Detský zubár v Námestove
Dobrý deň prosím vás poraďte mi ktorý zubár je ochotný vziať mi 2.5 ročného syna.Zatial co som volala tak majú všade plno. Ďakujem pekne.
@lucka123707
@lenunusska ved práve zatiaľ čo som volala tak som sa dozvedela ze žiadny zubár momentálne neberie nových pacientov tam neviem vôbec kam s nim pôjdem
@lenunusska
Ja osobne mám skvele skúsenosti s MUDr.Lazovská Dagrmar odporúčam ale je drahá :(
Ja osobne mám skvele skúsenosti s MUDr.Lazovská Dagrmar odporúčam ale je drahá :(
@saruska134 síce odpovedám po dvoch rokoch ale akurát hľadám aj ja zubára pre dieťa. A lazovska je fakt zlá zubárka. Chodila som k nej do 18 rokov, teraz mám 23 a mám panicky strach zo zubárov, vďaka nej. Keď mala vnutri malé dieťa tak plakalo a ona po ňom zjapala že mu ho vyhodí že má plnú čakáreň nech nereve. Taká super zubárka. Ja som ju niekoľko krát pýtala injekciu a nechcela mi ju dať a môjmu malému bratovi trhala "mliečny" zub, až keď nešiel vytrhnúť poslala ho na rontgen a zistila že nieje mliečny. Ten zub už nemá, a pri tej lekárke niesme už, nik z našej rodiny. Fakt ju neodporučam. 😦

@lucka123707 toto by aj mna zaujímalo, my sme dali deti zatiaľ do estetiky, ale nechcem tam chodiť stále a platiť také palky za ošetrenia