Aké máte skúsenosti s povahou svojich detí?
Ahojte baby zaujima ma aké ste mali bábätka napríklad môj syn prvý bol dobre bábätko vraví sa že druhé si užijeme na plno že nebude dobrý spáč a bude živšie máte stym takúto skúsenosť 😀😀
každé je iné. som myslela že bábo č. 3 - od neho nemôže byť nič horšie. Mýlila som sa. Ďalšie - hrôza.
Presne tak to mám, prvé dieťa za odmenu, všetko bolo akosi ľahšie, druhé dieťa veľmi živé a extrémne sa presadzuje 🤣😀 všetko je akosi ťažšie
@anonym_autor žiadny človek nie je rovnaký a ano bábätko...každé je iné a netreba ich porovnávať....či bude iné len v spánku alebo temperamente to nepovie nik....možno budú obe deti dobručké a neskôr bude jedno čert a druhé anjel🙂
@anonym_autor prva - velmi narocna, nespava, uvrieskana. Druha - dobrucka, plakala minimum, zlata, ako za odmenu. No neskor, po predskolackom veku, to bolo naopak.
Prve je lad a druhe ohen, akoze ona spi super, ale skrieka ako drak, je velmi temperamentna. Proste je po mne a svokre. Syn je cely muz, taky ten hlbavy nerdy mily typ muza.
obe deti velky spaci aj velky jedaci, ale musia sa obaja dobre vybehat bo maju extremne energie
@anonym_autor nie je to vobec pravidlo. Ja som mala prve uvrestane, druhe bolo ako med. Tretie katastrofa.
@anonym_autor prvy citlive dieta, spanok denny hroza, ale inak spokojne mudre dieta. Po roku ok. Povahovo viac lo mne.
Druhy zlate babatko, co spalo ako novorodenec tak vela, az mi to po prvom prislo divne 🤣 ale povahou zivy, betar, mala opica, povahovo po manzelovi.
Treti nieco medzi. Ale v podstate dobre babatko.

obe deti perfektne, spali celu noc