icon

Ako na bezpečné prechádzky s deťmi v cudzom meste?

Dnes o 06:31

Ahojte mamičky je niektorá v takej situácii ako ja ?mám muža v zahraničí,rodina ďaleko ,sme v cudzom meste .Občas mám strach ísť von sama s deťmi pretože sa tu pohybujú nejaké indivíduá.Co ste mali zo sebou alebo ako ste reagovali ak ste mali pocit že niekto vám môže ublížiť?Prosím odpovede k veci a nie zosmiešňovanie pretože sa stávajú rôzne prípady.Dakujem za normálne odpovede

Strana
z2
autor
Dnes o 09:40
@hytal

V dnešnej dobe je tvoj strach oprávnený a vôbec si nemyslím že by si mala navštíviť psychiatra. U nás sa i v okolí obchodných centier pohybujú rôzne indivíduá/ nie iba na odľahlejších miestach/, minule napadli za bieleho dňa jedného pána s manželkou, chceli jej zobrať kabelku. Máme známeho ktorý istý čas pracova lv SBS, každý deň dačo riešili. Máš deti, je pochopiteľné že ich chceš chrániť.

Ďakujem za normálnu odpoveď

komir63
Dnes o 09:44

Prečo mám pocit, že si viac paranoidná, než je zdravé?

anonym_5d02b1
Dnes o 12:52

Si anonym a mas problem odpovedat na obycajnu otazku. Fakt nechapem v ktorom Slovenskom meste sa bojis cez den ist prejst s detmi? To o akej lokalite sa bavime? Jedine pochopim ak ide o nejaku osadu, inak nechapacka. Skor chapem Tvojho muza, ze mu to tiez pride absurdne. A ano, chodievala som aj sama bez muza v roznych Slovenskych mestach (aj vychod aj zapad). Tri deti do dvoch rokov.

Ale ked mas z toho takuto paranoju, tak kludne maj nozik za opaskom ci v kabelke, kaser alebo neviem fakt... Nevychadzaj z domu bez nejakeho muzskeho kamarata. Inak neviem poradit nic praktickejsie...

Strana
z2