Ako na bezpečné prechádzky s deťmi v cudzom meste?
Ahojte mamičky je niektorá v takej situácii ako ja ?mám muža v zahraničí,rodina ďaleko ,sme v cudzom meste .Občas mám strach ísť von sama s deťmi pretože sa tu pohybujú nejaké indivíduá.Co ste mali zo sebou alebo ako ste reagovali ak ste mali pocit že niekto vám môže ublížiť?Prosím odpovede k veci a nie zosmiešňovanie pretože sa stávajú rôzne prípady.Dakujem za normálne odpovede
Si anonym a mas problem odpovedat na obycajnu otazku. Fakt nechapem v ktorom Slovenskom meste sa bojis cez den ist prejst s detmi? To o akej lokalite sa bavime? Jedine pochopim ak ide o nejaku osadu, inak nechapacka. Skor chapem Tvojho muza, ze mu to tiez pride absurdne. A ano, chodievala som aj sama bez muza v roznych Slovenskych mestach (aj vychod aj zapad). Tri deti do dvoch rokov.
Ale ked mas z toho takuto paranoju, tak kludne maj nozik za opaskom ci v kabelke, kaser alebo neviem fakt... Nevychadzaj z domu bez nejakeho muzskeho kamarata. Inak neviem poradit nic praktickejsie...

V dnešnej dobe je tvoj strach oprávnený a vôbec si nemyslím že by si mala navštíviť psychiatra. U nás sa i v okolí obchodných centier pohybujú rôzne indivíduá/ nie iba na odľahlejších miestach/, minule napadli za bieleho dňa jedného pána s manželkou, chceli jej zobrať kabelku. Máme známeho ktorý istý čas pracova lv SBS, každý deň dačo riešili. Máš deti, je pochopiteľné že ich chceš chrániť.
Ďakujem za normálnu odpoveď