icon

Ako na bezpečné prechádzky s deťmi v cudzom meste?

Dnes o 06:31

Ahojte mamičky je niektorá v takej situácii ako ja ?mám muža v zahraničí,rodina ďaleko ,sme v cudzom meste .Občas mám strach ísť von sama s deťmi pretože sa tu pohybujú nejaké indivíduá.Co ste mali zo sebou alebo ako ste reagovali ak ste mali pocit že niekto vám môže ublížiť?Prosím odpovede k veci a nie zosmiešňovanie pretože sa stávajú rôzne prípady.Dakujem za normálne odpovede

Strana
z2
anonym_d87749
Dnes o 06:37

pištalka, kaser
to mám so sebou vždy a teda nemyslim že žijem v gete ale nikdy nevieš

autor
Dnes o 06:41
@anonym_d87749

pištalka, kaser
to mám so sebou vždy a teda nemyslim že žijem v gete ale nikdy nevieš

Ďakujem za odpoveď.Momentálne nič stoho nemám , plánujem si zaobstarať kaser len keby nedajbože k niečomu došlo či to nevystrekne aj na deti toho sa bojím

anonym_11b94c
Dnes o 06:50

Navštíviť psychiatra, naozaj.

anonym_99a281
Dnes o 06:58

Možno psychiatra ešte netreba, ale určuje je to na psychológa. Neber to zle, pohlo by ti to, lebo je iné mať strach niekde sama v noci okolo sfetovaných indivíduí a iné mať strach sa pohybovať za bieleho dňa normálne v meste (dedine).

anonym_70cb97
Dnes o 07:00

Kaser pozor, samozrejme, že môže aj na deti aj na teba vystreknut
A ide koho sa bojíš
Nejaké skupinky,ci len osamote človek divný ?

anonym_70cb97
Dnes o 07:05

Sice neviem odkial si
Ale ja som z hlavného mesta(rodená )a teda zazila som velmi vela konfliktov a nielen voči mne ale aj iným
Viem, že to nieje len tu, takže ťa chápem, ak si z ,, nepríjemnejsej,, lokality alebo sídliska

patrike
Dnes o 07:06

Cez den v beznom SK meste mas obavy ? To kde byvas ?

anonym_ae55d7
Dnes o 07:13

@anonym_autor fetky dokážeš zložiť jednou rukou aj sama 🙂. Ale teda nik si len tak nedovolí do ženy s deťmi, takže s kľudom prejdi na ihrisko kúsok ďalej od bytu.

autor
Dnes o 07:13
@anonym_99a281

Možno psychiatra ešte netreba, ale určuje je to na psychológa. Neber to zle, pohlo by ti to, lebo je iné mať strach niekde sama v noci okolo sfetovaných indivíduí a iné mať strach sa pohybovať za bieleho dňa normálne v meste (dedine).

Nebojím sa o seba ale o deti .Minule sa ku mne približoval neznámy chlap .Nezdal sa mi .Keď som povedala deťom "ide po nás otec" zrazu išiel preč .Ako nemyslím si že mať strach s takých ľudí je na psychiatra alebo psychológa

abbey1
Dnes o 07:18

@anonym_autor V takom prípade by som zvážila presťahovanie do lokality, kde sa budeme cítiť bezpečne.

anonym_70cb97
Dnes o 07:22
@anonym_autor

Nebojím sa o seba ale o deti .Minule sa ku mne približoval neznámy chlap .Nezdal sa mi .Keď som povedala deťom "ide po nás otec" zrazu išiel preč .Ako nemyslím si že mať strach s takých ľudí je na psychiatra alebo psychológa

@anonym_autor jasné, že nie
Keby si mala strach z každého neznámeho je to iná vec
A dobre si urobila, že si to povedala
To vzykni používať, že o chvíľu otec je tu a pod

mogaa
Dnes o 07:26
@anonym_autor

@anonym_autor ak to bolo cez deň a teda v meste kde sú ďaľší ľudia, tak psychológ....predsa sa nemáš čoho báť ak sú na dohľad iní ľudia....a zase v noci sama s deťmi nechodíš a predpokladám že s nimi ani nechodíš v lese kde nie je ani živáčika....

autor
Dnes o 07:26
@abbey1

@anonym_autor V takom prípade by som zvážila presťahovanie do lokality, kde sa budeme cítiť bezpečne.

Chcem sa vrátiť tam odkiaľ som len s finančného hľadiska je to momentálne ťažké

anonym_70cb97
Dnes o 07:27
@mogaa

@anonym_autor ak to bolo cez deň a teda v meste kde sú ďaľší ľudia, tak psychológ....predsa sa nemáš čoho báť ak sú na dohľad iní ľudia....a zase v noci sama s deťmi nechodíš a predpokladám že s nimi ani nechodíš v lese kde nie je ani živáčika....

@mogaa a čo že sú na dohľad iní ludia? niečo sa stane a väčšina sa tvári, že nič nevidí 😅

autor
Dnes o 07:30
@anonym_70cb97

@anonym_autor jasné, že nie
Keby si mala strach z každého neznámeho je to iná vec
A dobre si urobila, že si to povedala
To vzykni používať, že o chvíľu otec je tu a pod

Ďakujem zrejme ma chápeš.Nebojim sa nejakých pár kilovych chlapcov ale toto bol zavality chlap asi 50 ročný a nehovoril po slovensky a väčšinou mám dobrú intuíciu

stellarstar
Dnes o 07:31

V dobrom a bez urážky ale toto je na psychiatra

autor
Dnes o 07:31
@anonym_70cb97

Sice neviem odkial si
Ale ja som z hlavného mesta(rodená )a teda zazila som velmi vela konfliktov a nielen voči mne ale aj iným
Viem, že to nieje len tu, takže ťa chápem, ak si z ,, nepríjemnejsej,, lokality alebo sídliska

Ja pochádzam z mesta kde je kriminalita vysoká a nebála som sama ísť vnoci sama domov s práce .Ale odkedy som v cudzom meste a mám deti bojím sa o ne nie o seba

autor
Dnes o 07:32
@anonym_70cb97

@mogaa a čo že sú na dohľad iní ludia? niečo sa stane a väčšina sa tvári, že nič nevidí 😅

Presne tak .Nikto sa nechce starať

stellarstar
Dnes o 07:35
@anonym_autor

Ja pochádzam z mesta kde je kriminalita vysoká a nebála som sama ísť vnoci sama domov s práce .Ale odkedy som v cudzom meste a mám deti bojím sa o ne nie o seba

@anonym_autor prosím ťa kde to žiješ?

anonym_70cb97
Dnes o 07:37
@anonym_autor

Ďakujem zrejme ma chápeš.Nebojim sa nejakých pár kilovych chlapcov ale toto bol zavality chlap asi 50 ročný a nehovoril po slovensky a väčšinou mám dobrú intuíciu

@anonym_autor no len aj par kilovy chlapec môže povystrajat
Fakticky najlepšie je použiť co si povedala
Kaser je fajn ale ten vietor urobí šarapatu,pistalka je tiez fajn ale nezaručí, že ostatní to zaregistruju,no môže to vyplasit
Neviem ako staré máš deti ale myslím, že by začali dosť kričať keby sa niečo stalo

autor
Dnes o 07:41
@anonym_70cb97

@anonym_autor no len aj par kilovy chlapec môže povystrajat
Fakticky najlepšie je použiť co si povedala
Kaser je fajn ale ten vietor urobí šarapatu,pistalka je tiez fajn ale nezaručí, že ostatní to zaregistruju,no môže to vyplasit
Neviem ako staré máš deti ale myslím, že by začali dosť kričať keby sa niečo stalo

Dve deti do troch rokov.

anonym_00d769
Dnes o 07:42
@stellarstar

@anonym_autor prosím ťa kde to žiješ?

@stellarstar no napr.v takych Secovciach by som sa prechadzat nesla.

anonym_9b22b1
Dnes o 07:44

Ja by som zmenila lokalitu uz len kvoli detom. A neda sa su za mna vyhovorky bud ti je prednejsia bezpecnost deti alebo ktovie aky dovod. Pre mna deti by boli vzdy na prvom mieste najma ak ide o bezpecnist. Neverim, ze v okoli nie je ani jeden volny prenajom za podobnu cenu. A idealne kuknut lokalitu idealne nie len raz ale v rozne dni,casy, pred nastahovanim pochybujem, ze individua sa vynorili len tak z nicoho nic.

anonym_70cb97
Dnes o 07:49
@anonym_autor

Dve deti do troch rokov.

@anonym_autor pozri sa, ak by ta chcel okradnúť,nech si berie čo chce
Ak by ta chcel napadnúť,tak deti urobia hurhaj a ty tak isto
Ak by chcel urobiť niečo dieťatu,tak hocijaké kľúče, kameň nájdeš a smaris ho
Áno na ľudí sa nedá spoľahnúť a to som veľa krát zažila ale nieje to tak vždy
A vždy sa môže niečo stať a aj keby si chcela nebudeš na to nikdy úplne pripravená
By si musela cielene trénovať sebaobranu
Takže ak to bola jednorazová situácia,tak si to utras v sebe
Ak si v lokalite,kde su konflikty časté, tak jedine predchádzať a možno fakt trener na sebaobranu,ak sa nejde odsťahovať
Len potom mysli aj na deti, keď budú staršie a budú labzovat po vonku

autor
Dnes o 07:55
@anonym_70cb97

@anonym_autor pozri sa, ak by ta chcel okradnúť,nech si berie čo chce
Ak by ta chcel napadnúť,tak deti urobia hurhaj a ty tak isto
Ak by chcel urobiť niečo dieťatu,tak hocijaké kľúče, kameň nájdeš a smaris ho
Áno na ľudí sa nedá spoľahnúť a to som veľa krát zažila ale nieje to tak vždy
A vždy sa môže niečo stať a aj keby si chcela nebudeš na to nikdy úplne pripravená
By si musela cielene trénovať sebaobranu
Takže ak to bola jednorazová situácia,tak si to utras v sebe
Ak si v lokalite,kde su konflikty časté, tak jedine predchádzať a možno fakt trener na sebaobranu,ak sa nejde odsťahovať
Len potom mysli aj na deti, keď budú staršie a budú labzovat po vonku

Fakt ďakujem že má chápeš.Musim nosiť niečo zo sebou lebo nieje to sranda a "najlepšie"na tom je že muž takéto veci zľahčuje a vysmieva sa mi .To je kapitola sama o sebe

anonym_70cb97
Dnes o 08:02
@anonym_autor

Fakt ďakujem že má chápeš.Musim nosiť niečo zo sebou lebo nieje to sranda a "najlepšie"na tom je že muž takéto veci zľahčuje a vysmieva sa mi .To je kapitola sama o sebe

@anonym_autor je smutné, že tvoje obavy zľahčuje
Pre niečo sú bez ohľadu ci su v tom momente opodstatnené
Len na druhej strane niesu zaručene alternatívy čo ťa vždy ochránia,no žiť v strachu nieje nič moc
Takže nechaj si to prejsť hlavou, že co s tým ďalej

januska12323
Dnes o 08:31

Prosím ťa, napíš o aké mesto sa jedná. V bežnom slovenskom meste sa cez deň nemáš čoho báť.

nedielka
Dnes o 08:35

Kubotan

anonym_94db78
Dnes o 09:34

V akom meste bývas?

hytal
Dnes o 09:40

V dnešnej dobe je tvoj strach oprávnený a vôbec si nemyslím že by si mala navštíviť psychiatra. U nás sa i v okolí obchodných centier pohybujú rôzne indivíduá/ nie iba na odľahlejších miestach/, minule napadli za bieleho dňa jedného pána s manželkou, chceli jej zobrať kabelku. Máme známeho ktorý istý čas pracova lv SBS, každý deň dačo riešili. Máš deti, je pochopiteľné že ich chceš chrániť.

Strana
z2