguje. Kvoli tebe pomalsi nebudu, Ja uz chodim kvoli zamestnancom do LIdla cim dalej menej, Skor vidim, ze zamestnanci ziapu po ludoch, nie naopak. Dalej to vykladanie v spicke, ze sa nedostanes k regalu, ci nemas ako prest a este ti vynaha, ze uhni.

Strana
z9